Huis > H > Hoe Verwijder Je Een Chat Op Facebook?

Hoe verwijder je een chat op Facebook?

Een chatbericht of foto verwijderen:

  1. Open een gesprek vanuit Chats .
  2. Houd je vinger op het chatbericht dat of de foto die je wilt verwijderen.
  3. Tik op Verwijderen en vervolgens op Verwijderen voor jezelf om te bevestigen.
  4. Tik op Verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder je je aankoopgeschiedenis?

U kunt apps op een iPad of iPod touch verbergen door op de accountknop boven aan het scherm te tikken. Als u 'delen met familie' gebruikt, tikt u op 'Mijn aankopen'. Zoek de app die u wilt en tik op 'Verbergen'.

Wat gebeurt er als je een gesprek verwijdert op Messenger?

Let op: Het verwijderen van een gesprek kan niet meer ongedaan worden gemaakt. Let erop, dat bij het verwijderen van een gesprek in jouw inbox, het bericht of het gesprek niet uit de inbox van jouw vriend/vriendin wordt verwijderd. Kan je Messenger gesprekken verwijderen? Open hiervoor de Facebook Messenger app, ga naar de conversatie die je wilt verwijderen, swipe naar links en kies voor de delete knop.

Je kunt ook vragen hoe messenger bericht verwijderen voor iedereen?

Ja, u kunt een messenger-bericht voor iedereen verwijderen. Hier zijn de stappen:
1. Open de messenger app en ga naar het gesprek waar het bericht staat.
2. Tik en houd het bericht dat je wilt verwijderen vast.
3. Er verschijnt een menu. Tik op de optie "Verwijderen voor iedereen".
4. Bevestig de verwijdering door op de knop "Verwijderen" te tikken. En nog een vraag, hoe kan ik mijn chatberichten verwijderen? Om uw chatberichten te verwijderen, moet u naar het instellingenmenu van uw chatprogramma gaan. In het instellingenmenu ziet u een optie om uw chatgeschiedenis te verwijderen. Selecteer deze optie en bevestig dat u uw chatberichten wilt verwijderen.

Gerelateerde artikelen

Kun je een tweede Facebook account aanmaken?

Het is tegen de richtlijnen van de gemeenschap om meer dan één account te hebben. U kunt uw persoonlijke account gebruiken om een pagina aan te maken en te beheren als u uw bedrijf op Facebook wilt vertegenwoordigen.

Dit in overweging nemend, wat is het verschil tussen wis alle chats en verwijder alle chats?

Wissen: Een chatgesprek leegmaken, maar niet helemaal verwijderen. Het gesprek blijft dus in de chatlijst staan. Verwijderen: Een chatgesprek permanent verwijderen en het gesprek uit je chatlijst halen. Hoelang blijft een bericht staan op Messenger? Gebruikers hebben slechts tien minuten de tijd om te beslissen wat ze met hun bericht aan willen. Daarna blijft het bericht gewoon staan en is het niet meer te verwijderen.

Hoe iemand niet meer negeren op Messenger?

Ontdek hoe je in plaats daarvan iemand kunt beperken in Messenger. Zoek het gesprek dat je hebt genegeerd en open het gesprek. Selecteer onderaan de chat Verplaatsen naar lijst met chats. Het gesprek wordt weer teruggezet in je lijst met chats. Hoe Messenger opnieuw installeren? Om Messenger opnieuw te installeren, ga je naar de App Store of Google Play Store en zoek je naar Messenger. Klik op 'Installeren' en volg de aanwijzingen op het scherm.

En nog een vraag, waar vind ik het archief van messenger?

Er zijn twee manieren waarop u kunt zoeken naar een chatgeschiedenis in Messenger. Als u een chat met iemand hebt gehad, kunt u door de chatgeschiedenis scrollen om de oude berichten te vinden. Als u een bepaald bericht wilt vinden, kunt u de zoekfunctie gebruiken die u kunt vinden door te tikken op het zoeklintje in de rechterbovenhoek van het scherm.

Door Kasper

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik niet verwijderen voor iedereen? :: Kan iemand het zien als je hem blokkeert op Facebook?
Handige links