Huis > I > Is Facetime Gratis Naar Het Buitenland?

Is FaceTime gratis naar het buitenland?

Dus email, Berichten, WhatsApp, FaceTime, Skype, Viber: allemaal gratis. Als er geen wifi of internet is dan kan je datzelfde ook over 3G of 4G doen, maar dat is meestal verschrikkelijk duur (behalve tekstberichten). In het voorbeeld van Suriname (een van de duurste regio's voor Nederlanders) kost het 5 euro per Mb.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Heb je internet nodig voor FaceTime?

FaceTime is de originele videochattoepassing van Apple. Het dateert helemaal terug naar de iPhone 4 toen het alleen met wifi kon worden gebruikt. Sinds de iPhone 4 kon je Facetimen echter zonder wifi. Het enige dat u nodig hebt, is een 3G- of 4G-verbinding voor mobiele data. Is videobellen hetzelfde als FaceTime? FaceTime is de audio- en videobel app van Apple waarmee je in contact komt met bijvoorbeeld vrienden en familie. De app zit standaard voorgeïnstalleerd op iPhone, iPad en Mac. FaceTime gebruik je met andere mensen die ook een Apple apparaat hebben.

Men kan zich ook afvragen: is facetime beltegoed?

Er is geen eenvoudig antwoord op deze vraag. Het hangt ervan af hoe je "belkrediet" definieert. Als u een dienst bedoelt waarmee u kunt bellen zonder uw gewone belminuten te gebruiken, dan is het antwoord nee, Facetime gebruikt geen belkrediet. Als u "belkrediet" echter definieert als een dienst waarmee u kunt bellen zonder uw gewone telefoonminuten te gebruiken EN die u elke maand een bepaald aantal minuten geeft om te gebruiken, dan is het antwoord ja, Facetime gebruikt belkrediet. Dienovereenkomstig, hoe kan ik face timen? Er is niet één definitief antwoord op deze vraag. Afhankelijk van de context waarin de vraag wordt gesteld, zijn er verschillende interpretaties mogelijk. Als de vraag bijvoorbeeld is hoe je het gezicht van een persoon op een foto kunt timen, kan het antwoord inhouden dat je een timer op de camera gebruikt om ervoor te zorgen dat het gezicht van de persoon in beeld is wanneer de foto wordt genomen. Als de vraag is hoe je de leeftijd van een persoon bepaalt door naar zijn gezicht te kijken, kan het antwoord bestaan uit het onderzoeken van iemands huidskleur, rimpels en andere gezichtskenmerken.

Gerelateerde artikelen

Hoe CD rippen naar mp3?

Windows Media Player wordt gebruikt om de CD af te spelen. Zet Windows Media Player in bibliotheekmodus. In bibliotheekmodus gebruiken we Windows Media Player. Bovenaan in het menu kunt u het bestandsformaat instellen op mp3.

Mensen vragen ook: hoe kan je gratis naar het buitenland bellen?

gratisbellenbuitenland

A.Gratis VoIP-apps waarmee je kan bellen

  1. FaceTime. Wat is FaceTime?
  2. WhatsApp.
  3. Viber.
  4. Skype.
  5. Google Hangouts en Google Voice.
  6. Appear.in.
  7. Slack.
  8. Line.me.
Is bellen via WhatsApp gratis in buitenland? Wanneer je roamingkosten betaalt voor mobiel internet in het buitenland, dan betaal je deze kosten ook voor bellen met WhatsApp. Tenzij je gebruik maakt van gratis Wi-Fi, dan kost het bellen met WhatsApp je niets. Ook als je vanuit Nederland naar het buitenland belt krijg je te maken met de roaming tarieven.

Wat kost bellen naar Spanje?

AbonnementWat krijg je?Wat kost het?
Basis en Onbeperkt100 minuten naar o.a. EUvanaf € 15,00
Go120 minuten uit bundel naar EUvanaf € 13,50
HusselOnbeperkt of 150 min naar EU (afhankelijk bundel)vanaf € 16,50
Red100 minuten naar EU en bij Red Unlimited onbeperktvanaf € 26,00
Kan je met 4G Facetimen? Ja, je kunt Facetimen met 4G.

Wat is het verschil tussen FaceTime en WhatsApp?

FaceTime is een videotelefoon-app voor Apple-apparaten, terwijl WhatsApp een standaardberichten-app is die op verschillende besturingssystemen werkt. WhatsApp biedt ook de optie om video- en audiobellen te doen, maar deze zijn niet zo goed geïntegreerd in de app als bij FaceTime.

Door Audley Carrow

Vergelijkbare artikelen

Kun je Facetimen met Android? :: Kun je met Android Facetimen?
Handige links