Huis > H > Hoelang Heb Je Garantie Op Een Fitbit?

Hoelang heb je garantie op een Fitbit?

Een elektronica apparaat, zoals een Fitbit komt in Europa in ieder geval met 2 jaar fabrieksgarantie. Volgens de wet heb je "recht op een deugdelijk product". Als het product niet (meer) deugt hoort het vervangen of gerepareerd te worden zonder kosten voor de eindgebruiker.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe Fitbit Alta resetten?

De knop op de oplaadkabel moet binnen een paar seconden drie keer worden ingedrukt. Er zit een knop aan het uiteinde van de oplaadkabel. Wanneer u het Fitbit-logo ziet, start de tracker opnieuw op.

En nog een vraag, waar kan ik mijn fitbit laten repareren?

De reparatie van je Fitbit charge 2 met een diepe barst in scherm kan alleen door Fitbit zelf worden gedaan. Als je wilt dat het glas word gerepareerd of vervangen dan moet daarvoor contact opnemen met het Fitbit support team (in het Engelse support gedeelte). Hoe lang gaat een Fitbit mee? De batterij van een Fitbit activity tracker of smartwatch gaat gemiddeld 4 tot 6 dagen mee. Hoe lang dit precies is, hangt af van de intensiteit waarmee je het horloge gebruikt en de instellingen van je toestel.

Trouwens, kun je douchen met een fitbit?

Ja, u kunt douchen met een Fitbit. Vermijd echter dat het bandje te nat wordt, want dat kan huidirritatie veroorzaken. Als uw huid geïrriteerd raakt, probeer het bandje dan losjes te dragen of neem een pauze. Waarom is mijn Fitbit zo snel leeg? Er zijn een paar redenen waarom je Fitbit misschien zo snel leegloopt. Een reden kan zijn dat je Fitbit te vaak synchroniseert met je telefoon of andere apparaten. Om dit te verhelpen, kunt u Bluetooth op uw Fitbit uitschakelen en alleen inschakelen wanneer u uw gegevens wilt synchroniseren. Een andere reden kan zijn dat je te veel apps op de achtergrond hebt draaien op je Fitbit. Om dit op te lossen kun je naar de instellingen van je Fitbit gaan en alle apps die je niet gebruikt uitschakelen. Ten slotte kan de batterij van je Fitbit gewoon oud zijn en vervangen moeten worden.

Gerelateerde artikelen

Hoe Fitbit apparaat synchroniseren?

De foto van je apparaat is wat je nodig hebt om te synchroniseren.

Hoe lang garantie op Fitbit bandje?

Heb je jouw Fitbit bij Coolblue gekocht en gaat het bandje binnen de garantietermijn van 2 jaar kapot, zonder dat jij er iets aan kunt doen? Dan kun je een nieuw bandje aanvragen bij Fitbit. Hiervoor moet je 7 stappen doorlopen. Je wordt gelijk geholpen en hebt keuze uit verschillende bandjes. Hoe kan ik mijn Fitbit resetten? Druk de knop op je oplaadkabel 3 keer binnen enkele seconden in en pauzeer kort tussen de keren dat je drukt. De knop bevindt zich aan het einde van de oplaadkabel die op je computer is aangesloten. De tracker is opnieuw opgestart wanneer je het Fitbit-logo ziet en de tracker trilt.

Kan je een Fitbit om je enkel doen?

De fitbit is zo licht, dat je het bijna niet voelt zitten. Ideaal dus. Ook heeft het dragen van de fitbit om je enkel het voordeel dat je de lichtjes zo niet ziet. Je kan er dus prima mee slapen. Daarvan, hoe lang gaat de batterij van een fitbit mee? Van de Fitbit Charge 3 is bekend dat de accu ongeveer twee weken meegaat in een normale gebruiksomstandigheid. Dit is afhankelijk van verschillende factoren, zoals hoeveel je de tracker gebruikt, hoe vaak je de gps aanzet en of je de opties voor continue hartslagmeting en slaapmonitoring aan hebt staan.

Je kunt ook vragen wat doet fitbit met je gegevens?

Fitbit verzamelt allerlei gegevens over je gezondheid en activiteiten, zoals hoeveel stappen je hebt gezet, hoeveel calorieën je hebt verbrand, je hartslag, slaappatronen en meer. Dit doet het door middel van sensoren in de Fitbit-apparaatjes die je draagt. Die gegevens worden dan via Bluetooth of een andere draadloze verbinding met je telefoon of computer gesynchroniseerd.
Fitbit gebruikt die gegevens om je inzicht te geven in je gezondheid en activiteiten, zodat je beter kunt begrijpen hoe je lichaam werkt en wat je kunt doen om fitter te worden. Daarnaast gebruikt Fitbit de gegevens ook om anonieme statistieken te genereren die het bedrijf kan gebruiken om de prestaties van zijn producten te verbeteren.

Door Peregrine

Vergelijkbare artikelen

Kan Fitbit zonder abonnement? :: Welke activiteiten herkent Fitbit?
Handige links