Huis > W > Welke 3 Getallen Zijn Samen 50?

Welke 3 getallen zijn samen 50?

Delers
491, 7, 493
501, 2, 5, 10, 25, 506
511, 3, 17, 514
521, 2, 4, 13, 26, 526

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Wat betekent apenstaartje in Excel formule?

De vierkante haken om de diverse onderdelen van een formule maken voor Excel het verschil tussen gestructureerde en cel-verwijzingen. Het 'apestaartje' (@) voor een kolomnaam betekent dat de waarde uit dezelfde rij uit de betreffende kolom wordt opgehaald. Bovendien, hoe vind ik alle combinaties die gelijk zijn aan een bepaalde som in excel? Er is geen ingebouwde functie in Excel die alle mogelijke combinaties oplevert die gelijk zijn aan een gegeven som. Er zijn echter een paar manieren om dit te omzeilen.
Eén manier is om een hulpkolom te gebruiken. In de hulpkolom kunt u de SUMIF-functie gebruiken om te controleren of de som van de waarden in de kolom gelijk is aan de gegeven som. Zo ja, dan kunt u de waarden in die rij teruggeven.
Een andere manier is het gebruik van een macro. Er zijn een paar verschillende macro's die je kunt gebruiken, maar ze doen in wezen allemaal hetzelfde. Ze doorlopen alle mogelijke combinaties en controleren of de som van de waarden gelijk is aan de opgegeven som. Zo ja, dan geeft hij de waarden in die combinatie terug.
De laatste manier is het gebruik van een solver. Solvers zijn programma's die ontworpen zijn om oplossingen te vinden voor optimalisatieproblemen. U kunt een solver instellen om alle combinaties te vinden die gelijk zijn aan de gegeven som. Dit is waarschijnlijk de moeilijkste manier, maar ook de meest veelzijdige.

Daarvan, is excel oneindig?

Nee, Excel is niet oneindig. Het is een spreadsheetapplicatie die meestal wordt gebruikt voor gegevensberekeningen en -manipulatie. Dus, hoe maak je een gemiddelde in excel? Er zijn een paar verschillende manieren om in Excel het gemiddelde te berekenen. Eén manier is het gebruik van de functie GEMIDDELD. Deze functie neemt een bereik van cellen en geeft het gemiddelde van die cellen. Een andere manier om te middelen is de functie SUM te gebruiken en te delen door het aantal cellen in het bereik.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik iemand vinden op basis van zijn mobiele nummer?

Het is mogelijk om op veel websites een 06-nummer te vinden in een telefoongids voor mobiele telefoons. U kunt op deze websites op naam zoeken. U kunt omgekeerd zoeken.

Hoe bereken je een procent in Excel?

Percentages berekenen

  1. Klik op een lege cel.
  2. Typ =42/50 en druk op Return. Het resultaat is 0,84.
  3. Selecteer de cel met het resultaat uit stap 2.
  4. Klik op het tabblad Start op . Het resultaat is 84,00%, het percentage juiste antwoorden in de toets.
Hoe maak je een formule in Word? Een formule invoegen in een tabelcel
  1. Selecteer de tabelcel waarin u het resultaat wilt weergeven. Verwijder de inhoud als de cel niet leeg is.
  2. Klik in Hulpmiddelen voor tabellen, op het tabblad Opmaak, in de groep Gegevens op Formule.
  3. Gebruik het dialoogvenster Formule om uw formule te maken.

En nog een vraag, hoe maak je een breuk in word?

Breuken (1/3, 2-5)

  1. Klik of tik op de plaats waar u de breuk wilt invoegen.
  2. Ga naar >Symbool > meer symbolen invoegen.
  3. In de vervolgkeuzelijst Subset kiest u cijfervormen. Opmerking: Niet alle lettertypen hebben een subset cijfervormen.
  4. Dubbelklik op het breukteken dat u wilt invoegen.
  5. Selecteer Sluiten.
Men kan zich ook afvragen: waarom kan ik geen vergelijking invoegen in word? Dit kan twee redenen hebben. Allereerst moet je ervoor zorgen dat je de juiste toepassing hebt gedownload en geïnstalleerd. Als je de standaardversie van Microsoft Word hebt, heb je waarschijnlijk niet de optie om een ​​formule in te voegen. Je kunt echter de Microsoft Office 365-toepassing downloaden en installeren. Dit geeft je wel de optie om een ​​formule in te voegen. De tweede reden kan zijn dat je niet weet hoe je een formule in Word moet invoegen. Dit is echter heel eenvoudig. Je hoeft alleen maar op het tabblad Invoegen te klikken en vervolgens op Formule. Er zal nu een nieuw venster openen waarin je de formule kunt invoegen.

Daarvan, wat is subtotaal en totaal?

Subtotaal is het bedrag dat je bereikt door alle prijzen van losse producten bij elkaar op te tellen. Het totaal is het subtotaal, vermenigvuldigd met het aantal producten dat je hebt.

Door Belamy Njoku

Vergelijkbare artikelen

Wat kun je met de Formulebouwer? :: Hoe zet je meerdere kolommen vast in Excel?
Handige links