Huis > W > Welke App Hoort Bij Fitbit?

Welke app hoort bij Fitbit?

Deze apps werken met je Fitbit samen

  • Fitstar. Een inkoppertje, want FitStar werd in 2015 overgenomen door Fitbit.
  • Wokamon – Monster Walk Quest. Vind je wandelen te saai, dan kun je met deze app iets leuks ervan maken.
  • Under Armour Record.
  • Nudge.
  • Strava.
  • Lumosity.
  • MyFitnessPal.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Hoe Fitbit luxe aanzetten?

Verbind de Luxe eerst met de oplaadkabel om deze in te stellen. Ga voor meer informatie naar Hoe laad ik mijn Fitbit-apparaat op? Sluit je apparaat aan. Vervolgens maak je een Fitbit-account aan of log je in en sluit je je tracker aan. Waarom registreert Fitbit geen Slaap? Veeg omhoog vanaf de wijzerplaat om Fitbit Today te openen. Bekijk de tegel Slaap om je slaapgegevens te zien. Misschien moet je omhoog vegen om deze te zien. Als je de tegel Slaap niet ziet, tik je onderaan Fitbit Today op Instellingen en controleer je of deze is geactiveerd.

Waarom herkent mijn Fitbit fietsen niet?

De belangrijkste reden waarom uw Fitbit uw fietstochten niet herkent, is dat het apparaat uw hartslag niet nauwkeurig kan bijhouden wanneer u fietst. Dit komt omdat je hartslag tijdens het fietsen voortdurend verandert en het moeilijk is voor het apparaat om een nauwkeurige meting te krijgen. Een andere reden waarom uw Fitbit uw fietsritten niet nauwkeurig bijhoudt, is dat het apparaat uw snelheid tijdens het fietsen niet nauwkeurig kan bijhouden. Dit komt omdat het apparaat niet in staat is om uw snelheid nauwkeurig bij te houden wanneer u fietst. Kan de Fitbit in de sauna? Het antwoord op deze vraag is technisch ja, de Fitbit kan mee de sauna in. We raden dit echter niet aan omdat het schade aan het apparaat kan veroorzaken. De extreme hitte van de sauna kan de plastic behuizing vervormen en ervoor zorgen dat de elektronica binnenin defect raakt.

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Trouwens, kan je douchen met fitbit versa 2?

De Fitbits die volledig waterdicht zijn en dus gebruikt kunnen worden om te zwemmen zijn de Fitbit Flex 2, de Fitbit Ionic, en de Fitbit Versa. Deze zijn waterdicht tot 50 meter diepte en hoef je dus ook tijdens het douchen niet af te doen. Kun je zwemmen met Fitbit Versa? De Fitbit Versa is niet alleen waterdicht, maar ook in staat om tijdens het zwemmen je activiteit te meten! Je vult simpelweg de lengte van het zwembad in (25m of 50m) en hij telt het aantal baantjes dat je zwemt en houdt de tijd bij. Je kunt hem tijdens het zwemmen heel gemakkelijk pauzeren en weer doorstarten.

En nog een vraag, kan een fitbit op een iphone?

In tegenstelling tot de Apple Watch, welke alleen IOS geschikt is, werkt de Fitbit ook met IOS, Android en zelfs met de Windows telefoon (deze Windows telefoon gebruikers zijn er nog steeds). Dit in overweging nemend, hoe verbind ik fitbit met bluetooth? In order to connect your Fitbit with Bluetooth, you will need to make sure that your device is within range of the Bluetooth connection and that the Fitbit is powered on. Once these conditions are met, you should be able to select the "connect" option on your device's screen. If you are still having trouble connecting, it may be necessary to restart your Fitbit or delete and reinstall the app.

Vervolgens, hoe krijg ik whatsapp op mijn fitbit versa?

Om WhatsApp te gebruiken op je Fitbit Versa, heb je de volgende stappen nodig:
1. Download de Fitbit-app op je telefoon en maak een account aan.
2. Ga in de app naar de app store en zoek naar WhatsApp.
3. Download WhatsApp en log in met je telefoonnummer.
4. Ga in de app naar Instellingen > Account > WhatsApp-instellingen.
5. Zorg ervoor dat de optie "Notificaties inschakelen" is ingeschakeld.
6. Selecteer vervolgens welke notificaties je wilt ontvangen op je horloge.
7. WhatsApp zal nu op je horloge werken en je kunt berichten ontvangen en verzenden.

Door Boleslaw Pech

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet ik mijn Fitbit terug naar fabrieksinstellingen? :: Hoe koppel je Fitbit aan mijn telefoon?
Handige links