Huis > H > Hoe Download Je Een Youtube Video Van Iemand Anders?

Hoe Download je een YouTube video van iemand anders?

#1 4K Video Downloader

  1. Open je web browser, zoek de video en kopieer de URL.
  2. Open 4K Video downloader.
  3. Plak de URL in het programma door de groene knop te gebruiken.
  4. Kies de kwaliteit waarin je de video wil downloaden.
  5. Kies voor de hele YouTube video of alleen voor de audio.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welk andere video formaten worden veel op computers gebruikt?

Er zijn vele videoformaten. FLV is een flash video formaat en MPEG is een bewegende beelden groep.

Waar kan ik gratis films downloaden?

Video's downloaden

  • Zorg ervoor dat het apparaat is verbonden met internet.
  • Open Google Play Films .
  • Tik op Bibliotheek.
  • Zoek de film of tv-aflevering die je wilt downloaden.
  • Tik op Downloaden .
Hoe kun je YouTube filmpjes offline bekijken? Collectie. Je gedownloade video's en afspeellijsten vind je door naar de hoofdpagina van de YouTube-app te gaan en te tikken op Bibliotheek. Onder Downloads zie je vervolgens al je offline filmpjes staan.

Dus, kun je whatsapp gebruiken zonder facebook?

Het is niet mogelijk WhatsApp te gebruiken zonder Facebook. WhatsApp vereist dat gebruikers een account aanmaken met een geldig telefoonnummer, dat moet worden geverifieerd via een pincode die via sms wordt verstuurd. Zodra de account is aangemaakt, wordt WhatsApp automatisch gesynchroniseerd met de contactenlijst van de gebruiker op zijn telefoon en wordt aangegeven welke contacten WhatsApp gebruiken. Om berichten te kunnen verzenden en ontvangen, moeten zowel de verzender als de ontvanger WhatsApp hebben geïnstalleerd en elkaars telefoonnummer hebben opgeslagen in hun contactenlijst. Men kan zich ook afvragen: hoe kan ik een mail doorsturen naar whatsapp? Er is geen directe manier om een e-mail door te sturen naar WhatsApp. Er zijn echter een paar workarounds die kunnen worden gebruikt om dit te bereiken. Eén methode is om de e-mail op te slaan als een PDF-bestand en het PDF-bestand vervolgens te delen met een WhatsApp-contact. Een andere methode is om een screenshot van de e-mail te maken en de screenshot te delen op WhatsApp.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik zien waar iemand zich bevindt?

U kunt iemands locatie vinden met de Google Maps app. U kunt op het profiel van de persoon tikken om de locatie te delen. Tik op het pictogram van een vriend om de locatie van de persoon bij te werken. Het is tijd om te vernieuwen.

Hoe maak ik een WhatsApp link aan?

Je eigen link aanmaken

Ga naar https://wa.me/<number>. <number> is het volledige telefoonnummer in internationale notatie. Gebruik geen nullen, haakjes of streepjes in het telefoonnummer in internationale notatie.
Waar vind ik mijn opgeslagen video's? Bekijk je opgeslagen links

In de Google-app op je smartphone staan ze in het zijmenu, onder de 'Opgeslagen'-knop. Daarnaast kun je de resultaten terugvinden op je desktop door naar de Google-site te gaan. De lijsten zijn alleen zichtbaar als je ingelogd bent, en kunnen niet gedeeld worden met andere gebruikers.

Waar vind ik de opgeslagen items?

Je opgeslagen items zoeken of verwijderen

  1. Open de Google-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik onderaan op Collecties. kies een collectie.
  3. Tik op Selecteren en kies de items die je wilt verwijderen.
  4. Tik bovenaan op Verwijderen .
Waar vind je opgeslagen berichten op Facebook? De opgeslagen berichten kun je vinden in de linkerkolom van je Facebook-pagina, onder de kop "Opgeslagen". Als je nog geen opgeslagen berichten hebt, zal deze kop niet zichtbaar zijn.

Daarvan, waarom kan ik geen foto's uploaden?

Als je een foto wilt uploaden, kun je deze kopiëren vanuit je computer en plakken in het tekstvak. Om een foto vanuit een andere website te kopiëren, klik je met de rechtermuisknop op de afbeelding en kies je 'Afbeelding kopiëren'. Ga vervolgens naar het tekstvak en klik met de rechtermuisknop op het tekstvak en kies je 'Plakken'.

Door Lidia Ziebell

Vergelijkbare artikelen

Kan je een filmpje bijsnijden? :: Hoe kan ik gratis YouTube filmpjes downloaden?
Handige links