Huis > H > Hoe Kan Ik Berichten Van Messenger Verwijderen?

Hoe kan ik berichten van Messenger verwijderen?

Allereerst moet u deze stappen uitvoeren binnen 10 minuten na het verzenden van het bericht dat u ongedaan wilt maken of verwijderen, dus u moet snel werken.

  1. Houd het bericht dat u wilt verwijderen ingedrukt in de iOS- of Android-app.
  2. Tik onderaan op Meer.
  3. Selecteer Verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Kun je een verzonden bericht in Messenger verwijderen?

Je kan een verzonden bericht verbergen door erop te klikken en dan verwijderen aan te geven. Vervolgens krijg je de optie om het bericht enkel voor jezelf te verwijderen of voor iedereen. De ontvanger krijgt wel nog de melding dat het bericht is ingetrokken, aldus Facebook. Kan verzending van chatbericht niet ongedaan maken? Je kunt het verzenden van een chatbericht dat je hebt verstuurd permanent ongedaan maken of een chatbericht alleen verbergen voor jezelf. Als je Verzenden voor jou ongedaan maken selecteert, zien de andere mensen in de chat het chatbericht nog in hun chatvenster.

Kan bericht op Facebook niet verwijderen?

Er zijn een paar redenen waarom je een bericht op Facebook niet kunt verwijderen:
-De post kan te veel gedeeld zijn om te verwijderen
-De post kan deel uitmaken van een openbare pagina
-De post kan een gesponsorde post zijn
Als u de post nog steeds niet kunt verwijderen, moet u deze mogelijk melden bij Facebook. Wat is het verschil tussen Wis alle chats en verwijder alle chats? De twee opties dienen verschillende doelen:
Alle chats verwijderen: Hiermee worden alle chats in uw inbox verwijderd.
Alle chats verwijderen: Hiermee worden alle chats in uw inbox en alle bijbehorende bestanden verwijderd.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je een pagina verwijderen in Word?

Als u een pagina in WordClick wilt verwijderen, moet u het paginanummer in het vak invoeren en dan op de toets van uw toetsenbord drukken.

Wat betekent chatbericht ongedaan maken?

Als je een chatbericht hebt verzonden dat je niet had willen verzenden, kun je het verzenden ongedaan maken door op het specifieke bericht te tikken en dit vast te houden. Vergeet niet dat de persoon naar wie je het chatbericht hebt verzonden, het bericht mogelijk al gezien heeft. Trouwens, waarom blijft er een 1 staan bij messenger? Er is hier veelal een heel logische verklaring voor. Meestal is het zo dat er nog wel ongelezen berichten staan in gesloten chats. De standaard weergave van het chat-overzicht toont alleen open chats. Wanneer u de filter bovenaan het chat-overzicht op 'Alle' of 'Gesloten' zet, zullen de gesloten chats getoond worden.

Kan chat niet verwijderen Instagram?

Selecteer in de Instagram-app in de rechterbovenhoek het berichtpictogram. Zoek op de pagina 'Chats' die wordt geopend het gesprek dat u wilt verwijderen. Als u een iPhone gebruikt, veegt u naar links over het gesprek en selecteert u 'Verwijderen'. Kan je TikTok berichten verwijderen? Ja, je kunt TikTok-berichten verwijderen. Tik op het menu-icoon in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer vervolgens "Mijn account" in het menu. Tik op het pictogram van de drie puntjes rechtsboven in het scherm en selecteer "Verbergen of verwijderen". Tik op "Bericht verbergen" of "Bericht verwijderen".

Hoe verwijder je alle chats op Facebook?

Om alle chats op Facebook te verwijderen, volg je de onderstaande stappen:
1. Ga naar het tabblad Chats in het Facebook-venster.
2. Klik met de rechtermuisknop op elke chat die je wilt verwijderen en selecteer Verwijderen.
3. Bevestig de verwijdering door op Verwijderen te klikken in het pop-upvenster.

Door Bouley

Vergelijkbare artikelen

Is Messenger openbaar? :: Kan ik verwijderde berichten van Messenger terughalen?
Handige links