Huis > K > Kan Fitbit Met Samsung?

Kan Fitbit met Samsung?

Samsung heeft de compatibiliteit van Samsung S Health uitgebreid door integratie met Runkeeper, Strava, Fitbit, Jawbone, Misfit en Microsoft Health toe te voegen bij de 'Connected services'. Zo kan de app nu de data van de verschillende applicaties en apparaten combineren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke 3D bril voor Samsung TV?

De SSG-5100GB/XC is een actieve 3D-bril voor gebruik met diverse TV's.

Dienovereenkomstig, waar zit bluetooth op mijn fitbit?

Ga naar de instellingen op je smartphone. Ga naar 'Bluetooth' en tik op je Fitbit. Is de Fitbit app gratis? Kan ik apps gratis downloaden naar mijn Fitbit-apparaat? Voor deze apps en wijzerplaten wordt door de ontwikkelaar een betaling berekend en een betalingsinstructie geleverd.

Vervolgens, hoe kan ik mijn fitbit updaten?

Er zijn een paar manieren om je Fitbit bij te werken:
1. U kunt uw Fitbit bijwerken via de Fitbit-app. Open hiervoor de app en tik op het pictogram "Account" in de rechterbovenhoek. Tik vervolgens op "Controleren op apparaatupdate". Als er een update beschikbaar is, zie je een melding met de tekst "Update beschikbaar". Tik op "Update installeren" om deze te installeren.
2. U kunt uw Fitbit ook bijwerken via de Fitbit Connect-software. Sluit hiervoor je Fitbit aan op je computer en open Fitbit Connect. Klik op "Controleren op apparaatupdate". Als er een update beschikbaar is, zie je een melding met de tekst "Update beschikbaar". Klik op "Update installeren" om deze te installeren.
3. Tot slot kunt u uw Fitbit bijwerken via de Fitbit-website. Ga hiervoor naar www.fitbit.com/setup en log in op je account. Klik op de link "Controleren op apparaatupdate". Als er een update beschikbaar is, zie je een melding met de tekst "Update beschikbaar". Klik op "Update installeren" om deze te installeren. Heb je een abonnement nodig voor Fitbit? Nee, je hebt geen abonnement nodig voor Fitbit.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet je 5G aan op een Samsung?

Het icoon moet ingedrukt worden voor het menu. Druk op geavanceerd. De indicator naast Overdracht naar mobiele gegevens kan worden in- of uitgeschakeld.

Hoe krijg ik WhatsApp op mijn Fitbit Versa?

Koppel beide apparaten en volg deze stappen:

  1. Zoek de instellingsoptie en klik op 'Manage meldingen'. Activeer vervolgens de WhatsApp-melding.
  2. Verbind je horloge met je WhatsApp-account om direct toegang te krijgen. Nu heb je toegang tot WhatsApp en kun je alle inkomende berichten effectief lezen.
En nog een vraag, hoe gebruik ik de fitbit app? Hoe werkt dat? Je downloadt de Fitbit app voor Android, iOS of Windows Phone. De app vraagt je gegevens in te vullen met betrekking tot je geslacht, leeftijd, lengte, etc. De app berekent aan de hand daarvan of je veel of weinig calorieën verbrandt.

Hoe zie ik de tijd op mijn Fitbit?

Ga naar het dashboard van fitbit.com en klik op het tandwielpictogram. Instellingen. Persoonlijke informatie. Zoek onder Geavanceerde instellingen Tijdweergave klok en selecteer of je de tijd wilt weergeven in klokeenheden van 12 uur of 24 uur. Wat kunnen vrienden op Fitbit zien? Wat kunnen vrienden zien op Fitbit?
Op Fitbit kunnen vrienden de volgende dingen zien:
-De stappen die je hebt gezet
-De afstand die je hebt afgelegd
-Hoeveel calorieën je hebt verbrand
-Hoeveel tijd je hebt doorgebracht bewegend
-Hoeveel tijd je hebt doorgebracht in rust
-Je hartslag
-Je slaap

Hoe reset je Fitbit luxe?

Om de Fitbit te resetten, moet je de app openen en naar het menu 'Account' gaan. Vervolgens tik je op 'Fitbit-apparaat resetten' en volg je de aanwijzingen.

Door Paik Clopton

Vergelijkbare artikelen

Hoe accuraat is Fitbit hartslag? :: Welke apps op Fitbit versa 2?
Handige links