Huis > H > Hoeveel Films Van Pirates Of The Caribbean Zijn Er?

Hoeveel films van Pirates of the Caribbean zijn er?

In 2003 bracht Walt Disney de eerste film in de Pirates of the Caribbean-franchise uit. The Curse of the Black Pearl bleek behoorlijk succesvol, vooral voor een film die gebaseerd is op een attractie in een pretpark. Ondertussen zijn er vijf films uitgekomen en brachten ze gezamenlijk 4,5 miljard dollar op.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel Kbps is cd kwaliteit?

De geluidskwaliteit op een CD is 1.411 kbps.

En nog een vraag, hoe oud moet je zijn voor pirates of the caribbean?

Het leeftijdsadvies 6 jaar is ontwikkeld om jonge kinderen te beschermen tegen enge en gewelddadige beelden. Juist jongere kinderen kunnen daar gevoelig voor zijn. En nog een vraag, wat is de laatste pirates of the caribbean film? In dit nieuwe avontuur strijdt de iconische, roekeloze antiheld Jack Sparrow (Johnny Depp) tegen zijn aartsvijand kapitein Salazar (Javier Bardem).

Hoeveel verdient Johnny Depp met Pirates of the Caribbean?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het salaris van Depp niet openbaar is. Het is echter veilig om te zeggen dat Depp een aanzienlijk bedrag verdiende voor zijn rol in Pirates of the Caribbean. De film was een enorm kassucces en bracht wereldwijd meer dan 1 miljard dollar op en Depp's optreden werd door critici geprezen. Waarschijnlijk kreeg Depp een grote som geld vooraf betaald voor zijn rol in de film, en een percentage van de opbrengst van de film. Dienovereenkomstig, wat is de duurste film ooit gemaakt? Volgens Box Office Mojo is de duurste film ooit gemaakt Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides, met een productiebudget van 410 miljoen dollar.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Hoeveel Plus is Pirates of the Caribbean?

Pirates of the Caribbean is een filmserie die is geregisseerd door Gore Verbinski (deel 1-3), Rob Marshall (deel 4) en Joachim Rønning en Espen Sandberg (deel 5), geschreven door Ted Elliott & Terry Rossio, geproduceerd door Jerry Bruckheimer. De reeks telt vijf films en een aantal spin-offs, zoals boeken en spellen. Hoeveel heeft Pirates of the Caribbean gekost?

NaamJaarKosten
Avengers: Infinity War2018$300.000.000
Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides2011$378.000.000
Pirates of the Caribbean: At World's End2007$300.000.000
Justice League2017$300.000.000

Hoe heet het schip van Jack Sparrow?

Jolly Mon. De Jolly Mon is het schip dat Kapitein Jack Sparrow ergens voor aanvang van de eerste film stal van Anamaria om Port Royal te bereiken om daar een groter schip te stelen. Mensen vragen ook: waar is pirates of the caribbean op gebaseerd? De Pirates of the Caribbean-films zijn gebaseerd op de gelijknamige pretparkattractie van Walt Disney Parks and Resorts. De attractie opende voor het eerst in 1967 in Disneyland in Californië. Het verhaal van de attractie is gebaseerd op de legende van de Zwarte Perzische kaper Hazeem al-Gosaibi, die in de 19e eeuw leefde. De films volgen het avontuur van kapitein Jack Sparrow, gespeeld door Johnny Depp.

Waar gaat Pirates of the Caribbean 3 over?

Pirates of the Caribbean 3 gaat over de strijd tussen de Britse Royal Navy en de piraten. De film speelt zich af in de Caribische Zee en volgt het verhaal van kapitein Jack Sparrow (Johnny Depp), Will Turner (Orlando Bloom) en Elizabeth Swann (Keira Knightley). De film is geregisseerd door Gore Verbinski.

Door Tillio Bosshart

Vergelijkbare artikelen

Wat is deel 3 van Pirates of the Caribbean? :: Wat zijn Peach en Daisy van elkaar?
Handige links