Huis > W > Wat Kost Een Family-Abonnement Bij Spotify?

Wat kost een Family-abonnement bij Spotify?

Gezinsleden die op hetzelfde adres wonen, kunnen gebruikmaken van maximaal 6 Premium-accounts. Probeer 1 maand gratis, daarna maar €14,99 per maand. Er zijn gebruiksvoorwaarden van toepassing. De gratis maand geldt niet voor gebruikers die al eerder Premium hebben geprobeerd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Hoe controleert Spotify Family?

Verificatie van familieleden

We vragen familieleden om hun volledige adres op te geven, zodat we kunnen verifiëren dat ze bij de beheerder van het abonnement wonen: Wanneer ze lid worden. Wanneer de manager van adres verandert. Als we hun adres niet kunnen bevestigen.
Kun je Spotify Family delen met vrienden? Spotify Duo en Spotify Family

Spotify's Premium Family-lidmaatschap kan worden gedeeld door maximaal 6 gezinsleden in hetzelfde huishouden, of een Premium Duo-account kan worden gebruikt door slechts twee personen die ook in hetzelfde huis wonen.

Kun je met 2 mensen op een Spotify account?

Ja, je kunt 2 mensen op een Spotify-account hebben. Je moet dan een Spotify account aanmaken en de andere persoon uitnodigen. Zodra de ander de uitnodiging accepteert, kan hij/zij alle muziek op het account zien en afspelen. Wat is het verschil tussen Spotify Premium en Family? Spotify Premium is een streamingdienst die gebruikers toegang geeft tot reclamevrije muziek, audio van hoge kwaliteit en offline luisteren. Spotify Family is een abonnement waarmee maximaal zes gezinsleden een eigen Spotify Premium-account kunnen krijgen.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Trouwens, hoe abonneer ik me op spotify?

Kies AANMELDEN in het inlogscherm van de app. Je kunt je e-mailadres of telefoonnummer gebruiken, of een Facebook- of Apple-account. Je kunt desgewenst nog meer aanmeldingsgegevens invullen, zoals geslacht, geboortedatum en hoe we je mogen noemen (je weergavenaam). Dienovereenkomstig, hoe controleert spotify of je op hetzelfde adres woont duo? We vragen familieleden om hun volledige adres op te geven, zodat we kunnen verifiëren dat ze bij de beheerder van het abonnement wonen: Wanneer ze lid worden. Wanneer de manager van adres verandert. Als we hun gegevens niet kunnen bevestigen.

Dienovereenkomstig, waarom spotify verifieren?

Om veiligheidsredenen vragen we soms om je e-mailadres te verifiëren. Tik op E-MAIL VERSTUREN als de app vraagt om te verifiëren. Wij sturen dan een verificatielink naar het e-mailadres dat geregistreerd staat op je Spotify-account. Daarvan, hoe werkt spotify family kpn? Spotify Family is een maandelijks abonnement voor gezinnen waarmee je met maximaal zes personen gebruik kunt maken van Spotify Premium. Als je gezin meer dan twee Spotify Premium-accounts heeft, kun je met Spotify Family korting krijgen op je abonnement.

Hoe voeg je vrienden toe op Spotify?

Om vrienden toe te voegen aan Spotify, moet je eerst naar het tabblad Vrienden in het linkermenu. Klik vervolgens op de knop Voeg vriend toe en voer de gebruikersnaam, het e-mailadres of het telefoonnummer in van de persoon die je wilt toevoegen. Klik ten slotte op de knop Toevoegen.

Door Ashlie

Vergelijkbare artikelen

Hoe koppel je Family Link? :: Hoe vul je een stamboom in?
Handige links