Huis > H > Hoe Plak Je Celwaarde Zonder De Formules?

Hoe plak je Celwaarde zonder de formules?

Cellen verplaatsen met behulp van knippen en plakken

  • Selecteer een cel of een bereik met cellen.
  • Selecteer Start > Knippen. of druk op Ctrl+X.
  • Selecteer een cel waarnaar u de gegevens wilt verplaatsen.
  • Selecteer Start > Plak. of druk op Ctrl+V.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je een 3D film kijken zonder bril?

Er zijn verschillende beeldschermen op de markt gebracht waarmee u zonder bril naar beelden in 3D kunt kijken. Deze bril is niet meer nodig. Deze vorm van kijken wordt auto 3D genoemd.

Vervolgens, waarom geeft vlookup n a?

Normaal gesproken, wanneer u de functie vlookup toepast om de overeenkomstige waarde te retourneren, als uw overeenkomende cel leeg is, retourneert deze 0, en als uw overeenkomende waarde niet wordt gevonden, krijgt u een fout # N / A-waarde zoals hieronder afgebeeld. Je kunt ook vragen wat betekent overloop bij verticaal zoeken? Als de grootte van de matrix tijdens deze extra runs blijft veranderen en niet stabiliseert, wordt de dynamische matrix omgezet als #OVERLOOP!. Deze foutwaarde gaat over het algemeen gepaard met het gebruik van de functies ASELECT, ASELECT.

Waarom verticaal zoeken in Excel?

Er zijn een paar redenen waarom u verticaal zoeken in Excel zou willen gebruiken. Ten eerste, als u veel gegevens in een werkblad hebt, kan verticaal zoeken u helpen de gegevens die u zoekt sneller te vinden. Ten tweede, als u veel gegevens in een werkblad hebt die niet gesorteerd zijn, kan verticaal zoeken u helpen de gegevens die u zoekt gemakkelijker te vinden. Ten slotte, als u veel gegevens in een werkblad hebt die niet in een tabel staan, kan verticaal zoeken u helpen de gegevens die u zoekt gemakkelijker te vinden. Waar verticaal zoeken? Er zijn een paar verschillende manieren om verticaal te zoeken op een computer. Eén manier is om met de pijltjestoetsen op uw toetsenbord de pagina op en neer te bewegen. Een andere manier is om de schuifbalk aan de zijkant van het scherm te gebruiken. U kunt ook de toetsen Pagina omhoog en Pagina omlaag op uw toetsenbord gebruiken om de pagina omhoog en omlaag te gaan.

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijderen je Apple ID van iPhone zonder wachtwoord?

Zet je telefoon in herstel modus. U kunt de start- en aan/uit-knop tegelijkertijd ingedrukt houden als u dat wilt. Kies Herstellen in het pop-upbericht. Uw Apple ID zal worden verwijderd nadat u uw telefoon hebt gereset.

Hoe maak ik een Vlookup?

Om de VLOOKUP functie te gebruiken ga je in de cel van het eerste tabblad waarin je de data uit het tweede tabblad zichtbaar wilt krijgen (in dit voorbeeld cel D2). Vervolgens open je de 'formula builder' en zoek je naar de VLOOKUP functie. Het eerste argument dat je gaat invullen is de 'lookup_value'. Waar of niet waar Excel? De ALS functie in Excel voert een logische vergelijking tussen twee waarden uit. Het resultaat van de ALS functie (IF) is WAAR (TRUE) of ONWAAR (FALSE). We kunnen bijvoorbeeld testen of de waarde in cel B2 groter is dan de waarde in cel A2. Zo ja, dan is het resultaat WAAR, zo niet, dan is het resultaat ONWAAR.

Je kunt ook vragen wat is de horizontale lijn?

Een horizontale lijn is een liggende lijn die links en rechts precies even hoog is. Een horizontale lijn kan je tekenen met een tekenhaak. Horizontale lijnen trek je van links naar rechts. Wat is verticaal lezen? Vertical reading is het lezen van een tekst van boven naar beneden. Dit kan gedaan worden door de letters van boven naar beneden te lezen, of door de woorden van boven naar beneden te lezen.

Dus, hoe maak je een verticale lijn in word?

Er zijn twee manieren om een verticale lijn in Word te maken.
De eerste is door een enkele lege regel in te voegen tussen twee andere regels tekst. Hiervoor plaatst u de cursor op de plek waar u de verticale lijn wilt invoegen en drukt u op de Enter-toets.
De tweede manier is door het invoegen van een tabel met één kolom. Hiervoor gaat u naar het tabblad Invoegen en klikt u op Tabel. In het pop-upvenster selecteert u één kolom en één rij en klikt u op OK.

Door Sallee

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg je een Excel bestand in Word? :: Hoe werkt Xlookup?
Handige links