Huis > W > Wat Betekent Opmerking Verbergen?

Wat betekent opmerking verbergen?

Om een reactie te verbergen, klik je op de 3 puntjes achter de reactie en kan je deze verbergen. Nu kan de reactie alleen gezien worden door de persoon die deze geplaatst heeft, zijn vrienden en personen die eventueel op de reactie reageerden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Wat betekent meldingen voor dit bericht uitschakelen op Facebook?

Ga naar het bericht waarvoor je meldingen in of uit wilt schakelen. Tik op , vervolgens op Meer en selecteer Meldingen voor dit bericht inschakelen of Meldingen voor dit bericht uitschakelen. De persoon die het bericht heeft geplaatst, ontvangt geen melding dat je meldingen hebt in- of uitgeschakeld. Wat gebeurt er als je vriend verwijderd op snap? Ververs je vriendenpagina wanneer de Snap verstuurd is.

Als de rode pijl grijs wordt en je ernaast de tekst 'In afwachting' ziet, dan heeft je vriend je verwijderd van zijn of haar vriendenlijst.

Dienovereenkomstig, hoe ontvriend ik iemand?

Er zijn een paar manieren om iemand op Facebook te ontvrienden. De eerste manier is om naar het profiel van die persoon te gaan en met de muis over de knop "Vrienden" te gaan. Wanneer het drop-down menu verschijnt, klik op "Ontvrienden".
De tweede manier om iemand te ontvrienden is door naar uw vriendenlijst te gaan, die u kunt vinden in de linker zijbalk van uw startpagina. Zoek de persoon die u wilt ontvrienden en ga met de muis over de knop "Vrienden" naast zijn naam. Wanneer het drop-down menu verschijnt, klikt u op "Ontvrienden".
De derde manier om iemand te ontvrienden is door naar uw activiteitenlogboek te gaan. Om naar uw activiteitenlogboek te gaan, klikt u op de pijl omlaag in de rechterbovenhoek van uw startpagina en selecteert u "Activiteitenlogboek". Zoek in uw activiteitenlogboek de persoon waarmee u wilt ontvriend worden en klik op de "x" naast het item. Wanneer het pop-upmenu verschijnt, klikt u op "Verwijderen". Dienovereenkomstig, waarom verwijderd iemand je van facebook? Er zijn een aantal redenen waarom iemand u uit zijn Facebook-vriendenlijst zou kunnen verwijderen. Het kan zijn dat ze proberen de hoeveelheid informatie die ze delen op Facebook te beperken, of ze kunnen gewoon proberen hun vriendenlijst op te ruimen. In sommige gevallen kan het zijn omdat ze boos op je zijn of niet meer met je geassocieerd willen worden.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Men kan zich ook afvragen: hoe kun je een vriend verwijderen van facebook?

Hoe verwijder ik iemand als vriend op Facebook?

  1. Tik rechtsboven in Facebook op .
  2. Ga naar het profiel van de desbetreffende persoon door zijn of haar naam te typen in de zoekbalk bovenaan.
  3. Tik op Vrienden.
  4. Selecteer Verwijderen als vriend en tik daarna op OK.
Hoe kan ik een persoon uit Messenger verwijderen? Via dit stappenplan kun je iemand van Messenger verwijderen:
  1. Open Messenger;
  2. klik op het profielplaatje van de persoon die je wilt blokkeren;
  3. klik dan weer op het profielplaatje van die persoon;
  4. scroll naar beneden en kies de optie 'Blokkeren';

Wat dit betreft, wat betekent je account is beperkt?

Je account heeft op het moment misschien beperkte functies omdat de computer die je gebruikt om je aan te melden bij Facebook, mogelijk een virus of schadelijke software bevat. We hebben dit gedaan zodat dit probleem zich niet verspreidt naar andere accounts. Daarvan, hoe lang duurt een beperking op facebook? Een beperking op Facebook duurt ongeveer 48 uur.

Wat als je iemand beperkt op Instagram?

Als je iemand op Instagram blokkeert, kan die persoon je niet meer taggen, je berichten liken of reageren, je foto's of video's delen of je DMs sturen. Die persoon zal ook niet langer in je zoekresultaten of in je volglijst verschijnen en je foto's of video's niet meer kunnen zien.

Door Coy Standridge

Vergelijkbare artikelen

Hoe duur is een pc? :: Hoe iemand beperken op Facebook?
Handige links