Huis > H > Hoe Selecteer Je Meerdere Rijen In Excel?

Hoe selecteer je meerdere rijen in Excel?

Als u meerdere rijen in de gegevensweergave wilt selecteren, klikt u op een rij en houdt u Ctrl (Windows) of Command (Mac) ingedrukt terwijl u alle rijen selecteert die u wilt bewerken of verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Kan niet meer selecteren in Excel?

Ga als volgt te werk om bepaalde cellen in een Excel-werkblad niet meer te selecteren.

  • Klik op het knop in de linkerbovenhoek van het werkblad om alle cellen te selecteren.
  • In de Cellen opmaken dialoogvenster, ga naar het Bescherming tab, verwijder het vinkje Vergrendeld vak en klik vervolgens op het OK knop.
Vervolgens, hoe maak ik van 2 cellen 1 cel in excel? De tekst van twee of meer cellen combineren in één cel
  1. Selecteer de cel waarin u de gecombineerde gegevens wilt hebben.
  2. Typ = en selecteer de eerste cel die u wilt combineren.
  3. Typ & en gebruik aanhalingstekens met een spatie ertussen.
  4. Selecteer de volgende cel die u wilt combineren en druk op Enter.

Hoe moet je iets selecteren?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de beste manier om iets te selecteren kan verschillen naargelang de situatie. Enkele tips over hoe u iets kunt selecteren zijn echter het overwegen van de gevolgen van uw keuze, rekening houden met uw eigen voorkeuren en die van andere betrokkenen, en duidelijk en beknopt zijn in uw beslissing. Dus, hoe haal je dubbele namen uit excel? Er zijn een paar manieren om dubbele namen uit excel te verwijderen. Eén manier is om de functie 'Duplicaten verwijderen' te gebruiken. Deze is te vinden onder het tabblad 'Gegevens', in de groep 'Gegevenstools'. Een andere manier is het gebruik van een VBA-macro.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een Excel bestand openen?

U kunt de rechtermuisknop gebruiken om de bestandskoppeling in Microsoft excel te openen. Als u een spreadsheet in Microsoft excel wilt openen, gebruikt u het contextmenu met de rechtermuisknop.

Dus, kan je in een werkblad verschillende groepen cellen selecteren?

Selecteren van delen van tabellen kun je doen door de shift-toets te gebruiken: selecteer bijvoorbeeld alle gevulde cellen in één enkele kolom door op de eerste cel te gaan staan en dan Control Shift in combinatie met (↓) in te drukken. En nog een vraag, wat is tussenruimte toets? Selecteer een kolom of meerdere kolommen

Om een ​​hele kolom te selecteren, hoeft u slechts één cel te selecteren en vervolgens op te drukken Ctrl + Tussenruimte toetsen samen en vervolgens de hele kolom waarin de geselecteerde cel is geselecteerd.

Wat is de Vulgreep in Excel?

De vulgreep in Excel, ook wel het “Slepen” genoemd, is één van de redenen waarom Excel zo populair is. De vulgreep stelt de gebruiker in staat om snel logische reeksen en formules in cellen te kopiëren. Zo kunnen bijvoorbeeld de dagen van de week snel ingevuld worden. Daarvan, kan niet selecteren? Als je een element wilt selecteren met de muis, gebruik je hiervoor het selectiehulpmiddel. Klik hiervoor in het menu op 'Selectie' en vervolgens op 'Selectiehulpmiddel'.
Met het selectiehulpmiddel kun je een aantal verschillende elementen selecteren. Klik hiervoor op het gewenste element in de afbeelding. Als je bijvoorbeeld een cirkel wilt selecteren, klik je hierop in de afbeelding.
Als je een element hebt geselecteerd, kun je de grootte ervan aanpassen door aan de randen van het element te slepen. Je kunt ook de vorm van het element aanpassen door aan de knoppen in het midden van het element te slepen.
Als je klaar bent met het aanpassen van het element, klik je op de knop 'OK' in het selectiehulpmiddel.

Wat dit betreft, wat is de sneltoets waarmee je het venster help voor excel opent?

De sneltoets voor het openen van het helpvenster voor Excel is F1.

Door Mariquilla

Vergelijkbare artikelen

Waar onwaar vinkje Excel? :: Wat is Ctrl P?
Handige links