Huis > H > Hoe Blokkeer Ik Een E-Mailadres In Outlook?

Hoe blokkeer ik een e-mailadres in Outlook?

Een afzender blokkeren

  1. Selecteer in de berichtenlijst een bericht van de afzender die u wilt blokkeren.
  2. Selecteer op de Outlook-menubalk bericht > ongewenste e-mail > afzender blokkeren.
  3. Het e-mailadres van de afzender wordt toegevoegd aan de lijst met geblokkeerde afzenders van Outlook.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Bovendien, hoe kom je van spammail af?

Klik in E-mail op >Opties > Ongewenste e-mail. Schakel op het tabblad Opties het selectievakje Verdachte e-mail permanent verwijderen en niet verplaatsen naar de map Ongewenste e-mail in. Kan je een e-mail adres blokkeren? Een afzender blokkeren

Wanneer u berichten van een bepaald persoon niet langer wilt zien, kunt u de afzender blokkeren. Klik met de rechtermuisknop op een bericht van de afzender die u wilt blokkeren, en klik vervolgens op Ongewenste e-mail > Afzender blokkeren.

Hoe mails blokkeren Android?

Er zijn een paar manieren om e-mails op uw Android-apparaat te blokkeren. Eén manier is om de e-mailtoepassing te openen en op het menupictogram te tikken. Selecteer in het menu Instellingen en tik vervolgens op het account waarvan u e-mails wilt blokkeren. Onder de accountinstellingen tikt u op de optie Blokkeren. Een andere manier om e-mails op uw Android-toestel te blokkeren is door de e-mailtoepassing te openen en op het menupictogram te tikken. Selecteer in het menu Instellingen en kies vervolgens de optie Spam. Tik op de optie Toevoegen en voer het e-mailadres in dat u wilt blokkeren. En nog een vraag, waar staan geblokkeerde afzenders in outlook? De lijst met geblokkeerde afzenders in Outlook bevindt zich in het menu Opties voor ongewenste e-mail. Om dit menu te openen, klikt u op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van Outlook en selecteert u "Opties". Selecteer vervolgens "Mail" in de linker zijbalk en scroll naar beneden naar het gedeelte "Junkmail". Hier ziet u een lijst met geblokkeerde afzenders. U kunt naar behoefte adressen toevoegen of verwijderen uit deze lijst.

Gerelateerde artikelen

Hoe kom ik in mijn Outlook account?

Om u aan te melden bij Outlook.com, gaat u naar de aanmeldingspagina. U kunt uw e-mailadres of telefoonnummer invoeren. Wis het vakje Aanmelden blijven op de pagina Wachtwoord invoeren. Selecteer Aanmelden om uw wachtwoord in te voeren.

Hoe kun je zien of iemand je heeft geblokkeerd via de mail?

Geblokkeerde accounts zoeken of een blokkering opheffen

  • Klik op uw computer rechtsboven op uw profielfoto of initiaal. Je Google-account beheren.
  • Klik op Mensen en delen.
  • Klik in het gedeelte 'Contactpersonen' op Geblokkeerd.
  • Er wordt een lijst weergegeven met de accounts die u heeft geblokkeerd in Google-producten.
Hoe zorg je ervoor dat je niet in de spam komt? Kort samengevat: Ga naar het bericht in de spambox, of selecteer in je inbox een e-mail die je aan de lijst 'Veilige afzenders' wil toevoegen. Klik erop met de RECHTERmuisknop of selecteer het poppetje bovenaan bij Start: Kies 'Ongewenste e-mail -> Afzender nooit blokkeren.

Dus, hoe kom ik van mcafee spam af?

Wees extra alert bij een e-mail namens een virusscanner. Zeker als de mail dreigend overkomt en haast geboden is. Klik niet zomaar op een link in de mail om een abonnement te vernieuwen. Kijk altijd goed waar de link naartoe verwijst door met de muisaanwijzer over de link te bewegen. Hoe kan ik mijn spam instellingen wijzigen? De spam-instellingen kunnen worden gewijzigd door naar de 'Instellingen' pagina te gaan en naar de 'Spam' tab te navigeren. Op deze pagina kunnen gebruikers de optie 'Aanpassen' selecteren om hun spam-instellingen te wijzigen.

Waarom krijg ik een Mail van iemand die geblokkeerd is?

De reden dat je een e-mail van iemand ontvangt die geblokkeerd is, is omdat de e-mailadressen van geblokkeerde gebruikers nog steeds in het e-mailadressenboek van de ontvanger staan. Dit betekent dat de ontvanger de e-mailadressen van de geblokkeerde gebruikers nog steeds heeft en dat de ontvanger de e-mails die naar die adressen gestuurd worden nog steeds ontvangt.

Door Little Banez

Vergelijkbare artikelen

Hoe blokkeer ik mails op mijn iphone? :: Hoe kan ik berichten blokkeren?
Handige links