Huis > W > Wat Betekent Verborgen Op Profiel Facebook?

Wat betekent verborgen op profiel Facebook?

Met behulp van het activiteitlogboek kun je dingen bekijken (zoals berichten, foto's en video's) die je hebt verborgen op je profiel. Tik rechtsboven in Facebook op en tik vervolgens op je naam. Tik op en vervolgens op Activiteitlogboek. Tik op Filteren en vervolgens op Verborgen op profiel om de gegevens te bekijken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Kan iedereen mijn Facebook zien?

Iedereen kan je openbare gegevens zien, zoals je naam, profielfoto, omslagfoto, geslacht, gebruikersnaam, gebruikers-ID (accountnummer) en netwerken (ontdek waarom). Alleen jij en je vrienden kunnen berichten op je profiel plaatsen. Hoe kun je zien wie je profiel bekijkt op Facebook? Nee, Facebook geeft mensen niet de mogelijkheid om te zien wie hun profiel heeft bekeken. Toepassingen van derden bieden deze functie ook niet. Als je een app ziet die beweert deze functie wel te bieden, vragen we je de app te rapporteren.

Mensen vragen ook: kunnen mensen zien van welke groepen je lid bent op facebook?

Ja, mensen kunnen zien van welke groepen je lid bent op Facebook. Als uw groepen openbaar zijn, dan kan iedereen ze zien. Als uw groepen privé zijn, dan kunnen alleen leden van die groepen ze zien. En nog een vraag, waarom kan ik een facebook bericht niet delen? Er zijn een paar redenen waarom u een bericht niet kunt delen op Facebook. De eerste reden is dat het bericht op privé is ingesteld, wat betekent dat alleen de persoon die het bericht heeft geplaatst het kan zien. De tweede reden is dat het bericht kan zijn ingesteld op alleen-vrienden, wat betekent dat alleen mensen die bevriend zijn met de persoon die het bericht heeft geplaatst het kunnen zien. De derde reden is dat het bericht kan zijn ingesteld op openbaar, maar dat de persoon die het oorspronkelijk heeft geplaatst het delen heeft beperkt, wat betekent dat alleen mensen die bevriend zijn met de persoon die het oorspronkelijk heeft geplaatst het kunnen delen. Ten slotte kan het bericht zijn ingesteld op een aangepaste instelling, wat betekent dat de persoon die het oorspronkelijk heeft geplaatst specifiek heeft gekozen wie het wel en wie het niet kan zien.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Dienovereenkomstig, hoe zet je delen uit op facebook?

Ga naar Instellingen en kies de tabs Apps en scroll naar beneden naar Apps die anderen gebruiken. Klik op Bewerken. Je krijgt dan een overzicht van allerlei zaken die vrienden van jou kan delen met diverse apps. Vink alle zaken uit, waarvan je vrienden die niet mogen delen. Waarom kan ik een filmpje niet delen op Facebook? Via YouTube

  • Ga naar de YouTube video die je wilt delen. Klik op Delen rechtsonder de video.
  • Klik op het logo van Facebook bij: Een link delen. Er wordt automatisch een nieuw tabblad met Facebook geopend.
  • Hier heb je de optie om een bericht aan de video toe te voegen.
  • Delen maar!

Men kan zich ook afvragen: hoe krijg je een verborgen bericht terug op facebook?

Ook de verborgen berichten. Rechtsboven van het bericht staat dan "verborgen". Als je daarop klikt zie je staan: "Toestaan op tijdlijn". Klik dat aan en het bericht staat weer zichtbaar op je tijdlijn. Wat is verbergen op profiel? Hide on profile is een optie die je kunt instellen op je Facebook-profiel. Als je deze optie instelt, worden bepaalde informatie en foto's die je op je profiel hebt geplaatst, niet meer zichtbaar voor anderen. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld wilt voorkomen dat certaine informatie openbaar wordt.

Hoe haal je verwijderde berichten terug op Facebook?

Om een verwijderde post op Facebook te achterhalen, moet je naar het menu 'Activity Log' in de rechterbovenhoek van je profielpagina. Klik vervolgens op het tabblad 'More' en selecteer 'Posts You've Hidden'. Daar vind je alle posts die je hebt verwijderd.

Door Tunnell

Vergelijkbare artikelen

Hoe iemand zijn Facebook zien zonder bevriend te zijn? :: Is besloten Facebook groep zichtbaar?
Handige links