Huis > H > Hoe Kan Ik Facetime Bellen?

Hoe kan ik FaceTime bellen?

Open de FaceTime app en druk rechts bovenin het scherm op het plusteken. Typ de naam, het telefoonnummer of het e-mailadres in van de andere persoon. Vervolgens tik je op de naam, het telefoonnummer of het e-mailadres van de andere persoon. Je ziet nu 'Video' en 'Audio' staan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan ik Google bellen?

Om te bellen, tikt u op de knop boven in het scherm. U kunt het privacybeleid en de servicevoorwaarden bekijken wanneer u voor het eerst belt. Met behulp van een gesprek kunt u in contact komen met een specialist.

Wat zijn de kosten van FaceTime?

Ja, FaceTime is gratis. De app staat standaard op je iPhone. Wat is het verschil tussen FaceTime en videobellen? FaceTime is een programma van Apple om gratis mee te (video)bellen. Het programma staat standaard op een iPhone, iPad en Mac. De gesprekken zijn gratis, omdat ze via het internet verlopen. FaceTime is vergelijkbaar met het programma Skype.

Vervolgens, heb je voor facetime belminuten nodig?

Facetime is een toepassing voor videobellen die vooraf is geïnstalleerd op alle Apple-apparaten. Het gebruikt je datategoed in plaats van je belminuten om videogesprekken te voeren. Men kan zich ook afvragen: is facetime gratis in het buitenland? Facetime is niet gratis in het buitenland. Je moet een data-abonnement hebben om Facetime te kunnen gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet bellen met mijn AirPods?

Het is belangrijk om je AirPods schoon te houden. Er kan vuil in de microfoon zitten waardoor je hem moeilijk hoort. Neem een droog wattenstaafje of een zachte, droge en pluisvrije doek en ga langs alle openingen. Maak de oordopjes niet schoon met water of scherpe voorwerpen.

Hoe krijg ik FaceTime op mijn iPhone?

FaceTime inschakelen

Open de FaceTime-app en log in met uw Apple ID. U kunt dit ook doen via 'Instellingen' > 'FaceTime'. Als u een iPhone gebruikt, wordt uw telefoonnummer automatisch geregistreerd door FaceTime.
Is FaceTime beltegoed? Facetime word sowieso niet gezien als een uitgaand of inkomend gesprek, omdat je hierbij data verbruikt. Je ziet het ook in je verbruik terug als datasessies, dat geld ook voor videobellen via WhatsApp. Tenzij je natuurlijk thuis met de WiFi bent verbonden. Dan kost die ook geen MB's van de internetbundel.

Wat is FaceTime voor Android?

FaceTime is een enorm populaire videobel-app, maar werkt niet op Android-apparaten. Zo kun je bellen met iPhones onderling of natuurlijk iPads of Macs. Op het WWDC 2021-event maakte Apple bekend dat FaceTime straks ook op Android-toestellen te gebruiken is. Is FaceTime met internet? Ja, FaceTime maakt gebruik van internetverbindingen om te werken. Het apparaat dat je gebruikt voor FaceTime moet een internetverbinding hebben via Wi-Fi of een mobiele dataprovider.

Daarvan, wat wordt bedoeld met facetime?

Facetime is een videochat-app voor Apple-apparaten. Het maakt verbinding met andere Facetime-gebruikers via het internet, zodat je met elkaar kunt praten en elkaars gezicht kunt zien.

Door Altman Wainkrantz

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik niet videobellen met WhatsApp? :: Hoe voeg je een tweede account toe op Facebook?
Handige links