Huis > W > Wat Is Ctrl P?

Wat is Ctrl P?

bestand of venster) Ctrl-O: Openen (Open) Ctrl-P: Afdrukken (Print) Ctrl-Q.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar komt ctrl v vandaan?

Opmerkingen. Ze gingen langs de lijn. Het betekent niets als je C knipt om V te kopiëren.

Trouwens, wat is groeperen?

Groeperen is het maken van groepjes van een bepaalde hoeveelheid, door ze te scheiden van de rest. Hoe maak je subcategorie in Excel? Klik op het tabblad Gegevens in de groep Overzicht op Groep. Klik vervolgens in het dialoogvenster Groeperen op Rijenen klik vervolgens op OK. Tip: Als u hele rijen selecteert in plaats van alleen de cellen, Excel automatisch groepen op rij: het dialoogvenster Groeperen wordt niet eens geopend.

Dus, waarom kan ik niet groeperen in excel?

Er zijn een paar redenen waarom u niet kunt groeperen in Excel. Eén mogelijkheid is dat je veel gegevens hebt en dat het laden te lang duurt. Een andere mogelijkheid is dat uw gegevens in een formaat staan dat niet compatibel is met groeperen. Als uw gegevens bijvoorbeeld in tabelvorm zijn, kunt u ze niet groeperen. Hoe kan je cellen samenvoegen? Er zijn verschillende manieren om cellen in een spreadsheet samen te voegen, afhankelijk van het programma dat u gebruikt. In Microsoft Excel, bijvoorbeeld, kunt u de cellen die u wilt samenvoegen selecteren en vervolgens klikken op de knop "Samenvoegen en centreren" op het tabblad Home. Andere spreadsheetprogramma's kunnen een soortgelijke knop hebben, of u kunt een menuopdracht of sneltoets gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Wat doet Ctrl T in Excel?

Er is een functie om alle formules tegelijk te tonen.

Mensen vragen ook: hoe noem je het combineren van meerdere cellen in een cel?

Samenvoegen

  1. Selecteer de cellen die u wilt samenvoegen. Doe dit door te klikken op de eerste cel, in ons voorbeeld is dat cel E3.
  2. Zorg dat in het Lint het tabblad 'Start' is geselecteerd door erop te klikken.
  3. Klik in de groep 'Uitlijning' op Samenvoegen en centreren. Het kan zijn dat u alleen het pictogram ziet.
Hoe haal je dubbele namen uit Excel? Dubbele waarden verwijderen
  1. Selecteer het cellenbereik met de dubbele waarden die u wilt verwijderen.
  2. Klik op Gegevens > Dubbele waarden verwijderen en schakel onder Kolommen de selectievakjes van de kolommen die u wilt verwijderen, in of uit.
  3. Klik op OK.

Daarvan, hoe in excel kolommen en rijen wisselen?

Rij wordt kolom

Klik op de rechtermuisknop en kies voor Kopiëren; Ga nu in een lege cel staan en kies via de rechtermuisknop voor Plakken speciaal; Zet een vinkje bij Transponeren; U hoeft nu alleen nog maar op OK te klikken om de rijen en kolommen om te wisselen.
Hoe kopieer je opmaak in Excel? De manier waarop je opmaak kunt kopiëren in Excel, is door middel van de knop "Opmaak kopiëren" in het lint. Als je de gewenste opmaak hebt toegepast op een cel of een bereik van cellen, klik je op de knop "Opmaak kopiëren". Vervolgens selecteer je de cellen waarnaar je de opmaak wilt kopiëren en klik je op de knop "Opmaak plakken".

Trouwens, wat is subtotaal en totaal?

In een tabel of Excel-werkblad, is het subtotaal het bedrag dat wordt berekend door een bepaalde kolom of rij te sommen. Het totaal is het bedrag dat wordt berekend door alle kolommen of rijen te samen te nemen.

Door Bevon

Vergelijkbare artikelen

Hoe selecteer je meerdere rijen in Excel? :: Hoe Excel uitklappen?
Handige links