Huis > W > Waarom Kan Ik Niet Op Iemands Tijdlijn Schrijven?

Waarom kan ik niet op iemands tijdlijn schrijven?

Ga hiervoor naar het [pijltje naar beneden] rechts bovenin en klik op Privacyinstellingen. Op de volgende pagina klik je op “Tijdlijn en Taggen“. Verander bij “Wie kan berichten plaatsen op je tijdlijn?” op Niemand. En klik hierna op Klaar.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Wat is verbergen op tijdlijn?

Klik rechtsboven de advertentie op de drie puntjes. Klik op Advertentie verbergen. Facebook vraagt nu waarom u de advertentie niet wilt zien. Klik op de best passende reden, bijvoorbeeld dat de inhoud niet relevant is voor u. Je kunt ook vragen hoe zet je een bericht op delen? Bericht van anderen delen

  1. Klik onder een leuk bericht op Delen.
  2. Er verschijnen vier opties: Klik op Nu delen (Vrienden) als u het bericht alleen wilt delen met uw vrienden, maar het bericht niet wilt bewerken. Klik op Bericht schrijven als u eigen commentaar wilt toevoegen.
  3. Klik eventueel op Plaatsen.

Waarom kan ik een filmpje niet delen op Facebook?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u een video niet kunt delen op Facebook:
-De video is mogelijk in een indeling die Facebook niet ondersteunt. Facebook ondersteunt slechts een beperkt aantal videoformaten, waaronder MP4, AVI en WMV. Als de video die u probeert te delen een ander formaat heeft, moet u deze converteren naar een van de ondersteunde formaten voordat u deze kunt delen.
De video is mogelijk te groot. Facebook heeft een bestandslimiet voor video's van 1,75 GB. Als de video die je probeert te delen groter is dan dat, moet je hem comprimeren voordat je hem kunt delen.
-De video is mogelijk auteursrechtelijk beschermd. Facebook staat niet toe dat gebruikers video's delen die auteursrechtelijk beschermd zijn. Als je een video probeert te delen waarvan je de rechten niet hebt, kun je deze niet delen op Facebook. Dienovereenkomstig, waarom kan ik niet zien wie mijn bericht heeft gedeeld? De reden dat u niet kunt zien wie uw bericht heeft gedeeld, is dat Facebook deze informatie als privé beschouwt. Wanneer iemand uw bericht deelt, heeft hij de optie om het openbaar of privé te delen. Als ze het privé delen, kunnen alleen hun vrienden het zien. Facebook staat niet toe dat u ziet wie uw bericht heeft gedeeld, omdat het de privacy van zijn gebruikers wil respecteren.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Mensen vragen ook: kunnen mensen zien van welke groepen je lid bent op facebook?

Er zijn 2 privacyinstellingen voor Facebook-groepen: Openbaar: iedereen op Facebook en daarbuiten kan zien wie lid zijn van de groep en wat ze plaatsen. Privé: alleen leden kunnen zien wie lid is de groep en wat ze plaatsen. Kan je zien wie je verhaal bekijkt op Facebook? Als je een foto of video in je verhaal deelt, kun je altijd bekijken wie deze heeft bekeken. Alleen jij kunt zien wie je verhaal heeft bekeken. Tik op Je verhaal in het gedeelte Verhalen bovenaan het overzicht. Tik linksonder een foto of video in je verhaal op om te zien wie je verhaal heeft bekeken.

Kun je zien in welke groepen iemand zit Facebook?

Tik rechtsboven in Facebook op , scrol omlaag naar Groepen en selecteer je groep. Tik op Meer en selecteer vervolgens Groepsinformatie bekijken. Mensen vragen ook: wie kan zien wat anderen op je profiel plaatsen? Iedereen die jouw profiel bezoekt, kan jouw berichten zien. Er is geen manier om alleen bepaalde mensen toegang te geven tot jouw berichten.

Daarvan, wie kan mij berichten sturen via messenger?

Van die mensen, wie kan mij via messenger een bericht sturen?

Door Evvy Mynch

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik mijn Facebook bericht niet bewerken? :: Hoe zet je een bericht openbaar op Facebook?
Handige links