Huis > H > Hoe Werkt Bcc In Gmail?

Hoe werkt BCC in Gmail?

Als je een bericht wilt versturen en het e-mailadres van een ontvanger wilt verbergen, kun je dit toevoegen in het Bcc‑veld. Hoe Bcc werkt: De ontvangers weten niet dat je iemand hebt toegevoegd aan het Bcc‑veld. Iemand die aan het Bcc-veld is toegevoegd, kan zien dat het Bcc-veld daarvoor was gebruikt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

Vervolgens, hoeveel mensen in bcc mail?

Je wil een mailing of nieuwsbrief gaan versturen naar veel ontvangers en je vraagt je af hoeveel adressen je kan opnemen in je mail. Onze servers hanteren in limiet van 300 ontvangers per e-mail. Dat betekent dat je dus maximaal 300 emailadressen kunt opnemen in het TO CC en BCC veld bij elkaar opgeteld. Trouwens, wat betekent cc in chat? Carbon Copy, Een kopie van een e-mailbericht verzenden.

Bovendien, wat is de betekenis van cc?

De term "cc" staat voor carbon copy. Het wordt gebruikt om aan te geven dat iemand anders een kopie van dezelfde e-mail of hetzelfde document ontvangt. Mensen vragen ook: waar staat cc me voor? De meest gebruikelijke definitie van "cc me" is "carbon copy me". Deze zin wordt gebruikt om aan te geven dat iemand een kopie van een bericht of document wil ontvangen. In e-mail wordt het veld "cc" gebruikt om de e-mailadressen op te sommen van mensen die een kopie van het bericht moeten ontvangen.

Gerelateerde artikelen

Waarom werkt mijn Bluetooth niet op mijn iPhone?

Als u geen verbinding kunt maken met een van deze apparaten, controleer dan of het accessoire en het apparaat dicht bij elkaar staan. Zet het accessoire uit en weer aan. Zorg ervoor dat het accessoire is opgeladen of op de stroom is aangesloten.

Bovendien, hoe mail versturen vanuit andere mailbox outlook?

Instructies voor de klassieke versie van de webversie van Outlook

  1. Selecteer boven aan de pagina. > opties > mail.
  2. Klik in het deelvenster Opties onder E-mail > Accounts, selecteer Verbonden accounts.
  3. Selecteer Standaardantwoord adres wijzigen.
  4. Kies een adres in de vervolgkeuzelijst en selecteer vervolgens Opslaan.
Is een mailadres Een datalek? Het tonen van honderden e-mailadressen in cc komt neer op het – zonder toestemming – delen van persoonsgegevens, en kan daarmee volgens de AVG-regels kwalificeren als een datalek, aldus algemene informatie op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens (AP).

Wat voor winkel is BCC?

Bakker Cash & Carry

BCC werd in 1945 opgericht door de ondernemer Herman Bakker, met een eerste winkel in Amsterdam-West. Onder zijn zoons Carel en Coos werd het bedrijf onder de naam Bakker Cash & Carry in de jaren zeventig en tachtig uitgebouwd tot een regionale keten.
Wat dit betreft, hoe zet je een mail in cc? Als je een e-mail wilt doorsturen naar iemand anders, dan kun je dat doen door de e-mail te kopiëren en dan de naam van de persoon waarnaar je wilt doorsturen in het veld "Aan" te zetten. Als je iemand wilt toevoegen aan het cc-veld, dan kun je dat doen door de naam van die persoon in het cc-veld te zetten.

Hoe maak ik een groep aan in mijn mail?

Om een groep aan te maken in je mail, moet je eerst een lijst met contactpersonen maken. Ga hiervoor naar het tabblad 'Contactpersonen' in je mailprogramma. Klik vervolgens op 'Nieuw contactpersoon' en voeg de gegevens van de persoon toe. Herhaal dit voor alle contactpersonen die je wilt toevoegen aan de groep.
Als je alle contactpersonen hebt toegevoegd, ga je naar het tabblad 'Groepen'. Klik hier op 'Nieuwe groep' en geef de groep een naam. Vervolgens kun je de contactpersonen toevoegen aan de groep door ze te selecteren in de lijst met contactpersonen. Klik ten slotte op 'OK' om de groep aan te maken.

Door Constantina

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik zien welke nummers ik heb geblokkeerd? :: Hoe lang mag je een mail bewaren?
Handige links