Huis > H > Hoe Figurenlijst Maken?

Hoe Figurenlijst maken?

In Word kun je gebruik maken van een automatisch gegenereerde tabellen- en figurenlijst. Heb je in Word een figuur of tabel, klik dan op de rechtermuisknop. Vervolgens kun je een bijschrift invoegen. Wanneer je dit doet, kun je aan het eind een automatische lijst genereren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Hoe maak je een bijlage in Word?

U kunt de inhoud van eerder gemaakte Word-documenten invoegen in een nieuw of ander Word-document.

  1. Klik of tik op de plaats waar u de inhoud van het bestaande document wilt invoegen.
  2. Ga naar Invoegen en selecteer de pijl naast Object .
  3. Selecteer Tekst uit bestand.
  4. Zoek het beste bestand en dubbelklik erop.
Hoe verwijzen naar andere alinea? De bronverwijzing kan zowel aan het begin, in het midden als aan het einde van een regel of alinea staan. De schrijver van de tekst mag zelf bepalen waar de verwijzing komt te staan, als voor de lezer maar duidelijk welke gedeelte van de tekst gebaseerd is op een andere bron.

Dit in overweging nemend, wat zet je in de voettekst?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van de specifieke website en wat de eigenaar van de website in de voettekst wil opnemen. Gemeenschappelijke elementen die vaak in de voettekst van websites worden opgenomen, zijn echter copyrightinformatie, contactinformatie, links naar belangrijke pagina's op de site (zoals de homepage, het privacybeleid, enz.), en soms pictogrammen voor sociale media. Bovendien, hoe maak je een blokcitaat in word? Er zijn een paar verschillende manieren om een blokcitaat te maken in Word.
Eén manier is om de tekst te markeren die je een blokcitaat wilt maken, en dan te klikken op de knop "Inspringen vergroten" in de werkbalk. Hierdoor springt de tekst in en wordt het een blokcitaat.
Een andere manier is de tekst te markeren en op het tabblad "Home" te klikken. Klik in het gedeelte "Paragraaf" op de pijl naast "Regels en pagina-einden". Dit opent een keuzemenu. Klik op "Opmaak" en dan op "Alinea". In de sectie "Inspringen" klikt u op het keuzemenu "Speciaal" en selecteert u "Eerste regel". Je kunt ook in het veld "Door" invoeren hoe ver je de tekst wilt laten inspringen. Dit maakt een blokcitaat.
Als u aanhalingstekens rond uw blokcitaat wilt plaatsen, kunt u dat doen nadat u het blokcitaat hebt gemaakt. Plaats uw cursor aan het begin van het blokcitaat en typ een aanhalingsteken. Druk dan op Enter. Plaats je cursor aan het einde van het citaat en typ nog een aanhalingsteken.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een EPS bestand maken?

Het werkt als volgt: open het logo in Illustrator, trek de afbeelding met de hand over. Je kunt het bestand vullen met een kleur als je elke vorm in de afbeelding traceert.

Dienovereenkomstig, hoe verwijzen naar dezelfde voetnoot?

Verwijzingen naar dezelfde voetnoot meer dan één keer

Klik in het menu Beeld op Afdrukweergave. Plaats de cursor op de gewenste plaats voor de verwijzing. Klik in het menu Invoegen op Kruisverwijzing. Klik in de lijst Verwijzingstype op voetnoot.
Hoe kop en voettekst enkel op eerste pagina? Klik achtereenvolgens op Invoegen en op Koptekst en voettekst. Klik in het witte gebied boven aan het documentgebied op Opties > Eerste pagina afwijkend. Als u de kop- of voettekst op de eerste pagina wilt verwijderen, laat u de vakjes Eerste pagina voor de kop- en voettekst leeg.

Hoe koptekst op alle pagina's?

Gebruik kop- en voetteksten om een titel, datum of paginanummers toe te voegen aan alle pagina's in een document. Selecteer Invoegen > Koptekst of Voettekst. Selecteer een van de ingebouwde ontwerpen. Typ de gewenste tekst in de koptekst of voettekst. Hoe krijg je 1 pagina liggend in Word? Pagina's in Word maken doe je door op 'Insert' te klikken in de menubalk en dan 'Page break' te selecteren.

Hoe maak je automatisch een inhoudsopgave in Word?

In Word, je kunt automatisch een inhoudsopgave maken door de volgende stappen te volgen:
1. Ga naar het tabblad 'Layout' en klik vervolgens op de knop 'Inhoudsopgave'.
2. Er zal een drop-down menu verschijnen met verschillende opties voor het type inhoudsopgave. Selecteer de optie die je wilt gebruiken.
3. Word zal automatisch de inhoudsopgave aanmaken op basis van de door jou geselecteerde optie.

Door Massey

Vergelijkbare artikelen

Wat is het nut van een eindversterker? :: Wat is een eindnoot in Word?
Handige links