Huis > H > Hoe Kun Je Je Scherm Delen?

Hoe kun je je scherm delen?

Klik op Mijn scherm delen om te kiezen welk scherm u wilt delen. Vervolgens wordt u gevraagd het scherm te kiezen dat u aan de medewerker wilt laten zien. Uw bureaublad is standaard geselecteerd. Klik op de knop Scherm delen starten zodra u heeft gekozen welk scherm u wilt delen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe scherm verslepen?

Het scherm kan worden verplaatst naar: rechter zijscherm, linker zijscherm, boven of onder.

Daarvan, wat moet je doen als je je scherm niet kan delen?

Controleer of u voldoende bandbreedte hebt om uw scherm te delen en sluit alle toepassingen die uw bandbreedte gebruiken of uw computer vertragen. Bijvoorbeeld toepassingen voor het streamen van muziek of toepassingen voor het delen van bestanden. Men kan zich ook afvragen: hoe zet je shareplay aan? U kunt ook een SharePlay-sessie starten vanuit ondersteunde streamingapps.

  1. Open de streamingapp.
  2. Zoek een film of tv-programma om te delen. Tik op de knop 'Menu' of de knop 'Deel' .
  3. Tik op 'SharePlay' en voer vervolgens de contacten in die u wilt bellen.
  4. Tik op FaceTime om FaceTime-video te starten.
  5. Start de video.

Wat is Schermgordijn?

Screen Curtain is een toegankelijkheidsfunctie die het scherm dimt en alle inhoud op het scherm verbergt, behalve de cursor, zodat de cursor op het scherm gemakkelijker te zien is. Wat is het AirPlay icoontje? Het AirPlay-pictogram is een symbool dat aangeeft dat een bepaald audioapparaat draadloos verbinding kan maken met andere AirPlay-apparaten. Als u bijvoorbeeld het AirPlay-pictogram op een luidspreker ziet, betekent dit dat u muziek naar die luidspreker kunt streamen vanaf uw iPhone, iPad of iPod touch.

Gerelateerde artikelen

Hoe extern scherm aansluiten op MacBook Air?

De MacBook Air ondersteunt video-uitvoer. Je kunt een beeldscherm of projector op een poort van je MacBook Air aansluiten met een VGA-multipoortadapter.

Vervolgens, hoe kan ik 2 schermen aansluiten op mijn laptop?

De oplossing is relatief simpel: met behulp van een USB adapter kun je gebruik maken van de USB poorten van de laptop om extra beeldschermen aan te sluiten. Het eerste externe scherm verbind je rechtstreeks met je laptop via een HDMI of VGA kabel, en het tweede scherm via de adapter met een USB poort van je laptop. Dienovereenkomstig, hoe werk je met twee beeldschermen? Werken met 2 beeldschermen?

  1. Rechtsklik op het bureaublad en kies Schermresolutie of Beeldscherminstellingen.
  2. Scherm 1 is je hoofdbeeldscherm; scherm 2 is het extra scherm.
  3. Scrol naar Meerdere Beeldschermen.
  4. Kies voor Deze beeldschermen dupliceren als je op beide schermen hetzelfde wilt zien als op scherm 1.

Daarvan, hoe kan ik twee documenten tegelijk zien?

Scherm opsplitsen

  1. Open een document in Word.
  2. Klik in het Lint op het tabblad Beeld.
  3. De opties voor de verschillende vensters staan in het Lint in de groep 'Vensters'. Nieuw venster: er opent een nieuw venster met het reeds geopende bestand. Dit document staat nu op twee plekken (of meer, als u vaker op de knop klikt).
Waarom kan ik mijn scherm niet delen in Proctorio? Er zijn verschillende mogelijke redenen waarom je scherm niet gedeeld kan worden in Proctorio. Mogelijke oorzaken zijn onder andere:
- Je browser ondersteunt geen scherm delen. Proctorio werkt het beste met de Chrome-browser.
- Je hebt geen toegang tot de vereiste hardware (bijvoorbeeld een webcam of microfoon).
- Er is een probleem met de Proctorio-software.
Neem contact op met de Proctorio-helpdesk om te achterhalen wat de exacte oorzaak van het probleem is.

Daarvan, hoe scherm delen ipad?

Om dat te doen, moet je een aantal dingen doen. Allereerst moet je het apparaat dat je wilt delen selecteren in het schermdeelingsmenu. Vervolgens moet je ervoor zorgen dat je iPad en het apparaat dat je wilt delen dezelfde Wi-Fi-verbinding gebruiken. Als je klaar bent, tik je op het schermdeelingsicoontje en volg de instructies op het scherm.

Door Edgerton

Vergelijkbare artikelen

Hoe doe je SharePlay op PS5? :: Kun je Facetimen met Android?
Handige links