Huis > I > Is Messenger Openbaar?

Is Messenger openbaar?

Je kunt je privacy in Messenger beheren door bepaalde informatie privé te maken of openbaar te maken voor specifieke mensen. Je kunt deze privacyinstellingen vinden op het tabblad Privacy in je Messenger-account. Open de Messenger-app. Tik vanuit Chats op je profielfoto linksboven.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan je iemand alleen op Messenger blokkeren?

Je kunt iemand blokkeren in Messenger door naar de chat te gaan van de persoon die je wilt verwijderen. Ga naar de bovenkant van het scherm en scroll naar beneden om de naam te zien. Tik vanaf daar op Blokkeren en zet de schakelaar om om alle chatberichten te blokkeren.

Wat is Chatheads Messenger?

Facebook heeft een update voor zijn Messenger-app voor Android uitgebracht met ondersteuning voor 'Chat Heads', waarmee een chat kan worden voortgezet in een overlay over een andere app heen. Notificaties worden getoond met het hoofd van degene die een bericht stuurt. Hoe weet je of iemand je negeert op Messenger? Zodra de chat is geopend, moet je kijken naar het kleine symbool dat direct na het verzonden bericht verschijnt: Als het verschijnt de miniatuur van de foto van de persoon, betekent dit dat het bericht het bericht heeft gelezen (en daarom is genegeerd).

Men kan zich ook afvragen: wat zijn ballonnen in messenger?

Ballonnen in messenger zijn een manier om een beetje plezier en flair toe te voegen aan je gesprekken. Ze zijn er in verschillende kleuren en kunnen worden gebruikt om verschillende emoties uit te drukken. Waar kan ik gearchiveerde Chats vinden? Om gearchiveerde Chats te vinden, ga naar het tabblad "Meer" in de app en selecteer vervolgens "Chats". Hier ziet u al uw eerdere chats, inclusief de gearchiveerde.

Gerelateerde artikelen

Hoe iemand niet meer negeren op Messenger?

Zoek uit hoe je iemand kunt beperken in Messenger. Je kunt het gesprek terugvinden waar je niet naar hebt geluisterd. Je kunt naar de lijst met chats gaan onderaan de chat. Je kunt het gesprek weer terugzetten in je lijst met chats.

Trouwens, hoe verwijder ik gearchiveerde chats in messenger?

Open de Messenger-app en tik linksboven op je profielfoto. Ga naar Archived chats. Om een ​​gearchiveerde chat te verwijderen, houdt u de betreffende chat ingedrukt (lang indrukken) en selecteert u Delete. Tik nogmaals op Verwijderen om het gearchiveerde gesprek voor altijd te verwijderen. Dit in overweging nemend, wat is een bericht archiveren? Als je je inbox wilt opruimen zonder je e-mails te verwijderen, kun je ze archiveren of negeren. Je e-mails worden verplaatst naar het label 'Alle berichten'. Wanneer je een bericht archiveert: Het bericht wordt teruggezet in je inbox wanneer iemand erop reageert.

Wat gebeurt er als je een gesprek verwijdert op Messenger?

Het bericht wordt gewist en in de plaats wordt een grijze chat weergegeven met de boodschap 'Je hebt een chatbericht verwijderd', dit kan iedereen zien in de chat. Daarvan, wat is de verdwijnende modus in messenger? In messenger is een verdwijnende modus beschikbaar. In deze modus verstuurt de gebruiker een bericht en na een bepaalde tijd (5 seconden, 10 seconden, 15 seconden of 1 minuut) wordt het bericht automatisch gewist. De ontvanger van het bericht kan het bericht dus maar een bepaalde tijd bekijken en daarna is het weg. De verdwijnende modus is handig wanneer je iemand iets wilt laten weten dat snel weer vergeten kan worden, bijvoorbeeld een tijdelijke aanbieding of een tijdelijke herinnering.

Dus, wat is het verschil tussen wis alle chats en verwijder alle chats?

In het algemeen betekent "delete all chats" dat je alle chats wilt verwijderen die je hebt gehad met iemand, terwijl "delete all chats" betekent dat je alle chats wilt verwijderen die je hebt gehad met iedereen.

Door Hugon Rekhwan

Vergelijkbare artikelen

Kan de politie gewiste Messenger berichten terughalen? :: Hoe kan ik berichten van Messenger verwijderen?
Handige links