Huis > H > Hoe Lang Mag Je Een Mail Bewaren?

Hoe lang mag je een mail bewaren?

E-mail Archiving

Voor e-mails (zowel interne als externe) die betrekking hebben op de bedrijfsvoering geldt dezelfde wettelijke vereisten als voor administratieve gegevens: een bewaartermijn van zeven jaar.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe lang is de levensduur van AirPods?

De normale versie is duurder dan de Pro. De futuristische oordopjes zijn, ironisch genoeg, funest voor de toekomst en kunnen een reden zijn om ze niet aan te schaffen. De levensduur van Apple's AirPods is gemiddeld anderhalf jaar.

Men kan zich ook afvragen: waar vind ik archief op iphone?

Je kunt de map 'Archief' bekijken in de Lijst met postbussen. Als je berichten snel naar de map 'Archief' wilt verplaatsen, kun je in Mail-voorkeuren de knop 'Verwijder' vervangen door de knop 'Archief'. Men kan zich ook afvragen: wat is google foto's archief? Het archief toont uw bestanden op de datum waarop ze zijn gemaakt, niet op de datum waarop u ze hebt gearchiveerd. Het werkt dus op dezelfde manier als alle andere mappen, maar de afbeeldingen zijn niet zichtbaar vanuit de hoofdfotofeed. U kunt de archiefmap bekijken in de menubalk van Google Foto.

Dus, waarom staat gearchiveerd bovenaan whatsapp?

Er zijn een paar redenen waarom gearchiveerde chats bovenaan in WhatsApp verschijnen. Ten eerste, wanneer je een chat archiveert, wordt de chat uit je hoofdchatweergave verplaatst naar een apart archief. Hierdoor wordt je hoofdchatweergave overzichtelijker en is het gemakkelijker om belangrijke chats terug te vinden. Ten tweede sorteert WhatsApp chats in je archief automatisch op de datum waarop ze voor het laatst actief waren, waarbij de meest recente chats bovenaan verschijnen. Dit maakt het gemakkelijk om recente chats te vinden en te hervatten. Tot slot kun je met WhatsApp maximaal drie chats vastzetten boven aan je archief, zodat je ze nog gemakkelijker kunt vinden en raadplegen. Je kunt ook vragen hoe krijg ik gearchiveerde apps weg? Er zijn een paar manieren om gearchiveerde apps te verwijderen:
-Open de App Store-app en tik vervolgens op Vandaag onderaan het scherm.
Tik op de accountknop of uw foto bovenaan het scherm.
Tik op Aangekocht. Als u Familie delen gebruikt, tikt u op Mijn aankopen of Familie aankopen.
Tik op "Niet op dit [apparaat]".
Zoek de app die u wilt verwijderen, veeg naar links en tik op Verwijderen. Of tik op Verwijderen en bevestig.

Gerelateerde artikelen

Hoe lang kun je met 500 MB internet?

500 MB per maand is genoeg voor een heleboel dingen. Voor een bericht en een reactie kost een bericht maximaal 1 kilobyte. Voor 500 MB kun je heel wat apps gebruiken. Nederlanders ontvangen gemiddeld 65 berichten per dag en versturen er 30.

Waarom is het belangrijk om te archiveren?

Als je archiveert bewaar je een document in een archief, deze documenten kun je uitgeprint in mappen bewaren, maar tegenwoordig zien we steeds meer dat er online wordt gearchiveerd. Zodra je data hebt gearchiveerd kun je deze data beheren zodat je het later voor andere doeleinden kunt gebruiken. Hoe haal je verwijderde berichten terug op WhatsApp? Dit werkt zo: Heb je een verwijderd bericht ontvangen, verwijder Whatsapp dan van je telefoon. Installeer de app opnieuw, zodat je de vraag krijgt of je chats wilt herstellen via de reservekopie. Klik op 'ja', en je zult zien dat je alle verwijderde berichten te zien krijgt.

Wat gebeurt er met gearchiveerde chats in WhatsApp?

Wat gebeurt er wanneer je in een geactiveerd gesprek een nieuw bericht krijgt? Jij kan een chat wel gearchiveerd hebben, je kunt nog steeds nieuwe berichten krijgen in dit gesprek. Voorheen werd het gearchiveerde bericht dan automatisch teruggeplaatst in je gewone chatoverzicht. Hoe verwijder je archief WhatsApp? Als je een WhatsApp-bericht wilt verwijderen dat je in het archief hebt staan, moet je het volgende doen:
1. Ga naar het chatgesprek waarin het bericht zich bevindt.
2. Tik op het bericht.
3. Tik op de optie "Verwijderen".
4. Bevestig door op "OK" te tikken.

Dit in overweging nemend, hoe archiveren in outlook?

Als u wilt archief in outlook, kunt u het volgende doen:
1. Ga naar het tabblad 'Bestand' in de ribbon en selecteer 'Opties'.
2. Selecteer 'Advanced' in het venster dat verschijnt.
3. Scroll naar beneden tot de optie 'AutoArchive'.
4. Selecteer de optie 'Archive items older than' en kies hoeveel dagen/weken/maanden/jaren dat u wilt dat de e-mails worden gearchiveerd.
5. Als u wilt, kunt u ook kiezen waar de e-mails naartoe worden gearchiveerd. Dit kan een andere map op uw computer zijn of een externe map, zoals een USB-stick of een netwerkschijf.
6. Klik op 'OK' om de instellingen op te slaan.

Door Cummings

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt BCC in Gmail? :: Hoe maak je een alias aan?
Handige links