Huis > H > Hoe Werkt Familie Lidmaatschap Nintendo?

Hoe werkt familie lidmaatschap Nintendo?

Zolang jullie een familielidmaatschap hebben en een familiegroep aanmaken, kunnen alle familieleden de Nintendo Switch Online-services via hun accounts op verschillende Nintendo Switch-systemen gebruiken. Je hoeft dus niet de Nintendo Switch te gebruiken van degene die het lidmaatschap heeft gekocht.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

Hoe maak je een familie account op Nintendo Switch?

Dit kun je doen:

  1. Kies NINTENDO-ACCOUNT linksboven in het scherm om je accountinstellingen te openen.
  2. Kies FAMILIEGROEP.
  3. Kies LID TOEVOEGEN. Deze optie verschijnt alleen voor de beheerder van de familiegroep. Wanneer deze optie niet verschijnt, controleer dan welk ander lid van de familiegroep de beheerder is.
Trouwens, wat is een familiegroep nintendo? In een Nintendo-account familiegroep kunnen maximaal acht Nintendo-account gebruikers zich bij elkaar voegen in één groep. Een familiegroep kan bestaan uit: Een beheerdersaccount als hoofd van de groep. Algemene Nintendo-accounts.

Men kan zich ook afvragen: kan je 2 nintendo-accounts op 1 switch?

Ja, je kunt twee Nintendo-accounts hebben op één Nintendo Switch-console. Je moet je Nintendo-account koppelen aan je Nintendo Switch-console om gebruik te kunnen maken van online functies, zoals het downloaden van spellen uit de Nintendo eShop. Dit in overweging nemend, hoe nintendo-account koppelen? Aangenomen dat u instructies wilt voor het koppelen van een Nintendo-account:
1. Ga naar https://accounts.nintendo.com en meld je aan of maak een nieuw account aan.
2. Selecteer "Gebruikersinfo" in het linkermenu.
3. Scroll naar beneden naar het gedeelte "Gekoppelde accounts" en selecteer "Koppelen" naast de account die u wilt koppelen.
4. 4. Volg de instructies op het scherm om het proces te voltooien.

Gerelateerde artikelen

Waarom werkt mijn Bluetooth niet op mijn iPhone?

Als u geen verbinding kunt maken met een van deze apparaten, controleer dan of het accessoire en het apparaat dicht bij elkaar staan. Zet het accessoire uit en weer aan. Zorg ervoor dat het accessoire is opgeladen of op de stroom is aangesloten.

Dienovereenkomstig, wat kun je met een nintendo lidmaatschap?

Opmerking: per Nintendo-account is er één gratis proefperiode beschikbaar. Tijdens deze proefperiode kun je online spelen, voicechatten via de smartphone-app en de opslagcloud en Nintendo Switch Entertainment System - Nintendo Switch Online-services gebruiken. Hoeveel accounts op Nintendo Switch? Je kunt maximaal 8 gebruikersaccounts aanmaken op de Nintendo Switch. Een gebruikersaccount kan ook op elk moment worden gekoppeld aan een Nintendo-account. Zodra het account is gekoppeld aan een Nintendo-account, komen de online functies van het systeem beschikbaar.

Hoeveel spelers op Nintendo Switch?

Met een Nintendo Switch speel je met maximaal 8 spelers tegelijk op dezelfde console. Koppel 8 Joy con controllers aan de Nintendo Switch. Bovendien, is een nintendo-account gratis? Een Nintendo-account is gratis en vrij eenvoudig aan te maken. Ga naar de officiële website van Nintendo of bezoek de Nintendo eShop op je Nintendo

Mensen vragen ook: kan je switch games delen?

Yes, you can share Switch games with other people. You can do this by giving them your account information or by using the Joy-Con controllers to share the game.

Door Erleena Lamanna

Vergelijkbare artikelen

Wat is Nintendo uitbreidingspakket? :: Hoe werkt Spotify Family KPN?
Handige links