Huis > H > Hoe Blokkeer Ik Mails Op Mijn Iphone?

Hoe blokkeer ik mails op mijn iphone?

In de Mail-app opent u de e-mail met het contact dat u wilt blokkeren en tikt u vervolgens aan de bovenkant op het contact. Tik op 'Blokkeer deze contactpersoon'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Wat gebeurt er als je iemand blokkeert op je Telefoon?

Een telefoonnummer blokkeren of de blokkering van een telefoonnummer opheffen. Als je geen gesprekken van een bepaald telefoonnummer wilt ontvangen, kun je het blokkeren. Als het nummer je probeert te bellen, wordt het gesprek automatisch geweigerd op je telefoon. En nog een vraag, wat is een goed spamfilter? Spamfilter software

MailWasher filtert je mailberichten voordat ze naar de computer (of mobiel) worden gedownload. Je ziet een preview van de mail, en kan berichten markeren en laten verwijderen voordat ze opgehaald worden. Platform: Windows (alle versies), Android, iPhone.

Wat dit betreft, waar vind ik geblokkeerde berichten?

Er zijn een paar verschillende manieren om geblokkeerde berichten te vinden. Eén manier is om naar uw Instellingen te gaan en dan op het tabblad Geblokkeerd te klikken. Dit toont u een lijst met alle nummers die u hebt geblokkeerd. Een andere manier is om naar je Berichten-app te gaan en dan op het tabblad Geblokkeerd te klikken. Dit toont je ook een lijst met alle nummers die je hebt geblokkeerd. Vervolgens, hoe kan ik zien welke nummers ik heb geblokkeerd? Om te zien welke telefoonnummers u op uw iPhone hebt geblokkeerd, opent u de app Instellingen en tikt u op Telefoon. Tik op Oproepblokkering & Identificatie. Onder Contact blokkeren ziet u een lijst met alle telefoonnummers die u op uw iPhone hebt geblokkeerd.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Hoe kan ik een domeinnaam blokkeren?

Tijdelijke oplossing

  1. Klik met de rechtermuisknop op het e-mailbericht dat is verzonden vanuit een domein dat u wilt blokkeren, wijs Ongewenste e-mail aan en selecteer opties voor ongewenste e-mail.
  2. Selecteer het tabblad Geblokkeerde afzenders .
  3. Kies Toevoegen.
  4. Typ het domein dat u wilt blokkeren, zoals @example.com .
Hoe deblokkeer je iemand op Gmail? Open de Gmail-app op uw telefoon. Zoek naar het geblokkeerde e-mailadres of zoek een oude e-mail van het geblokkeerde account op of zoek ernaar in het gedeelte Spam. Tik op Blokkeer afzender opheffen. Je kunt ook op het pictogram met drie stippen tikken en Deblokkeer'naam afzender' kiezen.

Wat is het gevaar van spam?

Spamberichten zijn ongewenste advertenties en niet gevaarlijk, maar wel vervelend. Phishing is een vorm van internetfraude. U ontvangt een e-mail van uw zorgverzekering waarin staat dat u achterloopt met uw betalingen en of u het resterende bedrag zo snel mogelijk wil overmaken via bijgaande link. Hoe kan ik McAfee blokkeren? Om McAfee te blokkeren, kunt u de volgende stappen volgen:
1. Ga naar het menu 'Start' en klik op 'Control Panel'.
2. Klik op 'Programs and Features'.
3. Klik op 'Uninstall a Program'.
4. Zoek naar McAfee in de lijst met geïnstalleerde programma's en klik erop met de rechtermuisknop.
5. Klik op 'Uninstall/Change'.
6. Volg de instructies op het scherm om McAfee te verwijderen.

Mensen vragen ook: waarom krijg ik mail van mcafee?

McAfee is een Amerikaanse computerveiligheidssoftwaremaatschappij die anti-virussoftware, internetbeveiligingssoftware en andere cybersecurityproducten ontwikkelt. Het bedrijf biedt ook diensten aan voor het beheren van cybersecurity voor bedrijven.

Door Yule

Vergelijkbare artikelen

Hoe controleer ik of een emailadres bestaat? :: Hoe blokkeer ik een e-mailadres in Outlook?
Handige links