Huis > H > Hoeveel Calorieën Verbrand Je Met Fietsen?

Hoeveel calorieën verbrand je met fietsen?

Caloriëen verbranden met fietsen

Met een lichaamsgewicht van 70 kilo verbrand je 280 calorieën als je één uur fietst. Verhoog je je tempo naar 18 tot 20 kilometer per uur, dan verbrand je ongeveer 500 calorieën per uur.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel Kbps is cd kwaliteit?

De geluidskwaliteit op een CD is 1.411 kbps.

Bovendien, wat is de beste fietskaart?

Fietsknoop app

Ruim 17.000 routes in Nederland en België. Zelf routes samenstellen is ook mogelijk. De gevonden routes staan in een lijst of kaart. De navigatie gaat via een kaart en spraak.
Is de app route nl gratis? Als je een Android smartphone hebt kun je de route.nl app gratis downloaden in de Google Play Store. Meer dan 357.000 recreatieve fietsers en wandelaars gingen je al voor. De route.nl app geeft je gratis toegang tot meer dan 40.000 fiets- en wandelroutes.

Men kan zich ook afvragen: wat is de beste app voor fietsknooppunten?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van de individuele behoeften en voorkeuren. Enkele populaire apps voor fietsknooppunten zijn Map My Ride, Cyclemeter, Strava en Endomondo. Hoeveel km gefietst iPhone? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van een aantal factoren, waaronder het model iPhone, de leeftijd van de iPhone en de rijomstandigheden. Als algemene vuistregel geldt echter dat de meeste iPhones 10-20 km kunnen fietsen voordat ze opnieuw moeten worden opgeladen.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Bovendien, hoe werkt een fietsroute met knooppunten?

Je ziet gelijk hoeveel extra kilometers je voor dit afstapmoment op de fiets zit. Bij elk knooppunt krijg je twee meldingen: een melding dat je bij het knooppunt bent aangekomen en welk nummer het volgende knooppunt wordt. Je krijgt dan gelijk te zien of er nog mooie afstapmomenten in de buurt te vinden zijn. Hoe fietsroute op iPhone zetten? iPhone als GPS

  1. Zoek: 'open gpx tracker' Deze app is gratis en er zijn geen in-app kosten aan verbonden.
  2. Download: 'open gpx tracker'
  3. Geef GPX toegang…
  4. Instellingen applicatie.
  5. Offline en Open Street Map.
  6. Je locatie.
  7. Route importeren - 1.
  8. Route importeren - 2.

Wat kost fietsknooppunt?

Fietsknooppunten in Nederland, België en Duitsland. Fietsknoop is een gratis fietsapp. Je fietst hiermee de mooiste routes via fietsknooppunten in Nederland, Vlaanderen, een groot deel van Wallonië en de grensstreek met Duitsland. Je kunt kiezen uit maar liefst 33.000 fietsroutes. Kun je Fietsknoop offline gebruiken? Ja, het is mogelijk Fietsknoop offline te gebruiken. Als je de app eenmaal hebt gedownload en geïnstalleerd, kun je de laatste versie van de kaart van Amsterdam op je telefoon opslaan. Vervolgens kun je de app gebruiken zonder internetverbinding.

En nog een vraag, is fietsnetwerk nl gratis?

Bike network nl is een gratis online fietsnetwerk. Het biedt een gratis online routebeschrijving van Nederland en België. Het is een uitstekende manier om te fietsen in Nederland en België.

Door Toy Muecke

Vergelijkbare artikelen

Wat is een goede gratis fiets app? :: Kun je Strava gratis gebruiken?
Handige links