Huis > W > Welke App Om Ebooks Te Downloaden?

Welke app om ebooks te downloaden?

E-books lezen op je tablet of smartphone: een overzicht van handige apps

  • Aldiko.
  • Audible.
  • Blendle.
  • Bliyoo.
  • Bluefire Reader.
  • Bookviser.
  • Bol.com Kobo ebook app.
  • FBReader.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Je kunt ook vragen hoe kan je gratis boeken downloaden?

11 plekken waar je online gratis e-boeken kan downloaden

  1. Google eBookstore.
  2. Project Gutenberg.
  3. Open Library.
  4. Internet Archive.
  5. BookBoon.
  6. ManyBooks.net.
  7. Free eBooks.
  8. LibriVox.
Daarvan, waar kan ik gratis nederlandstalige ebooks downloaden? Met deze gratis Nederlandstalige boeken kun je urenlang lezen!
  1. eReaders.nl. Een uitgebreide selectie van gratis boeken vind je op onze eigen site, eReaders.nl.
  2. Gutenberg.org. Op Gutenberg.org vind je vele honderden gratis Nederlandstalige boeken in ePub-formaat.
  3. DBNL.
  4. PDFBooksForFree.com.
  5. GratisEpub.nl.
  6. GratisPDF.nl.

Dienovereenkomstig, waar kan ik ebooks illegaal downloaden?

Een plek waar je ebooks kunt vinden om illegaal te downloaden is via online filesharing sites. Op deze sites kunnen gebruikers bestanden uploaden en met elkaar delen, inclusief auteursrechtelijk beschermd materiaal. Hoewel het downloaden van materiaal van deze sites meestal illegaal is, is er geen manier om dit wereldwijd af te dwingen. Het gevolg is dat veel mensen vrijelijk bestanden downloaden en delen, waaronder ebooks, zonder gevolgen. Kun je een ebook lezen op je telefoon? Ja, je kunt een ebook lezen op je telefoon. Er zijn een paar verschillende manieren om dit te doen. Eén manier is het downloaden van een ebook reader app, zoals Kindle, Nook of iBooks. Zodra je de app hebt gedownload, kun je ebooks kopen in de app store en ze downloaden op je telefoon. Een andere manier is om een PDF van een ebook van internet naar je telefoon te downloaden. Je kunt de PDF dan openen in een PDF reader app en lezen op je telefoon.

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Dienovereenkomstig, kan ik een ebook lezen op mijn laptop?

Ebooks in ePub-formaat lees je het prettigst op ereaders en tablets. Maar ook op je pc of laptop kun je ePub-ebooks openen en lezen. Om ebooks op je computer te openen moet je wel eerst een ePub Reader downloaden. Het programma Calibre is een uitgebreide beheersoftware voor ebooks in diverse bestandsformaten. Kan je een ebook lezen op iPhone? Ebooks lezen op je iPhone en iPad kan op allerlei manieren: via Apple's Book Store, Amazon Kindle, Bol.com of andere aanbieders, vaak met DRM.

Hoe overleef ik ebook gratis?

Hoe houd je jouw lichaam zo sterk mogelijk, zodat het zelf goed ziektes kan afweren en voorkomen? Lees het in dit ebook. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Uitgeverij Passie en ontvang het ebook gratis en blijf op de hoogte van andere boeken van Michael Greger en boeken die aansluiten bij zijn werk. Is Google Books gratis? Nee, Google Boeken is niet gratis. Als je een boek wilt lezen of downloaden, moet je daarvoor betalen.

Hoe kom je aan digitale boeken?

Als je een digitale boek wilt lezen, heb je een aantal verschillende opties. Je kunt een e-reader aanschaffen, bijvoorbeeld een Kindle of een Kobo. Op deze apparaten kun je boeken kopen en downloaden. Je kunt ook een app installeren op je telefoon of tablet, bijvoorbeeld iBooks (voor Apple-apparaten) of Google Play Boeken (voor Android-apparaten). Op deze manier kun je digitale boeken kopen en lezen op je telefoon of tablet.

Door Batholomew

Vergelijkbare artikelen

Kun je krant lezen op e-reader? :: Hoe maak je een U met puntjes?
Handige links