Huis > H > Hoe Krijg Je Een Excel Bestand In Word?

Hoe krijg je een Excel bestand in Word?

Een Excel-werkblad koppelen of insluiten in Word

  1. Ga naar Invoegen > Tekst >Object.
  2. Ga naar Maken van bestand >Bladerenen zoek het bestand dat u wilt invoegen in het Word document.
  3. Als u het bestand wilt toevoegen als een gekoppeld object, selecteertu Koppelen aan bestand en selecteert u VERVOLGENS OK.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Hoe maak je een link in Gmail?

Klik en sleep de cursor over het gedeelte van de tekst dat een hyperlink moet worden. Hierdoor wordt de tekst geselecteerd. Klik op het icoontje 'Insert Link'. Het is het symbooltje van een kettinkje onderaan de pagina. Bovendien, hoe kan je een hyperlink herkennen? (Een hyperlink is een automatische verwijzing naar een andere plaats op het World Wide Web. Een hyperlink is meestal te herkennen aan de gekleurde en onderstreepte tekst. Als u met de muis over de link beweegt, verandert uw muispijltje in een handje.

Vervolgens, wat betekent een hyperlink?

In de informatica is een hyperlink een verwijzing naar gegevens die de gebruiker kan volgen door te klikken of te tikken. Een hyperlink verwijst naar een heel document of naar een specifiek element binnen een document. Hypertext is tekst met hyperlinks. De tekst die een hyperlink bevat, wordt ankertekst genoemd. Wat is een mailto koppeling? Een mailto link is een link die de standaard e-mailclient op de computer van de gebruiker start en het veld Aan vooraf vult met het e-mailadres dat in de link is opgegeven.

Gerelateerde artikelen

Hoe zip-bestand openen op tablet?

Er verschijnt een nieuw venster als u met de rechtermuisknop op het zip-bestand klikt. Klik om het uit te pakken.

Dienovereenkomstig, hoe maak je een link van je e-mailadres?

Een hyperlink invoegen

  1. Plaats de cursor in de hoofdtekst van het bericht op de plaats waar u een koppeling wilt toevoegen.
  2. Klik op het tabblad Bericht op Hyperlink.
  3. Typ in het vak Koppeling het adres van de koppeling.
  4. Typ in het vak Tekst de tekst die u wilt weergeven in het bericht.
Wat dit betreft, hoe figurenlijst maken? In Word kun je gebruik maken van een automatisch gegenereerde tabellen- en figurenlijst. Heb je in Word een figuur of tabel, klik dan op de rechtermuisknop. Vervolgens kun je een bijschrift invoegen. Wanneer je dit doet, kun je aan het eind een automatische lijst genereren.

Daarvan, hoe verwijzen in word?

Klik aan het einde van de zin of woordgroep die u wilt citeren en klik vervolgens op het tabblad Verwijzingen in de groep Bronvermeldingen en bibliografie maken op Bronvermeldingen invoegen. Selecteer de gewenste bronvermelding in de lijst met bronvermeldingen onder Bronvermelding invoegen. Je kunt ook vragen hoe maak je een bijlage in word? Je kunt ook vragen hoe je een bijlage maakt in Word. Hiervoor moet je het volgende doen:
1. Open het document waaraan je de bijlage wilt toevoegen.
2. Ga naar de plek waar je de bijlage wilt invoegen en klik op de knop 'Invoegen'.
3. In het menu dat verschijnt, klik je op 'Object'.
4. In het volgende menu selecteer je 'Create from file'.
5. Voer de locatie van het bestand in of klik op 'Bladeren' om het bestand te selecteren.
6. Klik op 'OK'.

Daarvan, hoe noteer je een bereik in excel?

Er zijn twee manieren waarop u een bereik in Excel kunt opnemen. De eerste is door het bereik te selecteren en de knop 'Insluiten' te gebruiken in de 'Start' -tab. Dit zal een bereik maken van de geselecteerde cellen. De tweede manier is door het bereik handmatig in te voeren in de cel. Dit kan worden gedaan door het bereik te typen in de cel, of door het bereik te slepen met de muis.

Door Medor

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak ik een verzendlijst in Excel? :: Hoe plak je Celwaarde zonder de formules?
Handige links