Huis > W > Waarom Kan Ik Niet Verwijderen Voor Iedereen?

Waarom kan ik niet verwijderen voor iedereen?

Om een bericht succesvol voor iedereen te verwijderen, dienen zowel jij als de ontvangers gebruik te maken van de nieuwste versie van WhatsApp. Ontvangers die WhatsApp voor iOS gebruiken, kunnen media bewaren die zijn opgeslagen in hun Foto's, ook nadat het bericht is verwijderd uit de WhatsApp-chat.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Dienovereenkomstig, kan verzending van chatbericht niet ongedaan maken?

Je kunt het verzenden van een chatbericht dat je hebt verstuurd permanent ongedaan maken of een chatbericht alleen verbergen voor jezelf. Als je Verzenden voor jou ongedaan maken selecteert, zien de andere mensen in de chat het chatbericht nog in hun chatvenster. Kan bericht op Facebook niet verwijderen? Tik rechtsboven in Facebook op en tik vervolgens op je naam. Scrol omlaag naar het bericht en tik in de rechtsbovenhoek op . Kies Verbergen op profiel of Bericht verwijderen. Bericht verwijderen: hiermee wordt het bericht helemaal van Facebook verwijderd.

Hoe verwijder je een chat op WhatsApp?

Om een chat op WhatsApp te verwijderen, open je de chat en tik je op het menupictogram in de rechterbovenhoek van het scherm. Selecteer in het menu "Chat verwijderen". Hierdoor worden de chat en alle bijbehorende berichten van je apparaat verwijderd. Dienovereenkomstig, hoe haal je verwijderde berichten terug op whatsapp? Er is geen manier om verwijderde berichten in WhatsApp terug te halen. Zodra een bericht is verwijderd, is het voor altijd verdwenen.

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe kan ik een WhatsApp contact verwijderen?

Voor Android:

  1. Open WhatsApp.
  2. Ga naar het tabblad 'Chats'.
  3. Druk op 'Nieuwe chat' (het icoontje met een gesprekswolkje).
  4. Druk op het contact dat je wilt verwijderen.
  5. Druk rechtsboven op de drie streepjes.
  6. Tik op 'Weergeven in adresboek'.
  7. Druk op 'Meer opties'.
  8. Druk op 'Wissen'.
Trouwens, wat gebeurt er als je een whatsapp chat verwijdert? Je vrienden zullen jouw nummer niet meer kunnen zien, omdat het wordt verwijderd uit hun WhatsApp-contactenlijst. Je wordt verwijderd uit alle WhatsApp-groepen waarvan je lid was. Je berichtengeschiedenis wordt verwijderd. Alle Google Drive back-ups van je WhatsApp chats worden verwijderd.

Wat gebeurt er als je een WhatsApp bericht verwijderd?

Als je een bericht voor iedereen verwijderd hebt, zal in de chat voor iedereen “bericht verwijderd” zichtbaar zijn. De ander zal dus altijd kunnen zien dat je jezelf hebt gecensureerd. Maar soms is dat minder erg dan dat het oorspronkelijke bericht tot in de eeuwigheid zichtbaar blijft. Wat gebeurt er als je je WhatsApp account verwijderd? Als je je WhatsApp-account wilt verwijderen, gebeurt het volgende:
-Alle chats die je hebt gehad worden verwijderd, inclusief de berichten die je hebt verzonden of ontvangen.
-Je WhatsApp-account wordt van de server verwijderd, waardoor je niet langer toegang hebt tot je chats of andere gegevens.
-Als je je account wilt herstellen, moet je een nieuw account aanmaken met dezelfde telefoonnummer waarmee je het oorspronkelijke account had.

Dit in overweging nemend, kun je verwijderde berichten op messenger terughalen?

Er zijn een aantal manieren waarop je berichten kunt herstellen die zijn verwijderd uit Messenger. Als je een back-up hebt gemaakt van je berichten met behulp van Facebook Chat Back-up of iets dergelijks, kun je de back-up terugzetten en je berichten herstellen. Je kunt ook een bericht herstellen door het op te halen uit de prullenbak van Messenger. Als je een bericht hebt verwijderd en de prullenbak hebt geleegd, kun je het bericht niet meer herstellen.

Door Andreas Mallick

Vergelijkbare artikelen

Hoe haal ik Facebook van mijn telefoon? :: Hoe verwijder je een chat op Facebook?
Handige links