Huis > K > Kan Je Een Filmpje Bijsnijden?

Kan je een filmpje bijsnijden?

Simpele stappen om VLC te gebruiken:

Open VLC en ga naar "Tools" en vervolgens "Aanpassingen en Effecten". 2. Kies "Video-effecten" en vervolgens "Bijsnijden". Kies het gedeelte dat u wilt bijsnijden en snijd de video bij.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je een filmpje met achtergrond?

Vanuit de Play Store, kunt u Chromavid installeren op uw telefoon. U kunt de video-achtergrond wijzigen vanuit de app-lade. Ga naar de linkerbovenhoek van het scherm en tik op de kleurrijke cirkel.

Wat dit betreft, hoe kan ik een video splitsen?

#1.

Filmora Videobewerker is verreweg de beste videobewerker die je kunt gebruiken om op een eenvoudige manier video te splitsen en samen te voegen. Het werkt op zowel Mac als Windows en heeft uitstekende krachtige bewerkingsfuncties die je helpen bij het maken van de beste video's.
Trouwens, hoe knippen in video editor windows 10? Een video knippen

  1. In de weergave Verzameling klikt of tikt u op een video om deze weer te geven, en selecteert u vervolgens Knippen .
  2. Verplaats de witte puntjes aan het begin en het einde van de video naar de nieuwe begin- en eindpunten.
  3. Selecteer Afspelen om uw wijzigingen te testen.

Hoe kan ik een MP4 bestand bewerken?

Er zijn vele manieren om een MP4-bestand te bewerken. Eén manier is het gebruik van een videobewerkingsprogramma zoals Adobe Premiere Pro of Apple Final Cut Pro. Met deze programma's kunt u de videobeelden en het geluidsspoor van een MP4-bestand bewerken. Men kan zich ook afvragen: hoe video bijsnijden windows? Er zijn een paar manieren om videovensters bij te snijden.
De eerste manier is om videobewerkingssoftware te gebruiken. Veel videobewerkingsprogramma's hebben een bijsnijgereedschap dat gebruikt kan worden om videovensters bij te snijden.
Een andere manier om videovensters bij te snijden is het gebruik van een videospeler met een bijsnijfunctie. Sommige videospelers, zoals VLC Media Player, hebben een bijsnijfunctie die gebruikt kan worden om videovensters bij te snijden.
Tenslotte zijn er enkele websites die een bijsnijdienst voor video's aanbieden. Deze websites hebben meestal een tool die gebruikt kan worden om een video te uploaden en vervolgens bij te snijden.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een filmpje met foto's en muziek gratis?

U kunt een film maken met de app Google Foto's. Tik op Bibliotheek om u aan te melden bij uw account. U kunt de foto's en video's kiezen die u in de film wilt opnemen door op Movie te tikken.Tik op New Movie (Nieuwe film). Volg de instructies als u een thema wilt gebruiken.

Vervolgens, hoe knip je een stukje uit een filmpje iphone?

Een video inkorten

  1. Open de Foto's-app en tik op de video die u wilt wijzigen.
  2. Tik op 'Wijzig'.
  3. Verplaats de schuifknoppen aan beide kanten van de tijdbalk van de video om de begin- en eindtijd aan te passen.
  4. Tik op 'Gereed' en vervolgens op 'Bewaar video' of 'Bewaar video als nieuw fragment'.
Dit in overweging nemend, hoe moet je knippen in video editor? Een video knippen

Klik op het lint onder Hulpmiddelen voor video op het tabblad Afspelen op Video knippen. Om aan te geven waar u het videofragment wilt knippen, klikt u in het dialoogvenster Video knippen op de knop Afspelen. Op het punt waar u de knip wilt maken, klikt u op de knop Pauze.

Je kunt ook vragen hoe video bewerken in windows?

Klik in Windows Verkenner met de rechtermuisknop op de gewenste video, kies Openen met ; Foto's . De video zal beginnen af te spelen in de Foto's-app. Kies Bewerken en maken in de menubalk om een aantal bewerkingsmogelijkheden te zien. Dienovereenkomstig, hoe knippen in vlc media player? In VLC media player, kunt u knippen door de volgende stappen te volgen:
1. Open het bestand dat u wilt knippen in VLC media player.
2. Klik op de "Bewerken" knop in de VLC-speler.
3. Selecteer "Knippen" in het menu dat verschijnt.
4. Gebruik de muis om de start- en eindtijd van het fragment dat u wilt knippen te selecteren.
5. Klik op de "Knippen" knop.
6. Klik op de "Opslaan" knop.
7. Selecteer het bestandstype dat u wilt opslaan en kies een locatie op uw computer waar het bestand opgeslagen moet worden.
8. Klik op de "Opslaan" knop.

Hoe kan je video's bewerken?

Om een video te bewerken, heb je speciale software nodig. Er zijn veel verschillende soorten video-editors beschikbaar, dus je moet eerst uitzoeken welke het beste bij jou past. Sommige video-editors zijn gratis, maar de meeste zijn betaald. Als je een gratis video-editor gebruikt, heb je waarschijnlijk minder mogelijkheden om je video te bewerken dan wanneer je een betaalde video-editor gebruikt.
Als je eenmaal een video-editor hebt gevonden, moet je de video die je wilt bewerken downloaden of importeren in de software. Je kunt dan verschillende aanpassingen maken, zoals het toevoegen van effecten of overgangen, het toevoegen van audio of tekst, of het snijden van onnodige scenes. Wanneer je klaar bent met bewerken, kun je de video exporteren naar een geschikt formaat voor delen online of afspelen op een tv of ander apparaat.

Door Blakelee

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik een filmpje van internet opnemen? :: Hoe Download je een YouTube video van iemand anders?
Handige links