Huis > K > Kun Je Strava Gratis Gebruiken?

Kun je Strava gratis gebruiken?

Beschrijving. Als je graag hardloopt, fietst of buiten sport, is Strava net iets voor jou. Probeer het eens, het is gratis!

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Waar heb ik gefietst?

De Google Maps-tijdlijn geeft een overzicht van plaatsen die je mogelijk hebt bezocht en routes die je misschien hebt afgelegd. Dit gebeurt op basis van je locatiegeschiedenis. Je kunt je tijdlijn op elk gewenst moment bewerken en je locatiegeschiedenis verwijderen via Tijdlijn. Dienovereenkomstig, is bikemap gratis? Elke ongebruikte gratis proefperiode wordt verbeurd bij aankoop van Premium. Je kunt je Bikemap Premium-abonnement op elk moment tijdens de huidige abonnementsperiode opzeggen door automatische verlenging uit te schakelen in je iTunes-accountinstellingen.

Welke app houdt fietsafstand bij?

Er zijn een paar apps die fietsafstanden bijhouden, maar de populairste is waarschijnlijk Strava. Strava is een GPS-app die je activiteiten bijhoudt, waaronder fietsen, en je je prestaties in de tijd laat vergelijken. Het heeft ook een sociale component, dus je kunt vrienden volgen en zien hoe zij het doen. Is de Fietsknoop app gratis? Ja, de Fietsknoop app is gratis. Je kunt hem downloaden in de App Store of Google Play.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Mensen vragen ook: hoe lang strava gratis?

Je kunt een lidmaatschap de eerste 2 maanden gratis proberen en daarna kost het 5 euro per maand. Wat zijn de kosten van Strava? Wat kost een strava abonnement? De kosten van Strava premium zijn 8 euro per maand. Echter is er op het moment van schrijven een aanbieding waardoor een abonnement nu slechts 5 euro per maand kost. Met dit betaalde lidmaatschap ontgrendel je alle premium features van de applicatie.

Dienovereenkomstig, wat kost een lidmaatschap bij strava?

Een lidmaatschap bij Strava kost 5 euro per maand als je een jaarlijks abonnement neemt. De eerste 60 dagen krijg je wel gratis. Trouwens, hoe kan ik zien hoeveel ik gefietst heb? Als je wilt weten hoeveel je gefietst hebt, kun je de Strava-app gebruiken. Deze app houdt bij hoeveel je fietst en geeft je ook informatie over je routes.

Dit in overweging nemend, waar vind ik locatiegeschiedenis?

Het is mogelijk om de locatiegeschiedenis van een gebruiker te bekijken door naar de Google Maps-app te gaan en naar de 'Locaties' optie te gaan. Hier kan de gebruiker de locaties bekijken die zijn opgeslagen in zijn account.

Door Hoenack

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel calorieën verbrand je met fietsen? :: Welke app houdt fietsafstand bij?
Handige links