Huis > H > Hoe Zet Je Een Bericht Openbaar Op Facebook?

Hoe zet je een bericht openbaar op Facebook?

Klik op het privacy-menu in het bericht dat je wilt wijzigen. Dit staat net onder je naam in het bericht. Het icoon zal overeenkomen met de huidige privacy-instellingen van het bericht (een slot voor privé, een persoon voor vrienden of een wereldbol voor openbaar). Klik op Openbaar.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je een tweede Facebook account aanmaken?

Het is tegen de richtlijnen van de gemeenschap om meer dan één account te hebben. U kunt uw persoonlijke account gebruiken om een pagina aan te maken en te beheren als u uw bedrijf op Facebook wilt vertegenwoordigen.

Mensen vragen ook: hoe kan ik alle berichten op mijn tijdlijn zien?

Je kunt dit wederom oplossen door linksboven op 'nieuwsoverzicht' te klikken. Onder meer voorkeuren zie je bij de eerste optie van welke vrienden je nog feed krijgt. Klik 'alles' aan om van al je vrienden de berichten te zien. Bovendien, hoe kom ik op de tijdlijn van facebook? Helemaal bovenaan (in de blauwe balk) zie je drie knoppen rechts naast de zoekbalk. Hier zie je eerst je profielnaam, daarnaast je klassieke tijdlijn, Startpagina genoemd, (waar je de boodschappen van je vrienden kan zien) en vervolgens Vrienden zoeken.

Waarom kan ik een Facebook bericht niet delen?

Er zijn een paar redenen waarom u een Facebook-post niet kunt delen. De meest voorkomende reden is dat de privacy-instelling voor het bericht is ingesteld op "Alleen vrienden" of "Privé". Als het bericht is ingesteld op "Alleen vrienden", kunnen alleen uw Facebook-vrienden het zien. Als het bericht is ingesteld op "Privé", kan alleen jij het zien.
Een andere reden waarom u een Facebook-post mogelijk niet kunt delen, is als deze gevoelige inhoud bevat, zoals naaktheid, geweld of haatdragende taal. Facebook heeft strikte Community Standards die dit soort inhoud verbieden, en berichten die deze Standards schenden worden van de site verwijderd.
Tot slot is het mogelijk dat u een Facebook-post niet kunt delen als deze door andere gebruikers is gerapporteerd en gemarkeerd als beledigend of spam. Als een bericht is gemeld, zal Facebook het onderzoeken en mogelijk van de site verwijderen als het in strijd is met hun beleid. Bovendien, wat is openbaar op facebook? Publieke informatie op Facebook is informatie die door iedereen kan worden gezien, zelfs als ze niet zijn ingelogd op Facebook. Dit omvat informatie zoals uw profielfoto, omslagfoto, naam en de stad waar u woont. Het omvat ook informatie die u hebt gedeeld in openbare berichten, evenals informatie die over u is gedeeld door andere mensen.

Gerelateerde artikelen

Kunnen mensen zien dat je online bent op Facebook?

Ga naar de 'Messenger' optie op de Facebook website om je status te verbergen. Klik op het tandwieltje boven de chatlijst en kies de instellingen. Je kunt daarna de optie'toon wanneer actief' uitvinken.

Wie kan mijn berichten zien?

Zichtbaarheid van berichten op Facebook

Open de website facebook.com. Vul eventueel uw e-mailadres en het bijbehorende wachtwoord in en klik op Aanmelden. Klik of tik op Instellingen en privacy > Privacycontrole. Klik of tik op Wie kan zien wat je deelt.
Hoe omzeil ik algoritme Facebook? 5 tips om het Facebook algoritme te omzeilen!

  1. Relevante berichten.
  2. Creëer interactie.
  3. Timing.
  4. Originele content.
  5. Organisch bereik VS betaald bereik.

Mensen vragen ook: waarom kan ik de tijdlijn van mijn vriend niet zien?

Als je privéberichten en oude foto's niet meer kunt zien kan dat ook betekenen dat de vriend oude gegevens heeft verwijderd en het account heeft geblokkeerd voor alle Facebook-vrienden (dus niet alleen voor jou). Dit kun je verifiëren door een wederzijdse vriend te vragen om naar de tijdlijn van de vriend te kijken. Dienovereenkomstig, hoe zie ik meer berichten van vrienden op facebook? Als je wilt zien welke berichten je vrienden op Facebook hebben gepost, kun je naar het tabblad Vrienden gaan. Daar kun je alle berichten van je vrienden zien die op Facebook zijn gepost.

Waarom komt tag niet op tijdlijn?

Als een post niet getagd is, dan zal de post niet op de tijdlijn van die persoon verschijnen. Dit is omdat de tijdlijn alleen de posts toont die zijn getagd met een persoon of pagina. Als een post niet getagd is, zal de post alleen op de tijdlijn van de persoon verschijnen die de post heeft gemaakt.

Door Rafaelof Lynas

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik niet op iemands tijdlijn schrijven? :: Is een Facebook bedrijfspagina gratis?
Handige links