Huis > K > Kan Iedereen Mijn Reacties Lezen Op Facebook?

Kan iedereen mijn reacties lezen op Facebook?

Belangrijk om te weten is dat de eigenaar van het bericht naderhand het publiek kan uitbreiden. Bijvoorbeeld: als jij een reactie geeft op een bericht dat een vriend alleen met zijn vrienden deelt, en de vriend verandert 'alleen voor vrienden' in 'openbaar', dan kan iedereen jouw reactie zien.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Trouwens, kan het totale aantal reacties op dit bericht zien?

Je kunt het aantal reacties bij afzonderlijke berichten niet verbergen. Mensen zien nog steeds het totale aantal reacties bij berichten die je maakt vanaf andere plaatsen, zoals groepen, Marketplace, evenementen, pagina's en verhalen. Het totale aantal reacties bij je eigen berichten is voor jou nog wel zichtbaar. Waarom kan ik niet reageren op Facebook? De beheerder kan je tijdelijk hebben geschorst, kan tijdelijk hebben beperkt hoe vaak je berichten of opmerkingen kunt plaatsen of kan de opmerkingen voor een bericht hebben vertraagd.

Je kunt ook vragen wat betekent beperkt op facebook?

Als je op Facebook het woord "beperkt" ziet staan, betekent dat meestal dat de persoon een beperkt profiel heeft. Dit betekent dat ze Facebook niet veel informatie over zichzelf hebben gegeven, zodat je niet veel over hen te weten kunt komen via hun profiel. In sommige gevallen maken mensen expres een beperkt profiel aan, zodat alleen hun vrienden het kunnen zien. Dienovereenkomstig, wat is het verschil tussen iemand blokkeren en verwijderen? Wanneer u iemand blokkeert, kan deze persoon uw profiel niet langer zien, berichten plaatsen op uw tijdlijn of u berichten sturen. Als je op Facebook bevriend bent met de persoon die je hebt geblokkeerd, zal het blokkeren hem of haar ook ontvrienden.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Wat gebeurt er als je een bericht verbergt op Facebook?

Wanneer je een opmerking op een bericht op je pagina verbergt, gebeurt er het volgende: De opmerking is nog wel zichtbaar voor de persoon die deze heeft geschreven en zijn/haar vrienden. Zo kun je meer ongewenste opmerkingen voorkomen. Voor alle andere mensen is de opmerking verborgen. Hoe haal je kantlijn weg in word? Markeringen en opmerkingen in Word verbergen

  1. Als u wijzigingen een voor een wilt bekijken, klikt u op Controleren en vervolgens op Accepteren of Negeren.
  2. Klik op het tabblad Controleren in de groep Opmerkingen op de pijl onder Verwijderen en klik op Alle opmerkingen in document verwijderen.

Heeft opmaak toegepast verwijderen?

Opmaak van tekst wissen

  1. Selecteer de tekst die u wilt terugzetten naar de standaardopmaak.
  2. In Word: Klik in het menu Bewerken op Wissen en selecteer Opmaak wissen. In PowerPoint: Klik op het tabblad Start in de groep Lettertype op Alle opmaak wissen .
Hoe Word document opslaan zonder opmerkingen? Open het document in Word.
Klik op Bestand > Opslaan als in de menubalk.
Selecteer het drop-downmenu documenttype en kies Word-document (*.docx).
Klik op Opslaan.

Hoe bewerk je een reactie op Instagram?

Om een reactie op Instagram te bewerken, ga je naar de post waarop je gereageerd hebt en tik je op de knop 'Bewerken' onder je reactie. Er verschijnt dan een tekstvak waarin je je reactie kunt aanpassen. Wanneer je klaar bent, tik je op de knop 'Opslaan'.

Door Berkow Beiswenger

Vergelijkbare artikelen

Is WhatsApp ook van Facebook? :: Hoe verwijder je een reactie?
Handige links