Huis > W > Wat Betekent Uitdampen?

Wat betekent uitdampen?

UITDAMPEN - (dampte uit, heeft en is uitgedampt), door warmte eene vloeistof laten verdampen; uitwasemen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Men kan zich ook afvragen: hoe werkt adsorptie?

Bij adsorptie hechten de moleculen van een gas of vloeistof zich aan het oppervlak van een vaste stof of vloeistof, en bedekken deze daardoor met een laagje. Is koffiezetten extraheren? De vloeistof noemen we het extractiemiddel. Bij theezetten is dat het water. Koffie zetten is ook extraheren. Hier gieten we heet water over fijngemalen koffie én daarna over koffiebonen.

Wat is het filtraat?

Het filtraat is de vloeistof die door een filter gaat. Vervolgens, wat heb je nodig voor indampen? Om een vloeistof te verdampen heb je een warmtebron en een vat nodig. De warmtebron kan een fornuis of een kookplaat zijn. De container kan een bekerglas of een kolf zijn.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Wat kun je filtreren?

Filtratie of filtreren is een scheidingsmethode die zowel in het huishouden als op grote schaal in de industrie wordt toegepast. Filtratie kan gebruikt worden om: Vaste en vloeibare stoffen van elkaar te scheiden. Vaste of vloeibare stoffen uit een gasstroom af te scheiden. Dienovereenkomstig, kan je een oplossing filtreren? Filtreren is een geschikte methode om een suspensie te scheiden in een vaste stof en een vloeistof. De vaste stof blijft hierbij op het filter liggen; dat is het residu. De vloeistof gaat door het filter heen; dit noemt men het filtraat.

Wat betekent extractie?

extractie - Zelfstandignaamwoord 1. uittrekking 2. (medisch) het uittrekken van splinters, tanden e.d. ♢ Na een extractie wordt twee maanden gewacht met het plaatsen van het implantaat. Mensen vragen ook: wat zijn extractie middelen? Extractie-agenten zijn stoffen die worden gebruikt om een bepaalde stof uit een andere stof te halen. Ze worden vaak gebruikt in laboratoria en industrieën om kleine hoeveelheden van een bepaalde stof te verkrijgen uit een grotere hoeveelheid van een andere stof.

Hoeveel kost het om een tand te trekken?

De kosten voor het laten trekken van een tand verschillen per patiënt. Dit is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de locatie van de tand, de mate van moeilijkheid om de tand te trekken, en of er speciale instrumenten nodig zijn. De kosten kunnen oplopen tot enkele honderden euro's.

Door Helaine

Vergelijkbare artikelen

Wat is het beste alarmsysteem voor thuis? :: Waarom ETL?
Handige links