Huis > W > Wat Kost Een Abonnement Op Espn?

Wat kost een abonnement op ESPN?

Met ESPN Compleet kijk je live voetbal en nog veel meer sport op 4 zenders voor € 12,99 per maand. Kijk alle live voetbalwedstrijden uit de Eredivisie en een groot aanbod uit de Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker en de Europa League. Ook kijk je andere topsporten zoals MLS, NFL, NHL, en NBA .

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Dienovereenkomstig, welke abonnementen espn?

ProviderESPN (1)ESPN Compleet
CaiwayVanaf € 6 per maand (hangt af van internetpakket)
Delta€ 11,- per maand
KPNGratis bij elk TV-pakket€ 12,99 per maand
Budget Alles-in-1Gratis bij elk TV-pakket€ 12,99 per maand
Bovendien, kan ik espn kijken zonder tv aanbieder? ESPN kijken zonder TV-abonnement kan helaas niet. Toch kan je niet bij iedere provider zo'n dagpas aanschaffen.

Is ESPN 1 gratis bij Ziggo?

Er is geen eenvoudig antwoord op deze vraag omdat het van een aantal factoren afhangt, waaronder je locatie, het type Ziggo-abonnement dat je hebt en of je al dan niet een ESPN-kanalenpakket hebt. In sommige gevallen kan ESPN 1 als onderdeel van uw basisabonnement op Ziggo zijn inbegrepen, terwijl u in andere gevallen een apart ESPN-kanaalpakket moet aanschaffen om de zender te ontvangen. Vervolgens, wat kost espn eredivisie bij ziggo? De kosten van ESPN eredivisie bij ziggo bedragen €4,99 per maand.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Waar is ESPN het goedkoopst?

Op dit moment is ESPN het goedkoopst verkrijgbaar bij alles-in-1 aanbieders Online.nl en Youfone. Zij bieden namelijk als enige providers de drie Eredivisie zenders gratis aan in het interactieve tv pakket. Bij Youfone betalen klanten na twaalf maanden wel 7,50 euro per maand, bij Online.nl blijft dit gratis. Wat kost ESPN bij Ziggo? Alle Ziggo-klanten met een mediabox of CI+ module kijken gratis kanaal 421 van ESPN. Voor de overige kanalen (422 t/m 424) heb je nog wel een dagpas nodig, als je geen abonnement op ESPN hebt. Met een dagpas kijk je 24 uur lang topsport voor € 7,95.

Wat te zien op ESPN 1?

Op ESPN 1 kijk jij live voetbalwedstrijden uit de Eredivisie. Op deze zender kun jij ook genieten van bijvoorbeeld het Keuken Kampioen Divisie schakelprogramma. Daarnaast toont de ESPN 1 gids informatie over uitzendingen met betrekking tot samenvattingen van wedstrijden uit het TOTO KNVB Bekertoernooi. Waarom is ESPN duurder bij Ziggo? ESPN is een Amerikaanse sportzender die door The Walt Disney Company wordt beheerd. Ziggo is een Nederlandse televisie- en internetprovider. ESPN is in de Verenigde Staten gratis te ontvangen via de kabel, maar in Nederland moeten abonnees hiervoor extra betalen. Ziggo vergoedt de kosten van de zender niet voor abonnees, waardoor ESPN duurder is.

Dienovereenkomstig, hoe kijk je espn gratis?

Op ESPN.com is een aantal gratis video's beschikbaar, maar om toegang te krijgen tot alle ESPN-inhoud, moet je een betaald abonnement nemen.

Door Akira

Vergelijkbare artikelen

Hoe kun je gratis ESPN kijken? :: Wat zendt ESPN vanavond uit?
Handige links