Huis > K > Kun Je Facetimen Met Android?

Kun je Facetimen met Android?

Niet voor Android of Windows

Of een Windows-pc? Daar werkt FaceTime dus niet op. Gelukkig zijn er dan diverse alternatieve mogelijkheden om te videobellen via internet.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is de beste MP3-speler voor Android?

Een van de beste muziekspelers in de wereld is de Google Play Music. De gratis muziek manager app biedt een krachtige muziek manager waarmee je al je muziekbestanden beter kunt overzetten en scannen.

Dit in overweging nemend, welk programma voor videobellen?

Gratis videobellen via internet

  • Wat heb je nodig om te videobellen?
  • WhatsApp: de snelle optie voor kleine groepen.
  • Skype: makkelijk als je Windows gebruikt.
  • Facetime: eerste keus voor Apple-gebruikers.
  • Hangouts: er zijn betere opties.
  • Google Meet: Onbeperkt zo lang het duurt.
Vervolgens, wat wordt bedoeld met facetime? FaceTime is een programma van Apple voor videotelefonie. Het is daarnaast ook de naam van het bijbehorende communicatieprotocol. FaceTime is beschikbaar voor apparaten met iOS en desktopcomputers met [..]

Bovendien, hoe werkt facetime op de iphone?

Facetime is een videochatapplicatie voor iOS-apparaten. Hiermee kunnen gebruikers videogesprekken voeren via een Wi-Fi-verbinding. Wi-Fi moet op beide apparaten zijn ingeschakeld om Facetime te laten werken. Wanneer u belt, verschijnt het beeld van de persoon die u belt op uw scherm. Je kunt de persoon met wie je praat dan zien en horen. Wat dit betreft, heb je een simkaart nodig voor facetime? Ja, je hebt een SIM-kaart nodig voor FaceTime. FaceTime is een datadienst en vereist een dataverbinding. Een SIM-kaart zorgt voor die gegevensverbinding.

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder je een insta account op Android?

Dit is hoe u uw social media account kunt verwijderen.

Dit in overweging nemend, is bellen van iphone naar iphone gratis?

Maar als je wilt bellen met andere Apple-gebruikers, is het helemaal niet nodig een aparte app te installeren. FaceTime maakt het mogelijk om gratis te bellen via wifi of mobiel internet, en is standaard voorgeïnstalleerd in iOS 7 op je iPhone, iPad of iPod touch. Dit in overweging nemend, hoe moet je iemand toevoegen op facetime? Iemand toevoegen aan een FaceTime-groepsgesprek

  1. Tik vanuit het gesprek op de deelnemers bovenaan het scherm en tik vervolgens op 'Voeg personen toe' .
  2. Voer de naam, het telefoonnummer of het e-mailadres van uw contact in.
  3. Tik op 'Voeg personen toe'.

Hoe kun je Facetimen op je laptop?

Een FaceTime-gesprek voeren

  1. Open de app FaceTime.
  2. Klik op de knop 'Nieuwe FaceTime' .
  3. Voer de naam, het e-mailadres of het telefoonnummer in van de persoon die u wilt bellen.
  4. Klik op de knop 'FaceTime' om een videogesprek te starten of klik op de pijl van de knop.
Kan je gratis bellen in Europa? In principe is het mogelijk om gratis te bellen in Europa, maar er zijn een aantal voorwaarden waaraan je moet voldoen. Allereerst moet je een abonnement hebben met een Belgische of Nederlandse telefoonmaatschappij. Vervolgens moet je in het bezit zijn van een GSM-toestel met de juiste technische specificaties. Ten slotte moet je je toestel registreren bij een Belgische of Nederlandse provider die roamingdiensten in Europa aanbiedt.

Wat zijn de roamingkosten?

De roamingkosten zijn de kosten die je maakt wanneer je gebruik maakt van je mobiele telefoon in een ander land dan waar je abonnement is afgesloten. De kosten kunnen oplopen tot enkele euro's per minuut voor bellen, enkele eurocenten per sms'je en enkele tientjes per megabyte aan dataverkeer. Het is daarom belangrijk om je provider te informeren wanneer je gaat reizen, zodat je eventuele extra kosten kunt voorkomen.

Door Junie Shoobridge

Vergelijkbare artikelen

Hoe kun je je scherm delen? :: Is FaceTime gratis naar het buitenland?
Handige links