Huis > K > Kan Fitbit Zonder Abonnement?

Kan Fitbit zonder abonnement?

Zonder abonnement krijg je een slaapschema en analyse van je slaapfasen, maar met Premium krijg je ook een analyse van je slaapduur, hartslag en rusteloosheid. Tevens wordt snurken en ander geluid gedetecteerd. Voor die laatste functie heeft je Fitbit wel een microfoon nodig.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je een 3D film kijken zonder bril?

Er zijn verschillende beeldschermen op de markt gebracht waarmee u zonder bril naar beelden in 3D kunt kijken. Deze bril is niet meer nodig. Deze vorm van kijken wordt auto 3D genoemd.

Dienovereenkomstig, welke fitbit kun je het beste kiezen?

Als je op zoek bent naar iets eenvoudigs in gebruik dat alleen de basis dekt, dan is onze beste koop Fitbit Inspire 2, jouw beste keuze. Als je echter op zoek bent naar een geavanceerder model met meer functies, is de Fitbit Versa 3, met ingebouwde gps tracking, een topkeuze! Mensen vragen ook: kan fitbit in het water? De Fitbit Charge 4 is waterdicht tot 50 meter. Je kunt met deze activity tracker gerust zwemmen, waterpoloën of douchen.

Kan de Fitbit versa 3 tegen water?

Ja, de Fitbit versa 3 is waterbestendig en kan tegen onderdompeling in water tot 50 meter. Kan Fitbit luxe tegen water? De Fitbit luxury kan niet tegen water. Hij is niet waterdicht.

Gerelateerde artikelen

Hoe stop je een abonnement app?

U kunt uw abonnementen op de Play-app beheren door rechtsboven op het profielpictogram te tikken. Als u het abonnement wilt annuleren, volgt u de instructies.

En nog een vraag, hoe lang gaat een fitbit charge 4 mee?

De Charge 4 heeft een langere batterijduur gekregen, en gaat bij gemiddeld gebruik zes tot zeven dagen mee voordat je hem weer moet opladen. Bij intensief gebruik - vooral wanneer je de GPS-functie aanzet - is dat wel veel minder, merkten we. Met de GPS aan moet je na vier tot vijf uur weer opladen. Dienovereenkomstig, hoe vaak moet je een smartwatch opladen? De gemiddelde batterijduur van een smartwatch duurt ongeveer een dag, dus u moet voorbereid zijn om uw horloge elke nacht op te laden.

Mensen vragen ook: hoe bandje fitbit versa vervangen?

Je kunt het bandje van jouw Fitbit Versa heel simpel vervangen. De bandjes zijn uitgerust met een 'schuifje' waarmee je het bandje kan vervangen. Stap 1 : Leg de smartwatch zo neer dat de achterkant boven ligt. Stap 2 : Schuif het pinnetje aan de kant en je kunt dan zo het bandje uit het horloge schuiven. Hoe lang garantie op smartwatch? De meeste smartwatches komen met een garantie van 1 jaar. Sommige merken bieden een uitgebreidere garantie van 2 of zelfs 3 jaar. Let wel op: de garantie is vaak niet van toepassing op batterijen, accessoires of beschadigingen die veroorzaakt zijn door nalatigheid of onjuist gebruik.

Hoe werkt garantie bij Coolblue?

Bij Coolblue kun je altijd gratis retourneren. Mocht je toch niet tevreden zijn met je bestelling, dan kun je binnen 14 dagen contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen je dan graag verder.

Door Cosimo Gervin

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel mag je hartslag schommelen? :: Hoelang heb je garantie op een Fitbit?
Handige links