Huis > K > Kun Je Met Android Facetimen?

Kun je met Android Facetimen?

Heb je een Android-telefoon of -tablet? Of een Windows-pc? Daar werkt FaceTime dus niet op. Gelukkig zijn er dan diverse alternatieve mogelijkheden om te videobellen via internet.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is de beste MP3-speler voor Android?

Een van de beste muziekspelers in de wereld is de Google Play Music. De gratis muziek manager app biedt een krachtige muziek manager waarmee je al je muziekbestanden beter kunt overzetten en scannen.

Hoe zet ik FaceTime aan op iPhone?

Ga naar 'Instellingen' > 'FaceTime' en zorg ervoor dat FaceTime is ingeschakeld. Als 'Wachten op activering' wordt weergegeven, moet u FaceTime uit- en vervolgens weer inschakelen. Hoe kan ik iemand toevoegen aan FaceTime? Iemand toevoegen aan een FaceTime-groepsgesprek

  1. Tik vanuit het gesprek op de deelnemers bovenaan het scherm en tik vervolgens op 'Voeg personen toe' .
  2. Voer de naam, het telefoonnummer of het e-mailadres van uw contact in.
  3. Tik op 'Voeg personen toe'.

Dienovereenkomstig, kun je facetimen met een samsung?

Nee, je kunt niet facetimen met een samsung. Is bellen met FaceTime gratis? Ja, FaceTime is gratis te gebruiken. U kunt video- of audiogesprekken voeren met iedereen die FaceTime op zijn apparaat heeft staan.

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder je een insta account op Android?

Dit is hoe u uw social media account kunt verwijderen.

Is videobellen hetzelfde als FaceTime?

FaceTime is de audio- en videobel app van Apple waarmee je in contact komt met bijvoorbeeld vrienden en familie. De app zit standaard voorgeïnstalleerd op iPhone, iPad en Mac. FaceTime gebruik je met andere mensen die ook een Apple apparaat hebben. Je kunt ook vragen hoe videobellen met samsung? Op de meeste Android smartphones staat Google Duo videobellen al geïnstalleerd, maar deze app is ook beschikbaar voor Apple-producten. Zo kunt u dus gratis videobellen met gebruikers van Android en Apple smartphones.

Is FaceTime gratis in het buitenland?

Dus email, Berichten, WhatsApp, FaceTime, Skype, Viber: allemaal gratis. Als er geen wifi of internet is dan kan je datzelfde ook over 3G of 4G doen, maar dat is meestal verschrikkelijk duur (behalve tekstberichten). In het voorbeeld van Suriname (een van de duurste regio's voor Nederlanders) kost het 5 euro per Mb. Men kan zich ook afvragen: waarom werkt facetime niet op mijn iphone? Er zijn een aantal redenen waarom Facetime niet werkt op je iPhone. Het kan zijn dat je niet de juiste software hebt, of dat je niet in een goede Wi-Fi-bereik bent. Het kan ook zijn dat Facetime niet wordt ondersteund door je carrier.

Wat is het verschil tussen FaceTime en WhatsApp?

WhatsApp is een cross-platform-instant messagingdienst die wordt aangeboden door het sociale netwerk Facebook. Het biedt tekstberichten en spraak- en videochatten, en maakt gebruik van het internet om berichten te verzenden en te ontvangen. WhatsApp wordt geleverd met een webapplicatie voor desktop en een app voor smartphones.
FaceTime is een videotelefonie-applicatie ontwikkeld door Apple Inc. Het is beschikbaar op de iPhone, iPad, iPod Touch, MacOS en Windows 10. FaceTime wordt geleverd met een app voor smartphones en een app voor desktop.

Door Octavie

Vergelijkbare artikelen

Is FaceTime gratis naar het buitenland? :: Waarom kan ik niet videobellen met WhatsApp?
Handige links