Huis > H > Hoe Maak Je Van Hoofdletters Kleine Letters?

Hoe maak je van hoofdletters kleine letters?

Als u een sneltoets wilt gebruiken om te schakelen tussen kleine letters, HOOFDLETTERS en Hoofdlettergebruik van elk Woord, selecteert u de tekst en drukt u op Shift + F3 totdat het juiste hoofdlettergebruik is toegepast.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe maak ik hoofdletters?

Er is een snelle toetscombinatie om in Word woorden te wisselen van kleine letters naar hoofdletters en andersom; selecteer het hele woord > Shift+F3. Je kunt ook meteen een beginhoofletter maken; ga ín het woord staan en druk op Shift+F3. Is Excel met een hoofdletter? HOOFDLETTERSExcel

Gegevens
=HOOFDLETTERS(A2)Geef alle tekst in cel A2 weer in hoofdletters.TOTAAL
=HOOFDLETTERS(A2)Geef alle tekst in cel A3 weer in hoofdletters.OPBRENGST

Dienovereenkomstig, waar moet je hoofdletters gebruiken?

Er zijn een paar gevallen waarin je hoofdletters moet gebruiken. Ten eerste moet je altijd hoofdletters gebruiken bij namen van mensen, plaatsen en dingen. Je schrijft bijvoorbeeld "John Smith", "New York City" en "The Empire State Building". Je moet ook hoofdletters gebruiken bij het eerste woord van een zin en bij de dagen van de week en de maanden van het jaar. Je kunt ook vragen hoe zet je automatisch hoofdletters aan? Om automatisch hoofdlettergebruik in de meeste tekstverwerkingsprogramma's in te schakelen, moet u naar de instellingen van het programma gaan en de optie voor automatisch hoofdlettergebruik vinden. Zodra u deze optie hebt gevonden, moet u deze selecteren en vervolgens uw wijzigingen opslaan.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Trouwens, hoe zet je hoofdletters uit op samsung?

Met android 2.3: Instellingen > Taal en Toetsenbord > Android-toetsenbord > Auto-hoofdlettergebruik. Zet die optie aan. Mensen vragen ook: waar staat de caps lock toets? CAPS Lock is een toets op een computertoetsenbord waarmee gebruikers ononderbroken letters in hoofdletters kunnen typen wanneer geactiveerd, zonder de Shift-toets ingedrukt te houden. Het is een activeringstoets en bevindt zich aan de linkerkant van een computertoetsenbord onder de Tab- en boven de Shift-toets.

Hoe maak ik van 2 cellen 1 cel in Excel?

De tekst van twee of meer cellen combineren in één cel

  1. Selecteer de cel waarin u de gecombineerde gegevens wilt hebben.
  2. Typ = en selecteer de eerste cel die u wilt combineren.
  3. Typ & en gebruik aanhalingstekens met een spatie ertussen.
  4. Selecteer de volgende cel die u wilt combineren en druk op Enter.
Bovendien, hoe schrijf je excel bestand? In Excel kun je een bestand opslaan als een .xlsx-bestand of een .csv-bestand. Als je een .xlsx-bestand wilt opslaan, klik je op 'Bestand opslaan als' en selecteer je 'Excel-werkmap (.xlsx)'. Als je een .csv-bestand wilt opslaan, klik je op 'Bestand opslaan als' en selecteer je 'CSV (Comma delimited) (*.csv)'.

Trouwens, hoe initialen in excel?

In Excel, je kunt initialen in een aantal verschillende manieren.
Een eenvoudige manier is door het invoeren van een formule in een cel naast de cel met de naam. Bijvoorbeeld, als je de naam "John Smith" in cel A1, kunt u een formule invoeren in cel B1 die als volgt luidt: =LEFT(A1,1)&"."&MID(A1,FIND(" ",A1)+1,1)&"."
Deze formule zou de volgende waarde in cel B1: "J.S."
Een andere manier is door het gebruik van een functie genaamd PROPER. De PROPER-functie zal alle karakters in een cel naar hun initialen te converteren. Bijvoorbeeld, als je de naam "John Smith" in cel A1, kunt u een formule invoeren in cel B1 die als volgt luidt: =PROPER(A1)
Deze formule zou de volgende waarde in cel B1: "John Smith"

Door Darin

Vergelijkbare artikelen

Is zomer met een hoofdletter? :: Wat is een Excel bestandsindeling?
Handige links