Huis > H > Hoe Alle Mails Selecteren In Gmail?

Hoe alle mails selecteren in Gmail?

Ga op je computer naar Gmail. Vink linksboven het selectievakje aan om alle berichten te selecteren. Als je meer dan 1 pagina met berichten hebt, klik je op Alle gesprekken selecteren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe 2 Gmail accounts koppelen?

Het is niet mogelijk om verschillende accounts te combineren. U kunt uw gegevens per product overzetten van de ene account naar de andere. Als u een nieuw product wilt gebruiken, hoeft u geen nieuwe account aan te maken.

Daarvan, kan mail niet verwijderen komt steeds terug?

Ga eens binnen de e-mail app naar de instellingen. Dit zijn drie kleine vierkantjes in een rij boven elkaar, in een icoon. Binnen de e-mail instellingen vind je vaak de optie dat je e-mails die je binnen de app verwijdert ook op de server verwijdert. Heb dit gedaan, maar af en toe blijven ze terugkomen. Waarom kan ik geen berichten verwijderen in mijn Outlook? Open Outlook. Klik links bovenin op “Bestand” en vervolgens op “Accountinstellingen” Klik op het e-mailadres waarbij je geen e-mails kan verwijderen. Klik bovenin op de knop “Wijzigen”

Je kunt ook vragen waarom kan ik geen mail verwijderen iphone?

Er zijn een paar redenen waarom u misschien geen e-mail van uw iPhone kunt verwijderen:
1. De e-mailaccount kan zijn ingesteld als een IMAP-account, wat betekent dat de e-mails worden opgeslagen op de server en niet op het apparaat. In dat geval moet u inloggen op de account op een computer en de e-mails vanaf daar verwijderen.
2. De e-mailaccount kan zijn ingesteld om slechts een bepaald aantal e-mails op het apparaat te bewaren, en u hebt die limiet bereikt. In dat geval moet u een aantal e-mails van de account op een computer verwijderen om ruimte te maken voor nieuwe e-mails op het apparaat.
3. Er kan een probleem zijn met de instellingen van het e-mailaccount. Probeer naar Instellingen > Mail, Contacten, Agenda's te gaan en tik op het account om te zien of de instelling "Verwijderen van server" is ingeschakeld. Zo niet, schakel deze dan in en probeer de e-mails opnieuw te verwijderen. Bovendien, hoe selecteer je meerdere mails in outlook? Er zijn een paar verschillende manieren om meerdere e-mails te selecteren in Outlook.
Als u een aantal e-mails wilt selecteren die naast elkaar in uw inbox staan, kunt u op de eerste e-mail klikken, de shift-toets ingedrukt houden en dan op de laatste e-mail klikken. Hierdoor worden alle e-mails tussen de eerste en de laatste e-mail geselecteerd.
Als u e-mails wilt selecteren die niet naast elkaar staan, kunt u op de eerste e-mail klikken, de Control-toets ingedrukt houden, en dan klikken op elk van de andere e-mails die u wilt selecteren.

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Waarom worden mijn mails automatisch verwijderd?

Met de instelling E-mails en chatberichten automatisch verwijderen bepaalt u de opslag van berichten. De instelling geldt voor berichten in de inbox van de gebruiker en gearchiveerde berichten. De instelling geldt ook voor berichten die zijn toegevoegd met de Gmail API. En nog een vraag, hoe kan ik mijn gmail opschonen? Optie 1: Gmail opschonen via Zoeken en alleen emails verwijderen van vóór een bepaalde datum. Dus filteren op datum. Optie 2: In één keer oude Gmail mails verwijderen via selecteren van een verzameling mails, per 100, of alle emails wissen. Optie 3: Gmail Prullenbak leeg maken.

Daarvan, hoe verwijder je alle mails in een keer ipad?

Meerdere mails tegelijk verwijderen

  1. Draai de iPad zodat deze in de liggende stand wordt gezet.
  2. Aan de linkerkant staan alle e-mails in de postbus 'Inkomend'.
  3. Tik linksboven op Wijzig.
  4. Tik op alle berichten die u wilt verwijderen.
  5. Tik als laatste op onderaan op Prul.
Bovendien, hoe verwijder ik een email account van mijn iphone? Er zijn twee manieren om een e-mailaccount van uw iPhone te verwijderen. Als u wilt dat alle e-mailberichten van dit account worden verwijderd, kunt u het account verwijderen via Instellingen. Als u alleen wilt dat nieuwe e-mailberichten worden geblokkeerd, kunt u het account uitschakelen via de Mail-app.
Om een e-mailaccount te verwijderen via Instellingen:
1. Ga naar Instellingen > [uw naam] > Accounts & Wachtwoorden.
2. Selecteer het e-mailaccount dat u wilt verwijderen.
3. Tik op Verwijderen account.
Om een e-mailaccount uit te schakelen via de Mail-app:
1. Open de Mail-app.
2. Tik op het menu in de linkerbenedenhoek van het scherm.
3. Selecteer Accounts.
4. Selecteer het e-mailaccount dat u wilt uitschakelen.
5. Schakel de Account uit.

Bovendien, waarom verdwijnen mijn mails op iphone?

Mails kunnen op de iPhone verdwijnen door verschillende redenen. Een van de meest voorkomende redenen is dat de gebruiker de mails per ongeluk heeft verwijderd. Mails kunnen ook verdwijnen als ze worden gesynchroniseerd met een externe e-mailaccount, zoals Gmail of Yahoo Mail. Wanneer de e-mailaccount wordt verwijderd, verdwijnen de mails ook van de iPhone.

Door Tymothy

Vergelijkbare artikelen

Hoe Mail verwijderen zonder te openen? :: Hoe verwijder je mail van je telefoon?
Handige links