Huis > W > Wat Betekent Elite In Het Nederlands?

Wat betekent elite in het Nederlands?

elite - Zelfstandignaamwoord 1. kleine, besloten groep van vooraanstaande, bevoorrechte mensen met buitengewone privileges en soms buitengewone kwalificaties waardoor zij op een bepaald vlak de hoogste positie innemen 2.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Wat gebeurt er in seizoen 3 Élite?

Ook in seizoen 3 schakelt Netflix met Élite weer tussen het verleden en het heden. De hoofdpersonen worden ondervraagd en vertellen wat ze weten - of ze doen dat juist niet. Ook hun zwijgen zegt weer veel over hun karakters en wat ze zullen doen om elkaar en zichzelf te beschermen. We hebben te maken met tieners. Hoeveel seizoenen Castamar? Helaas ziet het er niet naar uit dat La Cocinera de Castamar snel een tweede seizoen krijgt. Dat heeft alles te maken met het feit dat het boek waarop La Cocinera de Castamar is gebaseerd maar één deel heeft gekregen.

Je kunt ook vragen waar gaat la cocinera de castamar over?

La cocinera de Castamar is een Spaanse televisieserie die van oktober 2009 tot januari 2010 werd uitgezonden op Telecinco. De serie volgt het leven van een jonge vrouw, Sofía, die naar het fictieve stadje Castamar verhuist om chef-kok te worden in een plaatselijk restaurant. De serie was populair in Spanje en werd verlengd voor een tweede seizoen. Hoeveel seizoenen La Cocinera de Castamar? Er zijn vier seizoenen geweest van La Cocinera de Castamar.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Waar komt het woord elite vandaan?

'Elite' is ontleend aan het Franse 'élite' (Oudfrans eslite 'keuze'. Het Franse élite komt van het Latijnse ēligere 'verkiezen', gevormd uit ex- 'uit-' en het werkwoord legere 'uitlezen, kiezen'. Is synoniem? Een synoniem is een ander woord voor 'een ander woord voor': woorden noemen we synoniem als ze (ongeveer) hetzelfde betekenen.

Dus, wat is de definitie van mondiaal?

De betekenis van mondiaal is 'de hele wereld betreffend, over de hele wereld verspreid'. Trouwens, is elite mannelijk of vrouwelijk? De term 'elite' wordt meestal gebruikt om aan te geven dat iemand of iets bovengemiddeld is. In sommige gevallen kan het ook gebruikt worden om aan te geven dat iemand lid is van een sociale of economische klasse die boven de gemiddelde klasse staat. In het algemeen is er geen verschil tussen mannelijke en vrouwelijke elites, hoewel in sommige gevallen de term 'elite' alleen wordt gebruikt om aan te geven dat iemand mannelijk is.

Daarvan, wat is een despoot?

Een despoot is een absolute heerser, die niet gebonden is aan een wet of een andere autoriteit. Hij regeert met willekeur en geweld, en zijn onderdanen hebben geen enkele macht om hem tegen te houden.

Door Zeiler Mckinzey

Vergelijkbare artikelen

Welke app voor ELM327? :: What is ELF error?
Handige links