Huis > W > Wie Is De Grootste Aandeelhouder Van Apple?

Wie is de grootste aandeelhouder van Apple?

De grootste aandeelhouders van Apple zijn vermogensbeheerders zoals Vanguard (7,3 procent) en Blackrock (6,6 procent). Zij beheren het geld van Amerikaanse fondsenbeleggers, maar ook van verzekeringsmaatschappijen, pensioenfondsen en andere institutionele beleggers.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Hoeveel Apple apparaten zijn er?

In het gedeelte 'Apparaten' van uw Apple ID-accountpagina ziet u alle apparaten waarop u momenteel met uw Apple ID bent ingelogd, inclusief Android-apparaten, consoles en smart-tv's: Log in bij appleid.apple.com* en selecteer vervolgens 'Apparaten'. Wat voor een bedrijf is Apple? Apple is bekend als fabrikant van de iPhone en iPad, maar er ging een lange geschiedenis aan vooraf. In dit uitlegartikel lees je een (beknopt) overzicht van de geschiedenis van Apple, de hoogte- en dieptepunten en de verschillende producten die ze hebben ontwikkeld.

Waar komen de grondstoffen van Apple vandaan?

De grondstoffen van Apple komen van verschillende plaatsen, afhankelijk van het specifieke onderdeel. Zo komt het aluminium voor de behuizing van de iPhone uit Australiƫ, Braziliƫ en China en het glas voor het scherm uit Japan en Korea. Mensen vragen ook: wat was het vermogen van steve jobs? Dit is een moeilijke vraag om definitief te beantwoorden, want Jobs' bekwaamheid was veelzijdig en legendarisch. Enkele van zijn meest genoemde vaardigheden zijn echter zijn ongelooflijke visie, creativiteit, charisma en overtuigingskracht. Jobs stond ook bekend om zijn niet aflatende werklust en zijn vermogen om de mensen om hem heen te motiveren om schijnbaar onmogelijke doelen te bereiken.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en Belgiƫ een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Waar werkte Steve Jobs voor Apple?

Jobs werkte aanvankelijk voor Atari, maar richtte op 3 januari 1977 Apple Computer op, samen met Wozniak en Ronald Wayne die hij bij Atari had leren kennen. Wayne trad korte tijd later terug. Jobs haalde in 1983 de Pepsi-manager John Sculley over om bij Apple te komen werken, en leidde de ontwikkeling van de Macintosh. Dit in overweging nemend, hoe apple apparaten koppelen? iCloud configureren op je iPhone, iPad of iPod touch

  1. Ga op je iPhone, iPad of iPod touch naar Instellingen > [je naam]. Als je [je naam] niet ziet, tik op 'Log in op je [apparaat]' en voer daarna je Apple ID en wachtwoord in.
  2. Tik op iCloud en schakel daarna de apps en functies in of uit.

Welke Apple product is het meest verkochte?

Apples bekendste en meest verkochte product is waarschijnlijk de iPhone, een smartphone waarvan de eerste versie in de zomer van 2007 uitkwam. Hoe ontkoppel je 2 Iphones? Om twee iPhones te ontkoppelen, ga je naar de instellingen van de apparaat en tik je op 'iCloud'. Vervolgens tik je op 'Account verwijderen' en bevestig je keuze.

Waar focust Apple zich op?

Apple is momenteel vooral bezig met het ontwikkelen van haar eigen chipsets voor de Mac. Daarnaast werkt het bedrijf ook aan de ontwikkeling van een AR-bril.

Door Flanders

Vergelijkbare artikelen

Hoe komt het bedrijf Apple aan zijn naam? :: Kan ik Minecraft spelen op meerdere apparaten?
Handige links