Huis > H > Hoe Verwijder Je Een Reactie?

Hoe verwijder je een reactie?

Tik op het Reactie-icoon (tekstballonnetje) en scrol naar de reactie(s) die je wilt verwijderen. Tik op het Prullenbak- icoon en selecteer vervolgens Verwijderen (of Verwijderen en misbruik rapporteren).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder je je aankoopgeschiedenis?

U kunt apps op een iPad of iPod touch verbergen door op de accountknop boven aan het scherm te tikken. Als u 'delen met familie' gebruikt, tikt u op 'Mijn aankopen'. Zoek de app die u wilt en tik op 'Verbergen'.

Vervolgens, hoe verwijder ik mijn duimpje op facebook?

Dit is een blauw duimpje in de rechterbovenhoek van de pagina. Tik op Vind ik niet meer leuk in het dialoogvenster. Hiermee markeer je de pagina als niet meer leuk, en verwijder je de pagina van je lijst met likes. Je kunt deze stappen herhalen voor alle pagina's waarvan je je like wilt verwijderen. Dienovereenkomstig, hoe verwijder ik oude berichten? oudeberichtenverwijderenBerichten

Tik op elk gesprek dat u wilt archiveren of verwijderen en houd dit vast.

  1. Archiveren: Tik op Archiveren.
  2. Alles markeren als gelezen: Tik op Meer.
  3. Verwijderen: Tik op Verwijderen.

Dienovereenkomstig, waarom kan ik niet alle reacties zien op facebook?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom u niet alle reacties op een Facebook-post kunt zien. Als u niet bevriend bent met de persoon die het bericht heeft geplaatst, kan het zijn dat zijn privacy-instellingen alleen toestaan dat vrienden het commentaar zien. En als een commentaar is verborgen door de spamfilter van Facebook, kun je het misschien niet zien. Als u denkt dat een commentaar ten onrechte is verborgen, kunt u dit melden bij Facebook. Dus, hoe iemand beperken op facebook? Er zijn een paar manieren waarop je iemand kunt beperken op Facebook:
1. Je kunt je privacy-instellingen aanpassen zodat alleen bepaalde mensen je berichten kunnen zien. Om dit te doen, ga je naar je privacy-instellingenpagina en selecteer je "Vrienden" of "Alleen ik" voor wie je berichten kan zien.
2. Je kunt iemand van je account blokkeren. Ga hiervoor naar de profielpagina van die persoon en klik op de knop "Blokkeren".
3. Je kunt iemand van je account ontvrienden. Ga hiervoor naar de profielpagina van die persoon en klik op de knop "Ontvrienden".

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder ik een gebruikersnaam?

Als u een gebruikersnaam ziet terwijl u inlogt of een formulier invult, kunt u er op deze manier voor zorgen dat deze niet wordt opgeslagen. Dit is hoe je het kunt doen: open chrome.

Je kunt ook vragen hoe kan je een opmerking in word verwijderen?

Een opmerking verwijderen

  1. Klik op het tabblad Controleren in de sectie Opmerkingen op Volgende om een opmerking te selecteren.
  2. Klik op het tabblad Controleren op Verwijderen. Als u alle opmerkingen tegelijk wilt verwijderen, klikt u op de pijl naast Verwijderen en klikt u op Alle opmerkingen in document verwijderen.
Hoe verwijder ik opmerking insta? Opmerkingen verwijderen in Instagram
  1. Open eerst de post met de opmerkingen waarvan je er een aantal wil verwijderen;
  2. Tik op de drie bolletjes bovenin;
  3. Kies 'Opmerkingen beheren';
  4. Selecteer maximaal 25 opmerkingen die je wil verwijderen;
  5. Tik linksonder op 'Verwijderen'.

Dus, hoe kan je een reactie verwijderen op insta?

Wanneer je, om welke reden dan ook, niet tevreden bent met een reactie kun je deze verwijderen en zelfs melden. Hoe lees je in onderstaande procedure. Veeg vervolgens met één vinger van rechts naar links over de reactie die je wil verwijderen. Tap hierna op het vuilbakje en bevestig door op 'Verwijder' te tappen. Hoe kan ik mijn zoekopdrachten verwijderen? Er zijn twee manieren om uw zoekopdrachten te wissen. Als u een bepaalde zoekopdracht wilt wissen, klikt u met de rechtermuisknop op die zoekopdracht in de zoekgeschiedenis en selecteert u 'Wis zoekgeschiedenis'. Als u alle zoekopdrachten wilt wissen, klikt u op het menu Instellingen en selecteert u 'Wis zoekgeschiedenis'.

Hoe verwijder ik berichten op Samsung telefoon?

Om een bericht te verwijderen op een Samsung telefoon:
1. Ga naar het bericht dat u wilt verwijderen.
2. Tik op het menu-icoon (de drie puntjes in een cirkel).
3. Tik op "Verwijderen".
4. Bevestig door op "OK" te tikken.

Door Reddin Rendel

Vergelijkbare artikelen

Kan iedereen mijn reacties lezen op Facebook? :: Hoeveel pixels social media?
Handige links