Huis > H > Hoe Voeg Je Een Email Toe Aan Mail?

Hoe voeg je een email toe aan mail?

Een e-mailaccount handmatig configureren

  1. Ga naar 'Instellingen' > 'Mail' en tik op 'Accounts'.
  2. Tik op 'Nieuwe account', tik op 'Andere' en tik vervolgens op 'Voeg e-mailaccount toe'.
  3. Voer uw naam, e-mailadres, wachtwoord en een beschrijving van uw account in.
  4. Tik op 'Volgende'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe voeg je een PDF toe in Word?

Hoe maak ik van een leeg Word-document een PDF-bestand?

Dit in overweging nemend, kun je twee e-mailadressen hebben?

Met Gmail kan je eenvoudig meerdere accounts en e-mailadressen koppelen via de ingebouwde functionaliteiten. Je hebt dus geen add-ons of betaalde plugins nodig. Hoe maak je een tweede e-mailadres aan? Dit werkt als volgt.

  1. Ga naar jouw Gmail.
  2. Klik rechtsboven op het tandwiel en kies voor Alle instellingen bekijken.
  3. Open het tabblad Accounts en import.
  4. Kies voor Nog een e-mailadres toevoegen.
  5. Vul een naam.

Dit in overweging nemend, hoe koppel je e-mailadressen aan elkaar?

E-mailadressen worden gewoonlijk gekoppeld met behulp van een softwareprogramma dat een e-mailclient wordt genoemd. Een e-mailclient is een programma waarmee gebruikers e-mail kunnen verzenden en ontvangen. E-mailclients hebben meestal een functie waarmee gebruikers een e-mailadres kunnen invoeren en koppelen aan een contactpersoon. Deze functie wordt meestal een "adresboek" of "contactenlijst" genoemd. Hoe maak ik een extra e-mailadres aan in Outlook? Om een extra e-mailadres in Outlook te maken, moet u een nieuwe Microsoft-account maken en u aanmelden bij Outlook met die account. Zodra u bent aangemeld, klikt u op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek en selecteert u "Opties". In het menu "Opties" selecteert u "Uw e-mailaccounts" in de lijst aan de linkerkant. Aan de rechterkant, onder het gedeelte "Uw account beheren", klikt u op de optie "Een nieuw account toevoegen". Voer het nieuwe e-mailadres in dat u wilt aanmaken en selecteer "Volgende". Voer het wachtwoord voor de nieuwe account in en selecteer "Aanmelden". Zodra u bent aangemeld, hebt u toegang tot uw nieuwe e-mailadres in Outlook.

Gerelateerde artikelen

Hoe log ik in op mijn Live Mail?

Ga naar de aanmeldingspagina van Outlook.com, voer uw e-mailadres of telefoonnummer in en selecteer Aanmelden. Er zijn opmerkingen.

Hoeveel Gmail accounts heb ik?

Stap 1: Bekijk een overzicht van je gegevens

Tip: Je kunt rechtstreeks naar je Google Dashboard gaan. Ga naar je Google-account. Klik in het navigatievenster links op Gegevens en privacy. Content opgeslagen vanuit Google-services.
Dus, kan ik een nieuw gmail account aanmaken? Een Gmail-account maken

  1. Ga naar de pagina waarop je een Google-account kunt maken.
  2. Volg de stappen op het scherm om je account in te stellen.
  3. Log met dit account in bij Gmail.

Trouwens, kan ik een tweede google-account aanmaken?

Accounts toevoegen

Log op uw computer in bij Google. Selecteer rechtsboven uw profielafbeelding of initiaal. Kies Account toevoegen in het menu. Volg de instructies om in te loggen op het account dat u wilt gebruiken.
Waar kan ik een gratis e-mailadres aanmaken? Er zijn verschillende manieren waarop je een gratis e-mailadres kunt aanmaken. Een van de gemakkelijkste manieren is door gebruik te maken van een webmailprovider zoals Gmail of Outlook.com. Je kunt je aanmelden bij een van deze providers met je naam en een wachtwoord naar keuze. Nadat je bent aangemeld, kun je een nieuw e-mailadres aanmaken door een nieuwe account te maken met een andere gebruikersnaam.

Hoe kan je je Schoolmail aan je gewone mail?

Om je School mail toe te voegen aan je reguliere mail, moet je eerst inloggen op je School account. Vervolgens ga je naar de instellingen van je account en kies je 'Mail'. Er zal nu een optie zijn om je School mail toe te voegen aan je reguliere mail.

Door Rexanne Janesh

Vergelijkbare artikelen

Kun je meerdere Hotmail accounts hebben? :: Waarom zegt Spotify dat ik offline ben?
Handige links