Huis > W > Welke Zetten Kan Eevee?

Welke zetten kan Eevee?

Eevee evolueert in één van de volgende drie Pokémon afhankelijk van welke steen er wordt gebruikt: gebruik je een Vuurteen dan krijg je Flareon de Vuur Pokémon, met een Water Steen krijg je Vaporeon de Water Pokémon en met een Dondersteen krijgt je Jolteon de Licht Pokémon.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Wat is de kracht van Eevee?

Trainers kunnen speciale stenen gebruiken om Eevee te transformeren naar acht verschillende soorten Pokémon waaronder: De Water Stone verandert Eevee in Vaporeon, een Water type. De Thunder Stone verandert Eevee in Jolteon,een Electric type. De Fire Stone verandert Eevee in Flareon, een Fire type. Wat dit betreft, welke pokémon kan niet evolueren? Pokémonnietevolutie

Je moet je Pokémon niet evolueren als:

  • Deze lage IV's heeft en je het belangrijk vindt hoe sterk ze zijn tijdens gevechten.
  • Deze volledig geëvolueerd is maar slechte moves heeft, ook al zijn de IV's goed.

Daarvan, welke pokémon kun je evolueren met een upgrade?

Er zijn momenteel vier Pokémon die kunnen evolueren met een Upgrade: Porygon, Graveler, Haunter en Machoke. Hoe sterk wordt mijn Pokémon en evolutie? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het van verschillende factoren afhangt, zoals de individuele stats van de Pokémon, het type evolutie dat hij ondergaat en het niveau waarop hij evolueert. In het algemeen zijn Pokémon die eerder in het spel evolueren echter sterker dan Pokémon die later evolueren. Bovendien zijn Pokémon die via handel evolueren doorgaans sterker dan Pokémon die dat niet doen.

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Welke Pokémon bij welke Lure?

Evoluties met een Lure:

  • Magneton – Magnezone met een Magnetic Lure.
  • Nosepass – Probopass met een Magnetic Lure.
  • Eevee – Leafeon met een Mossy Lure.
  • Eevee – Glaceon met een Glacial Lure.
Vervolgens, welke pokémon met welke lure? de Glacial Lure Module kan Eevee naar Glaceon… de Magnetic Lure Module kan je Magneton naar Magnezone en Nosepass naar Probopass… de Mossy Lure Module kan Eevee naar Leafeon… de Rainy Lure Module kan Sliggoo naar Goodra…

Vervolgens, waar zitten de beste pokemons in nederland?

Op deze Nederlandse locaties vang je de meeste Pokémon

  • Terwijl je er eerst niet aan moest dénken om van de bank af te komen, loop je nu met liefde tien kilometer op een avond.
  • Rembrandtplein, Amsterdam.
  • Dierenpark Amersfoort, Amersfoort.
  • Burgers Zoo, Arnhem.
  • De Efteling, Kaatsheuvel.
  • Rotterdam Ahoy, Rotterdam.
  • Neude, Utrecht.
Hoe kan je een Magneton evolueren? Volbeat en Illumise zijn de enige Pokémon die Magneton kunnen evolueren in Magnezone. Dit kan gedaan worden door middel van een speciale evolutie die geactiveerd wordt wanneer de Pokémon zich bevindt in een ruimte met een sterke magnetische aantrekkingskracht, zoals in de buurt van een Magneton.

Hoe gebruik je Magnetic Lure module?

De Magnetic Lure module is een tool om aas te maken voor vissen. Het maakt gebruik van een magneetveld om ijzerhoudend aas aan te trekken. Het aas wordt dan naar de module getrokken en wordt vastgehouden door de magneet.

Door Stevenson Angiolillo

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg je alle Eevee evoluties? :: Welke naam moet je Eevee geven voor Leafeon?
Handige links