Huis > W > Wat Is Deel 3 Van Pirates Of The Caribbean?

Wat is deel 3 van Pirates of the Caribbean?

Pirates of the Caribbean: At World's End is een Amerikaanse fantasy/avonturenfilm uit 2007. De film is het tweede vervolg op Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl. De hoofdrolspelers zijn Johnny Depp, Orlando Bloom en Keira Knightley. Chow Yun-Fat speelt de beruchte piraat Sao Feng.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe deel je HBO Max?

Bij beide abonnementsvormen kunt u meerdere profielen aanmaken. Er kunnen vijf persoonlijke profielen per account worden aangemaakt. Er zijn twee soorten profielen. Het delen van accounts wordt aangemoedigd door HBO Max.

Dienovereenkomstig, wat is het vierde deel van pirates of the caribbean?

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides, Pirates 4 (2011) | FilmTotaal. Wat is het vermogen van Arnold Schwarzenegger? Het vermogen van Arnold Schwarzenegger ligt op een verbluffende 400 miljoen dollar.

Je kunt ook vragen wie zingt johnny depp?

Johnny Depp is een populaire acteur die in vele films heeft gespeeld. Hij is ook actief in de muziek en heeft twee albums uitgebracht. Het eerste album, getiteld "Selling Out", werd uitgebracht in 1993. Het tweede album, "Put On A Happy Face," werd uitgebracht in 1998. Wie is de vrouw van Johnny? Johnny's vrouw is een vrouw die getrouwd is met Johnny.

Gerelateerde artikelen

Hoe deel ik mijn computerscherm?

Nadat u hebt geselecteerd wat u wilt weergeven, wordt dat wat u deelt omgeven door een rode rand. U kunt het delen van uw scherm stoppen door Delen stoppen te selecteren.

Vervolgens, wat is de goedkoopste film ooit gemaakt?

Paranormal Activity

Paranormal Activity had een budget van $15.000 en een winst van $197 miljoen! Hiermee is het de meest succesvolle low-budget film (tot nu toe).
Dienovereenkomstig, wat is de beste film aller tijden?

1The Shawshank Redemption (1994) Drama, Misdaad 142 minuten
2The Godfather (1972) Alternatieve titel: Mario Puzo's The Godfather Misdaad, Drama 175 minuten
3The Godfather: Part II (1974) Alternatieve titel: Mario Puzo's The Godfather: Part II Misdaad, Drama 202 minuten

Welke film leverde het meeste geld op?

RangTitelOpbrengst
1Avatar$ 2.847.246.203
2Avengers: Endgame$ 2.797.501.328
3Titanic$ 2.201.647.264
4Star Wars: Episode VII: The Force Awakens$ 2.069.521.700
Wat is het tweede deel van Pirates of the Caribbean? De tweede film in de Pirates of the Caribbean-franchise is Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest uit 2006. In deze film gaat kapitein Jack Sparrow (gespeeld door Johnny Depp) op zoek naar het hart van Davy Jones, een bovennatuurlijk wezen dat Sparrow eerder heeft ontmoet. Het hart van Jones zou Sparrow in staat stellen de kracht van Jones te bezitten en zo zelf kapitein te worden van de Flying Dutchman, een bovennatuurlijk schip. De film eindigt met een cliffhanger, waardoor er een derde film in de franchise nodig was.

Wat dit betreft, wie is de acteur van pirates of the caribbean?

De acteur die de hoofdrol speelt in Pirates of the Caribbean is Johnny Depp. Hij speelt de rol van Jack Sparrow, de kapitein van het schip The Black Pearl.

Door Medina Echelberger

Vergelijkbare artikelen

Hoe eerste rij en kolom blokkeren Excel? :: Hoeveel films van Pirates of the Caribbean zijn er?
Handige links