Huis > H > Hoe Kun Je Het Lint Precies Aanpassen?

Hoe kun je het lint precies aanpassen?

U kunt via twee wegen naar de gewenste bestemming navigeren: rechtsklikken in het Lint en de optie Het lint aanpassen kiezen in het menu dat verschijnt, of in het hoofdmenu via Bestand / Opties / Lint aanpassen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe beeldscherm aanpassen?

Klik op Nu afmelden en weer aanzetten.

Waar klik je om aan de werkbalk Snelle toegang de knop openen toe te voegen?

Met de opdracht Opties kunt u opdrachten aan de werkbalk Snelle toegang toevoegen en ervan verwijderen en de volgorde van de opdrachten op die werkbalk wijzigen.

  1. Klik op het tabblad Bestand.
  2. Klik op Opties.
  3. Klik op Werkbalk Snelle toegang.
  4. Breng de gewenste wijzigingen aan.
Wat zijn aangepaste XML gegevens? Aangepaste XML-gegevens Werkmappen kunnen XML-gegevens bevatten die niet zichtbaar zijn in het document zelf. Met Documentcontrole kunt u deze XML-gegevens vinden en verwijderen. Onzichtbare inhoud Werkmappen kunnen objecten bevatten die niet zichtbaar zijn, omdat ze als onzichtbaar zijn opgemaakt.

Hoe voornaam en achternaam samenvoegen Excel?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u voor- en achternaam kunt samenvoegen in Excel. Eén manier is het gebruik van de CONCATENATE functie. Deze functie neemt twee of meer tekenreeksen en voegt ze samen tot één tekenreeks. Bijvoorbeeld, als uw voornaam in cel A1 staat en uw achternaam in cel B1, kunt u de functie CONCATENATE gebruiken om ze samen te voegen tot één cel. Een andere manier om dit te doen is door de & operator te gebruiken. Die neemt ook twee of meer tekenreeksen en voegt ze samen. Als bijvoorbeeld je voornaam in cel A1 staat en je achternaam in cel B1, kun je de & operator gebruiken om ze samen te voegen tot één cel. Vervolgens, hoe verberg je een kolom in excel? De snelste manier om een kolom in Excel te verbergen is door met de rechtermuisknop op de kolomkop te klikken en "Verbergen" te selecteren.

Gerelateerde artikelen

Hoe formaat PowerPoint aanpassen?

Klik op de diagrootte die u wilt gebruiken of gebruik de breedte- en hoogtevakken om de aangepaste grootte te selecteren.

Hoe kun je twee rijen samenvoegen?

Voeg rijen met gegevens samen in één rij met formule 1

  1. Voer in de lege cel A9 de formule in =A1&A2&A3&A4&A5 or = A1 & "" & A2 & "" & A3 & "" & A4 & "" & A5.
  2. Druk vervolgens op Enter -toets en selecteer de cel A9, sleep de vulgreep over het celbereik waarop u deze formule wilt toepassen.
Men kan zich ook afvragen: hoe haal ik de beveiliging van een word document af? Een beveiligde document ontgrendelen
  1. Klik op het tabblad Controleren in de groep Beveiligen op Document beveiligen en klik op Opmaak en bewerking beperken.
  2. Klik in het taakvenster Opmaak en bewerking beperken op Beveiliging stoppen.

Hoe veilig is een Excel wachtwoord?

Als u zich afvraagt hoe veilig is Excel-wachtwoordbeveiliging? Het antwoord is: het is niet volledig bewijs! Met de ingebouwde wachtwoordbeveiliging van Excel-bestanden kunnen we zeggen dat er een goede hoeveelheid bescherming is, maar niets zo sterk dat u kan redden van iets ernstigs. Wat is de laatste versie van Excel? De laatste versie van Excel is Excel 2016.

Hoe kan je ervoor zorgen dat de formules in een cel worden afgedrukt in plaats van de resultaten?

Om ervoor te zorgen dat de formules in een cel worden afgedrukt in plaats van de resultaten, kunt u de volgende optie in het tabblad Formule van het lint selecteren:

Door Reifel

Vergelijkbare artikelen

Hoe cellen doortrekken in Excel? :: Hoe vergrendel ik een rij in Excel?
Handige links