Huis > H > Hoe Eevee Laten Evolueren?

Hoe Eevee laten evolueren?

Open je Pokemon-verzameling en vind een Eevee die vrij is. Verander de naam van Eevee in de codenaam - dus dat is bijvoorbeeld Linnea (voor Leafeon) of Tamao (voor Umbreon) door op het potlood naast de naam van dat personage te tikken. Je zult zien dat de Evolve-knop verandert in het silhouet van die Pokemon.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe duur is het om iets te laten 3D printen?

Hoeveel kost 3D-printen in Nederland? De prijs voor een cm3 is 0,10. Wij durven te zeggen dat wij de laagste prijs in Nederland hebben.

Hoe laat moet je Eevee evolueren in Umbreon?

Vervolgens moet je hem evolueren. Om er een Umbreon van te maken doe je het in de avond (als het donker is in de game). Wij adviseren echter altijd een veilige tijd zoals 22 uur in de avond te pakken. Belangrijk is dat de Eevee nog steeds je buddy is op dat moment. Trouwens, welke naam moet je eevee geven voor glaceon? verander de naam van Eevee naar Rea + 25 candy's dan evolueren = Glaceon. verander de naam van Eevee naar Linnea + 25 candy's dan evolueren = Leafeon. verander de naam van Eevee naar Kira + 25 candy's dan evolueren = Sylveon.

Vervolgens, welke pokémon moet je evolueren?

Ervan uitgaande dat je vraagt naar de beste pokémon om te evolueren in het spel Pokémon, is er geen definitief antwoord. Het hangt af van welke pokémon je beschikbaar hebt, wat je doelen zijn en wat je met je team wilt doen. Sommige mensen zeggen misschien dat je je pokémon zo snel mogelijk moet laten evolueren, terwijl anderen zeggen dat je moet wachten tot ze een hoger level zijn. Uiteindelijk is het aan jou om te beslissen welke pokémon je laat evolueren. Dienovereenkomstig, hoe evolueer je eevee in sylveon? Er zijn twee manieren om Eevee in Sylveon te laten evolueren. De eerste is om hem gewoon op elk niveau te laten evolueren zodra hij de move Fairy Wind heeft geleerd. De tweede is om hem op level 20 of hoger te laten evolueren, mits hij hoog genoeg Friendship/Happiness heeft.

Gerelateerde artikelen

Hoe lang motor laten draaien na lege accu?

Hoe lang moet je de auto laten draaien? 5 minuten is genoeg om in gedachten te houden. Het hoeft niet veel tijd te kosten om een lege accu op te laden. Na 5 minuten kunt u beginnen met rijden.

Dus, hoe evalueer je eevee naar sylvia?

Leer je Eevee een truc van het type 'Fairy'.

De eerste vereiste voor Eevee om naar Sylveon te evolueren, is dat-ie minstens één aanval van het type 'Fairy' moet kennen. Anders dan bij andere Fairy-Pokémon het geval is, zoals bij Clefable, heb je geen moonstone nodig om Eevee naar Sylveon te laten evolueren.
Dus, wat is de evaluatie van eevee? Eevee kan willekeurig geëvolueerd worden in: Flareon, Vaporeon en Jolteon. Daar is eenmalig ook een naam voor te gebruiken, maar verder heb je hier geen invloed meer op. Spelers kunnen bij de andere evoluties kiezen welke evolutie ze krijgen.

Men kan zich ook afvragen: hoe krijg ik umbreon?

Noem je Eevee dan Tamao. Dit is dus dezelfde manier waarop Eevee naar Vaporeon, Jolteon of Flareon evolueerd. Noem je Eevee dan Rainer, Sparky of Pyro. Dus, welke pokémon kan je evolueren met mossy lure? Er zijn verschillende soorten pokémon die je kunt evolueren met behulp van een mossy lure. Dit zijn onder andere Bulbasaur, Ivysaur, Venusaur, Oddish, Gloom en Vileplume. Als je een pokémon van een van deze soorten hebt, kun je het laten evolueren door een mossy lure te gebruiken.

Welke Pokémon kan niet evolueren?

Er zijn twee soorten Pokémon die niet kunnen evolueren: Baby Pokémon en Legendarische Pokémon. Baby Pokémon zijn jonge, onvolgroeide Pokémon die niet verder kunnen groeien. Legendarische Pokémon zijn bijzondere en krachtige Pokémon die niet evolueren omdat ze al zo krachtig zijn.

Door Jarrow

Vergelijkbare artikelen

Welke Pokémon kun je evolueren met een upgrade? :: Wie is Microsoft?
Handige links