Huis > H > Hoe Maak Je Een Link Actief?

Hoe maak je een link actief?

Hoe voeg ik een link toe aan tekst?

  1. Stap 1. Type de woorden waar je de link in wil zetten, dus waarvan je wil dat ze klikbaar zijn.
  2. Stap 2. Selecteer deze woorden met je muis.
  3. Stap 3. Nu deze tekst geselecteerd is kan je op het link-symbool klikken en een link instellen.
  4. Stap 4. Dit scherm komt tevoorschijn.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Wat dit betreft, hoe maak ik een link naar een map?

Een hyperlink naar EEN map op DE netwerkschijf

  1. Selecteer in je Windows Verkenner de map (of een document in deze map).
  2. Klik achteraan in het vak met de padnaam.
  3. Kopieer dit pad.
  4. Ga naar de mail, de afspraak (of een document) en plak dit pad er in.
Wat is het bereik in Excel? Met celbereik (of cell range) wordt een selectie, of een verzameling van cellen in een spreadsheet aangeduid. Deze selectie is doorgaans symmetrisch (vierkant), maar kan even goed uit een verzameling van losse (niet aan elkaar grenzende) cellen bestaan. Vanuit een formule kan er naar zo'n verzameling verwezen worden.

Waarom werkt formule in Excel niet?

Er zijn een paar redenen waarom een formule in Excel niet werkt. De meest voorkomende reden is dat de celverwijzingen in de formule niet correct zijn. Dit kan gebeuren als de cellen worden verplaatst of als de formule wordt gekopieerd naar een andere locatie. Een andere veel voorkomende reden is dat de celopmaak niet correct is ingesteld. Als een cel bijvoorbeeld is opgemaakt als tekst, dan werken numerieke bewerkingen niet op die cel. Tenslotte kan er een probleem zijn met de formule zelf. De kans daarop is het grootst als de formule erg lang of complex is. Welke formule gebruiken in Excel? Er is niet één formule die u in Excel kunt gebruiken. Er zijn veel verschillende formules die kunnen worden gebruikt, afhankelijk van de specifieke situatie. Als u bijvoorbeeld een kolom met getallen wilt optellen, gebruikt u de SUM-formule. Als u een betaling voor een lening wilt berekenen, gebruikt u de formule PMT. En zo verder.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Je kunt ook vragen hoe kan ik twee of meer tabellen samenvoegen?

U kunt bijvoorbeeld meerdere cellen horizontaal samenvoegen tot een tabelkop die meerdere kolommen breed is.

  1. Selecteer de cellen die u wilt samenvoegen.
  2. Klik onder Hulpmiddelen voor tabellen op het tabblad Indeling in de groep Samenvoegen op Cellen samenvoegen.
Wat dit betreft, wat kun je met de formulebouwer? Deze functie kan erg handig zijn bij kansberekeningen. Hoe ziet de formule eruit? Als het getal geen geheel getal is wordt het naar beneden afgerond. Of maak gebruik van de formulebouwer.

Wat dit betreft, hoe kan ik waardes op verschillende werkbladen gebruiken?

Klik op het tabblad voor het eerste werkblad waarnaar u wilt verwijzen. Houd Shift ingedrukt en klik vervolgens op het tabblad voor het laatste werkblad waarnaar u wilt verwijzen. Selecteer de cel of het celbereik waarnaar u wilt verwijzen. Voltooi de formule en druk op Enter. Hoe een PDF invoegen in Excel? Om een PDF in Excel in te voegen, moet je eerst de PDF converteren naar een afbeelding. Dit kan bijvoorbeeld met een online converter of met een gratis programma als PDF naar JPG Converter. Zorg ervoor dat je de juiste converter gebruikt en dat de afbeelding een hoge resolutie heeft, zodat je deze later in Excel niet hoeft bij te werken.
Vervolgens kun je de afbeelding van de PDF in Excel invoegen door op de knop 'Afbeelding invoegen' te klikken in de tab 'Invoegen'. Selecteer vervolgens de afbeelding en plaats deze op de plek in het werkblad waar je deze wilt hebben. Als je de afbeelding wilt aanpassen, kun je deze selecteren en vervolgens de opties in de tab 'Afbeelding' gebruiken.

Mensen vragen ook: hoe krijg je een excel bestand in word?

De meeste mensen weten niet dat het mogelijk is om een Excel-bestand in Word in te voegen. Het is echter wel mogelijk en hieronder wordt uitgelegd hoe u dit kunt doen.
Allereerst moet u ervoor zorgen dat het Excel-bestand dat u wilt gebruiken, op dezelfde computer staat als het Word-document waarin u het wilt invoegen. Vervolgens moet u het Excel-bestand openen en ervoor zorgen dat alle kolommen en rijen die u wilt gebruiken zichtbaar zijn. U kunt eventuele onnodige kolommen en rijen verbergen om het document overzichtelijker te maken.
Wanneer het Excel-bestand klaar is, gaat u naar het Word-document waarin u het wilt invoegen. Klik op de plek waar u het wilt invoegen en ga vervolgens naar de tab 'Invoegen' in het Word-menu. In de groep 'Tabel' klikt u op 'Tabel uit extern bestand'.
In het venster dat verschijnt, selecteert u het Excel-bestand dat u wilt gebruiken. Vervolgens klikt u op de knop 'Invoegen'. In het volgende venster kunt u aangeven welke data u wilt gebruiken. Als u klaar bent, klikt u op de knop '

Door Gunner Longhurst

Vergelijkbare artikelen

Wat doet Xlookup? :: Hoe verwijs je in Excel naar een ander tabblad?
Handige links