Huis > W > Wat Is Nintendo Uitbreidingspakket?

Wat is Nintendo uitbreidingspakket?

Met een lidmaatschap van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket kun je profiteren van alle bovenstaande voordelen, naast alle voordelen van het standaard Nintendo Switch Online-lidmaatschap, zoals online spelen, de opslagcloud, toegang tot een enorme collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een Nintendo DS waard?

Een enkele kras op een scherm is waar de Nintendo DS bekend om staat.

Dus, hoe activeer je just dance unlimited?

Just Dance Unlimited is een online dienst die een constante internetverbinding vereist. Daarnaast moet je een Ubisoft-account maken, hiermee ingelogd zijn en moet je akkoord gaan met de betreffende Algemene Voorwaarden. Er zijn tevens abonnementskosten van toepassing. Je kunt op elk moment opzeggen. Hoe ontkoppel je een Nintendo-account? Volg deze stappen:

  1. Kies SYSTEEMINSTELLINGEN vanuit het HOME-menu.
  2. Scroll naar beneden om “Gebruiker” op te lichten en selecteer daarna de juiste gebruikersaccount.
  3. Scroll helemaal naar beneden en kies GEBRUIKER VERWIJDEREN.
  4. Vink het vakje naast “Delete” aan en kies VOLGENDE.
  5. Kies DEZE GEBRUIKER VERWIJDEREN.

Hoe maak je een nieuwe Nintendo-account?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop je een nieuw Nintendo-account kunt aanmaken. De meest gebruikelijke manier is om een account aan te maken via de website van Nintendo. Je kunt ook een account aanmaken via de Nintendo eShop op je Nintendo Switch console, of via de Nintendo Account applicatie op je smart device.
Als je een account wilt aanmaken via de Nintendo-website, moet je eerst een Nintendo Network ID aanmaken. Dit doe je door je geboortedatum in te voeren, een gebruikersnaam te kiezen en een wachtwoord aan te maken. Zodra je je Nintendo Network ID hebt aangemaakt, kun je een Nintendo-account aanmaken.
Als je een account wilt aanmaken via de Nintendo eShop, heb je een Nintendo Switch-console en een breedbandinternetverbinding nodig. Zodra je deze dingen hebt, kun je simpelweg de instructies op het scherm volgen om je account aan te maken.
Als je een account wilt aanmaken via de Nintendo-accountapplicatie, moet je de applicatie eerst downloaden uit de app store van je smart device. Zodra je de applicatie hebt geïnstalleerd, kun je je account aanmaken door je geboortedatum in te voeren, een gebruikersnaam te kiezen en een wachtwoord aan te maken. Waarom kan ik mijn Nintendo-account niet koppelen? Er zijn een paar redenen waarom je je Nintendo-account niet kunt koppelen. De meest voorkomende reden is dat je nog geen Nintendo-account hebt! Je kunt gratis een Nintendo-account aanmaken op de Nintendo-website.
Een andere reden waarom je je Nintendo-account niet kunt koppelen is als je het aan het verkeerde platform probeert te koppelen. Je kunt je Nintendo-account bijvoorbeeld wel koppelen aan je Nintendo Switch, maar niet aan je PlayStation 4.
Als je zeker weet dat je een Nintendo-account hebt en je probeert het aan het juiste platform te koppelen, is de volgende meest voorkomende reden waarom je het niet kunt koppelen, dat je niet de juiste aanmeldingsmethode gebruikt. Je kunt je Nintendo-account aan je Nintendo Switch koppelen met het e-mailadres en wachtwoord van je Nintendo-account of met je Nintendo Network ID.
Als je nog steeds problemen hebt met het koppelen van je Nintendo-account, neem dan contact op met de Nintendo-klantenservice voor verdere hulp.

Gerelateerde artikelen

Wat kun je met een Nintendo DS?

De Nintendo DS is een draagbaar spelsysteem. Een nieuwe groep mensen maakte kennis met gaming dankzij de twee schermen en het aanraakscherm. In de loop der jaren zijn er verschillende modellen van de Nintendo DS uitgebracht.

Waar vind ik mijn Nintendo inlog ID?

Selecteer in het HOME-menu van de Nintendo Switch je profielafbeelding. Selecteer 'Gebruikersinstellingen' en vervolgens 'Nintendo-accountinstellingen bekijken'. Vul het wachtwoord in wanneer daarom wordt gevraagd om het e-mailadres te zien dat is gekoppeld aan je Nintendo-account. Wat dit betreft, kan je met de nintendo switch lite samen spelen? Multiplayer met maximaal acht systemen

Spelers kunnen maximaal acht Nintendo Switch- of Nintendo Switch Lite-systemen met elkaar koppelen om met zijn achten samen of juist tegen elkaar te spelen in games voor meerdere spelers.

Kan je online spelen met Nintendo Switch?

Geniet van competitieve en coöperatieve online-gaming

Als je lid wordt van de betaalde Nintendo Switch Online-ledenservice, kun je in ondersteunde games spelen met of tegen vrienden die ver weg wonen, of met of tegen rivalen van over de hele wereld.
Vervolgens, hoeveel kost nintendo switch online per maand? De prijs voor Nintendo Switch Online varieert per land, maar is ongeveer €3,99 per maand, €19,99 per jaar of €34,99 voor twee jaar.

Welke spellen zijn gratis voor de Nintendo Switch?

Alle games die je gratis kunt spelen op de Nintendo Switch zijn te vinden op de website van Nintendo. Klik hieronder op de link om de lijst te bekijken.

Door Sackman Naveena

Vergelijkbare artikelen

Hoe kom je van Family Link af? :: Hoe werkt familie lidmaatschap Nintendo?
Handige links